مراسم شبی با تالکین و جشن ده‌سالگی وب‌سایت آردا با حضور رضاعلیزاده و مرادفرهادپور در شهر کتاب پارس

تعداد پست‌ها: 118

Cover-1.jpg?a05db7

به بهانه‌ چهل و یکمین سالگرد درگذشت ج.آر.آر تالکین، جمعه ۱۴ شهریور مراسمی با حضور مترجمان برجسته آثار وی، «مراد فرهادپور» و «رضا علیزاده» در محل «شهر کتاب پارس» برگزار می‌شود. در این مراسم «مراد فرهادپور» و «رضا علیزاده» پیرامون جهان داستانی ج.آر.آر تالکین سخن خواهند گفت و سپس نشست پرسش و پاسخ برگزار می شود. در حاشیه این مراسم جشن سالگرد ده‌سالگی وب‌سایت آردا و برسی تاریخچه‌ی فعالیت اینترنتیِ فارسی زبان در این زمینه در نظر گرفته شده است.

مرادفرهادپور اولین بار «درخت و برگ» شامل سه داستان خیال‌پردازانه از تالکین را به فارسی برگرداند که توسط نشر طرح نو منتشر شده‌است. رضا علیزاده نیز سه گانه ارباب حلقه ها، هابیت، سیلماریلیون، نارن ای هین هورین، قصه‌های ناتمام نومه نور و سرزمین میانه را به فارسی ترجمه کرده که همه آنها توسط نشر روزنه طی سالهای اخیر منتشر شده است.

درانتهای این نشست مراسم امضای کتاب توسط رضاعلیزاده و مرادفرهادپور در شهرکتاب پارس برگزار می شود و همه کتاب های موجود در شهر کتاب با ۲۰ درصد تخفیف به علاقه مندان عرضه خواهد شد.

از همه علاقمندان به آثار ادبیات فانتزی، خصوصا مجموعه کتاب‌های تالیکن دعوت می شود که در روز جمعه ۱۴ شهریور ۱۳۹۳ از ساعت ۶ تا ۸ بعد از ظهر، در محل شهر کتاب پارس میهمان این گردهمایی باشند.

آدرس: اتوبان تهران- کرج، گرمدره، پارک آبی پارس، مرکز خرید اکواگالریا (برای دیدن نقشه در ابعاد بزرگ‌تر روی آن کلیک کنید).

Pars-bookCity.jpg?a05db7

مسیر دسترسی از طریق مترو: برای رسیدن به شهرکتاب از طریق مترو، در ایستگاه اتمسفر از خط ۵ پیاده شده و در درب ایستگاه مترو، تاکسی‌های به مقصد پارک‌آبی‌پارس را جستجو کنید (برای دیدن نقشه‌ی مترو در ابعاد بزرگ‌تر روی آن کلیک کنید).

MetroMap.png?a05db7

دوستان لطفا حتما تمام مراسم رو ضبط کنید و فیلمش رو در اردا قرار بدید و اگه تونستید از حاشیه های مراسم هم فیلم بگیرید . و اینکه نظر اقای فرهاد پور رو در مورد فیلم هابیت هم بپرسید .

دارم خواب میبینم الان یعنی؟؟؟:)من 13435662434% میرم این گرد همایی رو

بچه ها هر کسی هم میتونه بیاد حتما.... من یکی از آرزوهامه همتونو ببینم

تمام کتابامم میارم امضا شن:)

خیلی خوف میشه:دی

من که کلا شبیه مورگومیرم فقط با لباسای امروزی :دی

میگما کسی هست از اصفهان بخواد بره ؟؟؟ من تهرانو بلد نیستم ...اگه کسی هست بگه :) تنهایی نرم بهتره:دی

بسيار عالي همه با هم شركت كنيم :)

من که جمعه شب قم عروسی دعوتم، اما اگه به نحوی بتونم بپیچونم و بعدازظهرش بیام تهران، حتما می آم برای مراسم

اصنم تیپم آردایی و نارنیایی نیس...:)

ما که نمیتونیم بیایم ناراحتیم. :) منتظر عکس و فیلم از عزیزان هستیم. :)

بهتره یه نفر باشه که واقعا دست به فیلم گرفتنش خوب باشه و بتونه اکثر چیزها رو به خوبی بگیره

البته در صورتی می گم که نیومدما... اومدم دیه لازم نیس :)

میگم به صورت زنده رو سایت نشون بدید.

یا گزارش لحظه به لحظه شو بنویسید. :!!

ما که نمیتونیم بیایم فکر کنیم الان اونجاییم. :)

خودم به شخصه براتون کلی عکس میگیرم و همینطور فیلم اما اینکه بتونم همون جا آپ کنم شرمنده فکر نکنم بشه

ما که نمیتونیم شرکت کنیم.ولی امیدوارم به همتون خوش بگذره وکلی با هم اشنا بشین.

جای مارو هم حتمن خالی کنین:).البته یادتون باشه قول فیلم و عکسای زیادی دادینا:)

امکان پخش زنده مراسم برای بقیه اعضا هم هستشا فقط 2 تا چیز لازم داریم یه مودم مبین نت با آی پی ولید و یه دوربین آی پی کمرا.

هل هاوند اگه اینا باشه حاضره کارای دیگشو بکنه. منم حاضرم هزینه 10 تا 15 گیگ ترافیک مورد نظرش رو پرداخت کنم. فقط کسی مبین داره ؟؟؟ یا دوربین ؟؟؟

دوستان یک سوال فنی:)

میتونیم هارد هم بیاریم برای دریافت اطلاعات لوتری؟؟؟

دوستان یک سوال فنی :)

میتونیم هارد هم بیاریم برای دریافت اطلاعات لوتری؟؟؟

فکر نمیکنم وقت به این کارها برسه.

حتی میشه به صورت تیتروار اتفاقات رو داده تو همایش رو در سایت نوشت تا دوستانی که به هردلیلی نتونستن تشریف بیارن ، حداقل از اصل موضوع با خبر بشن و بعد از چند روز هم گزارش کامل مراسم رو در سایت ببینن.

ماشاالله رایتل و رای فای و مودم جیبی ایرانسل و اینام هست ، دسترسی به سایت هم از همه وقت آسون تره ، فارغ از اینکه Wi-Fi هم ممکنه در دسترس باشه.

عکس هم من اگه دوستان قابل بدونن در خدمت هستم :)

سلام بچه ها اگه کسی بتونه تو محل همایش اینترنت پر سرعت جور کنه. من میتونم به صورت آنلاین واسه کاربرا با صدا پخش کنم. حتی میتونیم خبر زنده تهیه کنیم. اگه مایلین تو این زمینه هم نظر بدین تا ببینیم چی میشه. (اینترنت واقعا پر سرعت میخوایما!)

وای باورم نمی شه یعنی می تونم بچه های سایت و آقای علیزاده رو ببینم ، داره اشکم در میاد ....

دهمین سالگرد تاسیس آردا رو به همه ی آردایی ها هم تبریک می گم :)

حتما خودمو می رسونم ، خدا رو شکر نزدیک هم هست مسیرش .

توی مراسم اگه یکی رو دید که داره گریه می کنه ، یا بچه ایه که مادرشو گم کرده ، ولی به احتمال 80 درصد خدمم که جو منو گرفته . از همین الان بی قراری می کنم ، بی زحمت منو اونجا تحویل بگیرین :)

آره امکانش هست خیلی هم آسون هل هاوند طبق معمول نبوغ ویژه به خرج داده و الان مشکلمون فقط اینترنته.

اگر بشه اینترنت رو اوکی کرد برنامه ما یه پخش ویژه زنده خواهد داشت.

پیش پیش از هل ممنونم

حتی امکان تهیه گزارشم داریم از بروبکس خودمون.

گندالف د گری شما مودم یو اس پی داری ؟؟؟

سینا جان من در حال حاضر از نظر مودم در تعطیلی کامل عملیاتی هستم :)

اونجا ایرانسل پوشش 3g داره که یه خط ایرانسل بندازیم تو گوشی یکی و یه طرح تهیه بکنیم و بعد گوشی رو به صورت هات اسپات وای فای بکنیم برای انجام کارای اینترنتی کاربرایی که امکان حضور ندارن؟

اونجا ایرانسل پوشش 3g داره که یه خط ایرانسل بندازیم تو گوشی یکی و یه طرح تهیه بکنیم و بعد گوشی رو به صورت هات اسپات وای فای بکنیم برای انجام کارای اینترنتی کاربرایی که امکان حضور ندارن؟

سلام با GPRS امکانش نیست به دو دلیل

1- سرعت خیلی بابا با حجم بالا نیاز داریم

2- باید پورت فورواردینگ انجام بدیم

از وایمکس مبین نت یا ایرانسل باید استفاده کنیم

سلام با GPRS امکانش نیست به دو دلیل

1- سرعت خیلی بابا با حجم بالا نیاز داریم

2- باید پورت فورواردینگ انجام بدیم

از وایمکس مبین نت یا ایرانسل باید استفاده کنیم

GPRS نه،همونطور که تو پستم نوشتم 3g یا اینترنت نسل سوم موبایل منظورم هستش.

الان دوست من که ایرانسل داره و با اختلاف چندتا خیابون از من زندگی میکنه،بعضی وقتا با اینترنت موبایلش سرعت دانلود حدود 700 داره،در بدترین حالت هم 230 سرعت داره در حال حاضر.

الان باید دید اگه دهکده آبی پارس تحت پوشش 3g ایرانسل باشه حالا با یه کم بالا پایین سرعت میشه یه کارایی کرد.

بحث حجم بالا رو باید وقتی مطرح بکنیم که ببینیم میخوایم چیکار بکنیم،برای وبلاگ نویسی زنده یا گذاشتن چندتا عکس یا فیلم در حد کلیپ های اینستاگرامی نیازی به خرید حجمای زیاد نیست ولی باز باید ببینید چیکار میخواید بکنید.

با عرض اجازت

دوستان لطفا کاری کنید ما هم که نمی توانیم بیاییم لذت زنده دیدن را داشته باشیم.

من از اول هم اعلام کردم تا 100 هزار تومن ساپورت میکنم حجم رو

من از اول هم اعلام کردم تا 100 هزار تومن ساپورت میکنم حجم رو

مراسم رو با چه کیفیتی میخواید آنلاین پخش کنید ؟

اگه بخواید با کیفیت HD بفرستید که ما نمیتونیم ببینیم. هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ حجم دچار مشکل میشیم !!

استریم 640*480 هست به صورت نرمال اچ دی که نمیشه خودمونم مشکل میخوریم اما من هنوز منتظر تایید طرحمون از جانب مسئولین هستم

سلام دوستان .

من و توروندور داریم سعی میکنیم که برنامه جمعه رو به صورت زنده بر روی اینترنت برای دوستان پخش کنیم. آخرین تست ها هم انجام شد. اما دوستان توجه کنید که این امر مستلزم این هستش که اونجا تحت پوشش اینترنت پر سرعت باشه. امیدوارم بتونیم واسه دوستانی که نمیتونن بیان روز خوبی رو بسازیم.

ما تونستیم با خواهش و التماس یه مودم آی پی ولید مبین نت هم جور کنیم. اما ، اما در کمال تاسف باید بگم که نه مبین نت نه ایرانسل وایمکسش و نه اینترنت 3 جی ایرانسل هیچ کدوم ساپورت نمیکنه اون منطقه رو. من شرمنده همه شدم. ما حتی میگم که مودم هم امانت گرفتیم ولی متاسفم. نشد. اگه دوستان راهکاری دارن ممنون میشیم بشنویم.

باز هم شرمنده.

اما قول قبلیم سره جاشه با دانیال کلی عکس و فیلم براتون میگیرم. کلی هم گزارش از دوستامون تو آردا.

بازم شرمنده که نشد. ما همه سعیمون رو کردیم :)

تورندور شاید همون شهر کتاب پارس خودش اینترنت پرسرعت داشته باشه ؟

در ضمن از آقای مراد فرهاد پور بپرسید که آیا به سایت اردا هم سر می زنند ؟ و آیا عضو این سایت هم هستند ؟ و اینکه اسم کاربریشون چیه ؟

و اگر هم نبودند ، پیشنهاد عضویت رو بهشون بدین .

فقط میتونم بگم جای من خالی.

سلام بچه هااااااااااا. یه خبر خوش، بعد از پبشنهاد دوستمون ALINAZARI ، با پیگیری که با توروندور انجام دادیم موفق شدیم پس از صحبت با مسئولین شهر کتاب پارس ازشون اینترنت بگیریم. خدارو شکر همه چیز در حال حل شدنه. ما فردا برای تست و صحبت به گرم دره میریم. امیدوارم مانع دیگه ای سر راهمون سبز نشه.

من که خودم مشتاقانه و به سر دویدن میرم همایش. ولی محض خاطر بچه هایی که نمیتونن بیان هم شده میخوام یه دعا بکنم:

مانوه توروندور و هل هاوند و هر کسی که در راستای حضور معنوی بچه ها دارن تلاش میکنن رو در پناه خود محفوظ داشته و امواج اینترنت پرسرعت را بر مودم های پرشکوهشان بوزاناد... دم همگی شما گرم! :) :) :|

حقیقا بر خودم لازم می بینم که از زحمات توروندور و هل هاوند عزیز تشکر کنم ، در کنار زحماتی که مدیران محترم سایت برای برگزاری این مراسم کشیدن و مطمئنا هنوز هم در حال انجام یک سری کارها هستن ، این دو دوست خوبم که از نزدیک در جریان کارهاشون قرار دارم ، به شدت دنبال پخش زنده و یک سری چیزهای جانبی دیگه بودند که شکر خدا نهایتا به سرانجام رسید و از این بابت کاربرانی که به هردلیلی نمی تونن تشریف بیارند ، خودشون رو در جمع ما احساس خواهند کرد.

در کل خیلی خیلی ممنون.

جا داره از توروندور و هل هاوند برای تلاشی که تو این چند روز کردن تشکر بکنیم اما متاسفانه نمیتونیم پخش زنده داشته باشیم. این کار هم چند دلیل داره که مهمترینش این هست که ممکنه توی گفتگوها موارد مشکل داری بیان بشه که پخش شدنش به صلاح نباشه. همچنین ممکنه بعضی ها نخوان تصویری ازشون توی سایت باشه. ما از مراسم فیلمبرداری میکنیم و فیلمها رو بازبینی میکنیم و در نهایت ویدئوها رو در کمترین زمان همراه با گزارش کامل مراسم در سایت قرار میدیم.

باز هم از همه دوستان بابت تلاش چند روز اخیرشون تشکر میکنم.

به شدت جا خوردم مهدی جان ، خیلی حیف شد ، امیدوارم از بابت عکس مشکلی پیش نیاد ، چون یادمه سر همین موضوع سری قبل یه داستان هایی پیش اومد و از دوستان یه تعدادی خواستن تو عکس ها نباشن و رفتاری نشون دادن تا حدی که من رو در بخشی از موارد به شدت دلسرد کرد.

به هرحال جو مراسم جمعه تا جایی که من حس میکنم دوستانه هست و فکر نکنم محیط و بحث به اون شکل باشه که بخواد مسئله ای پیش بیاد چون نه سیاسی هست نه نظامی ولی بازهم نظر نهایی ، نظر مدیران محترم هست و بس.

بنده بازهم از سینا و همایون عزیز بابت زحماتی که کشیدن و میدونم چقدر پیگیر موضوع بودند تشکر و قدردانی میکنم.

جا داره از توروندور و هل هاوند برای تلاشی که تو این چند روز کردن تشکر بکنیم اما متاسفانه نمیتونیم پخش زنده داشته باشیم. این کار هم چند دلیل داره که مهمترینش این هست که ممکنه توی گفتگوها موارد مشکل داری بیان بشه که پخش شدنش به صلاح نباشه. همچنین ممکنه بعضی ها نخوان تصویری ازشون توی سایت باشه. ما از مراسم فیلمبرداری میکنیم و فیلمها رو بازبینی میکنیم و در نهایت ویدئوها رو در کمترین زمان همراه با گزارش کامل مراسم در سایت قرار میدیم.

باز هم از همه دوستان بابت تلاش چند روز اخیرشون تشکر میکنم.

سلام 3dMahdi جان. من نفهمیدم چرا مخالفت شد و اصلا هم کاری ندارم این روزها که چه کار هایی انجام دادیم اما از دید یک کاربر عادی وقتی که میبینم اعضا سایت انقدر مشتاقند که مراسم رو ببینند این حرکت یک نوع بی احترامی هستش چون انگار واقعا همه بی ارزشن.

چند تا سوال : آیا اگه همه میخواستند بیان مراسم جلشون رو میگرفتین؟ آیا نا محرم در سایت داریم؟ آیا صحبت هایی که میکنن انقدر مشکل دار هستش که نمیشه پخش کرد؟

من در این سایت عضو شدم چون حس میکردم این سایت رو میتونیم بزرگ کنیم و این سایت گنجایش زیادی داره. اما متاسفانه این اولین و آخرین فعالیتم در سایت خواهد بود. چون الان بهم ثابت شد فکرم کاملا غلط بوده.

به هر حال همه این ها نظرات شخصیم بود. امیدوارم با پاسخ کامل مدیران سایت به این پست و توجیح کردنشون از خجالت کاربران فعال سایت در بیان

لازم به ذکر که 3dmahdi عزیز ومدیران دیگر برای این سایت خیلی زحمت کشیدند و جای تشکر داره. اما لطف کنن برای جلو گیری از سوتفاهم. به صورت کامل مخالفتشون رو برای کاربران شرح بدند.

ممنون

HELLHOUND

هل هاوند عزیز من این رو به توروندور هم گفتم. بعنوان یک کاربر سایت که شهرستان هستم و خیلی مشتاق بودم در این همایش باشم و هرکاری کردم جور نشد، واقعا زحمات شما رو پیگیری میکردم و خیلی خوشحال شدم که میتونم جمعه در کنار شماها از همایش بصورت زنده بهره ببرم. و درک میکنم که این روز ها چقدر بدوبدو داشتید و چقدر زحمت کشیدید و نیز دست شما رو می بوسم که برای خوشحال کردن ما تلاش می کردید. اما باید قبول کنیم خیلی چیز ها هست که ما نمیبینیم. مدیران تلاشمند این سایت علی الخصوص مهدی و اله سار میبینیم که چقدر از کاربران و فعالیت هاشون حمایت کردند و عرصه رو باز گذاشتند تا سایت با تلاش کاربران به این جا رسیده اما در معدود جاهایی هم که با مخالفت این دو عزیز مواجه شدم به شخصه گفتم چشم و کوتاه اومدم چون میدونم تجربه شون از من بیشتره و با دور اندیشی به قضیه نگاه میکنن و چیزهایی رو میبینن که من بهشون توجهی ندارم. از طرفی تقاضای عمومی کردن تمام دلایل و جنبه های تصمیمات مدیریتی هم غلطه. هم از لحاظ قانونی (قوانین سایت آردا) و هم از لحاظ منطق و عرف. بار دیگه صمیمانه تشکر میکنم از زحمات بدون چشمداشت شما. :)

پ.ن

این واقعا حرف خنده داریه اگر ما بگیم هرجا مدیری مخالفت کرد دموکراسی نقض شد یا چه میدونم جلوی فعالیت های این سایت گرفته شد. قرار باشه همه مدیران در هر وضعیتی پایه باشن و هر چی بقیه گفتند اونا هم بگن چشم و باشه اینطوری که نمیشه هل هاوند عزیز خودت منظورمو متوجه هستی. بهرحال من دخالت نمیکنم نه در هماهنگی های شما و نه در تصمیمات مدیریت صرفا نظرمو گفتم امیدوارم سوءبرداشت نشه...:)

سلام 3dMahdi جان. من نفهمیدم چرا مخالفت شد و اصلا هم کاری ندارم این روزها که چه کار هایی انجام دادیم اما از دید یک کاربر عادی وقتی که میبینم اعضا سایت انقدر مشتاقند که مراسم رو ببینند این حرکت یک نوع بی احترامی هستش چون انگار واقعا همه بی ارزشن.

چند تا سوال : آیا اگه همه میخواستند بیان مراسم جلشون رو میگرفتین؟ آیا نا محرم در سایت داریم؟ آیا صحبت هایی که میکنن انقدر مشکل دار هستش که نمیشه پخش کرد؟

من در این سایت عضو شدم چون حس میکردم این سایت رو میتونیم بزرگ کنیم و این سایت گنجایش زیادی داره. اما متاسفانه این اولین و آخرین فعالیتم در سایت خواهد بود. چون الان بهم ثابت شد فکرم کاملا غلط بوده.

به هر حال همه این ها نظرات شخصیم بود. امیدوارم با پاسخ کامل مدیران سایت به این پست و توجیح کردنشون از خجالت کاربران فعال سایت در بیان

لازم به ذکر که 3dmahdi عزیز ومدیران دیگر برای این سایت خیلی زحمت کشیدند و جای تشکر داره. اما لطف کنن برای جلو گیری از سوتفاهم. به صورت کامل مخالفتشون رو برای کاربران شرح بدند.

ممنون

HELLHOUND

هل هاوند عزیز منم راستش از تصمیم مدیریت جا خوردم. خودم خیلی دوست داشتم که فاصله رو برای بچه هایی که نمیتونن حضور داشته باشن از بین ببریم (یعنی ببرین، من که کاری نکردم، همه زحمتا پای شما بود). اما خب فکر میکنم این تصمیم برخواسته از پیش بینی همه جانبه ی مشکلات احتمالی این پروسه بود. نمیخوام تصمیم مدیریت رو تفسیر به رای کنم (اگه همچین برداشتی شد پیشاپیش عذر میخوام) ولی ابراز مخالفت اله سار و مهدی عزیز نسبت به این موضوع کمی طول کشید. تصورم اینه که این عزیزان هم این موضوع رو تا مدت ها بعد از زمانی که شما تصمیم به این کار داشتین و اعلام کردین، به قول معروف سبک سنگین کردن تا اینکه دیروز مهدی عزیز اون پست رو گذاشت. خب این مسئله کمی تازگی هم داره که یه مراسم رو آنلاین برای بقیه کاربرا بذاریم رو سایت. طبیعتا تصمیم در این مورد برای ما کاربران که مسئولیتمون در این فروم فقط نسبت به پست هایی هست که میداریم، با دغدغه های مدیران که نسبت به تمام مسائل این فروم باید پاسخگو باشن فرق میکنه. حتما و بلاشک مسائلی مطرح هست که به قول تور ما ازش بیخبریم که این تصمیم رو به دنبال داشته.

مجددا بابت زحمات بی شائبه تون از تو و توروندور عزیز ممنونم و ازت درخواست دارم که در مورد اون بخش "اولین و آخرین فعالیتم در این فروم" تجدید نظر کنی. آخه ما تازه تو رو پیدا کردیم! :)

دوستان بیان یکم منطقی قضیه رو ببینیم , آقا یا خانوم هل هاوند,این مراسم یه هماهنگی و مدیرانی داره که داران سعی میکنن با عبور از همه مشکلات معمول برگزارش کنن ولی شما بدون هماهنگی با خود مسوولان برگزاری مراسم خودتون رفتین تصمیم گرفتین.

سوال من از شما اینه که چرا برای اینکار اول با خود مسوولان برگزاری و مدیران سایت مشورت نکردین که الان هم کار به اینجا نکشه؟ زحمتی که کشیدین اگر بیفایده بوده تقصیر خودتون بوده که بدون هماهنگی رفتین دنبال کار . اگه از اول هماهنگی میکردین کار به اینجاها کشیده نمیشد ...

مدیرها و افراد مسول برگزاری این همایش کسانی که سالها برای پا برجا موندن اینجا زحمت کشیدن و نمیشه که یهو یکی بیاد و بی برنامه کاری کنه که ممکنه مشکل ایجاد کنه. شما که علاوه بر اینکه تو کار محتوا نقشی نداشتین تاحالا , در کل ١٠ تا پست هم ندادید تو این سایت و دلخور شدین که زحماتتون بیفایده بوده ! همه ما حتی زیادتر هم زحمت کشیدیم و اخیلی وقتا به دلایلی نشده, اینکه دلیل نمیشه !!

بعد هم برای باقی اعضا که میگن بگین چه مشکلی ایجاد میکنه و کسی جز چند تا از بچه هایی که تهران نیستن نمیبینه , دوستان این سایت بالای ٣ هزار تا عضو داره و چشم هرکدومشون ممکنه به این بخوره و یا توسط کسی تو جاهای دیگه پخش بشه و این چیزی نیست که بشه کنترل اش کرد. و به همین دلیل خیلی از اعضا هستن که دلشون نمیخواد توی ویدئو باشن به دلایلی و این مشکل قبلا هم سر عکس های همایش پیش اومده بود... و این یکی از دلیل مهمی هستش که ویدئو اول باید بازنگری بشه.من خودمم نمیتونم بیام مراسم و دوست داشتم که مستقیم ببینیمش ولی این قضیه نشدنش رو کاملا درک میکنم .

هل هاوند عزیز من این رو به توروندور هم گفتم. بعنوان یک کاربر سایت که شهرستان هستم و خیلی مشتاق بودم در این همایش باشم و هرکاری کردم جور نشد، واقعا زحمات شما رو پیگیری میکردم و خیلی خوشحال شدم که میتونم جمعه در کنار شماها از همایش بصورت زنده بهره ببرم. و درک میکنم که این روز ها چقدر بدوبدو داشتید و چقدر زحمت کشیدید و نیز دست شما رو می بوسم که برای خوشحال کردن ما تلاش می کردید. اما باید قبول کنیم خیلی چیز ها هست که ما نمیبینیم. مدیران تلاشمند این سایت علی الخصوص مهدی و اله سار میبینیم که چقدر از کاربران و فعالیت هاشون حمایت کردند و عرصه رو باز گذاشتند تا سایت با تلاش کاربران به این جا رسیده اما در معدود جاهایی هم که با مخالفت این دو عزیز مواجه شدم به شخصه گفتم چشم و کوتاه اومدم چون میدونم تجربه شون از من بیشتره و با دور اندیشی به قضیه نگاه میکنن و چیزهایی رو میبینن که من بهشون توجهی ندارم. از طرفی تقاضای عمومی کردن تمام دلایل و جنبه های تصمیمات مدیریتی هم غلطه. هم از لحاظ قانونی (قوانین سایت آردا) و هم از لحاظ منطق و عرف. بار دیگه صمیمانه تشکر میکنم از زحمات بدون چشمداشت شما. :)

پ.ن

این واقعا حرف خنده داریه اگر ما بگیم هرجا مدیری مخالفت کرد دموکراسی نقض شد یا چه میدونم جلوی فعالیت های این سایت گرفته شد. قرار باشه همه مدیران در هر وضعیتی پایه باشن و هر چی بقیه گفتند اونا هم بگن چشم و باشه اینطوری که نمیشه هل هاوند عزیز خودت منظورمو متوجه هستی. بهرحال من دخالت نمیکنم نه در هماهنگی های شما و نه در تصمیمات مدیریت صرفا نظرمو گفتم امیدوارم سوءبرداشت نشه... :)

ازت تشکر میکنم تور جان که زحمت کشیدی و جواب دادی اما کل فعالیت ما توسط 3dmahdi تایید شده بود و بدون هماهنگی مدیر سایت نبود. این مخالفت فقط و فقط از جانب اله سار صورت گرفته و مورد قبول همه شده. دوست من امیدوار بودم خود السار بیان و جواب بدن. به هر حال اگر فکر میکنید با این صحبت شما کاربرای سایت که اکثرا موافق بودند قانع شدند من دیگه حرفی ندارم .

دوستان بیان یکم منطقی قضیه رو ببینیم , آقا یا خانوم هل هاوند,این مراسم یه هماهنگی و مدیرانی داره که داران سعی میکنن با عبور از همه مشکلات معمول برگزارش کنن ولی شما بدون هماهنگی با خود مسوولان برگزاری مراسم خودتون رفتین تصمیم گرفتین.

سوال من از شما اینه که چرا برای اینکار اول با خود مسوولان برگزاری و مدیران سایت مشورت نکردین که الان هم کار به اینجا نکشه؟ زحمتی که کشیدین اگر بیفایده بوده تقصیر خودتون بوده که بدون هماهنگی رفتین دنبال کار . اگه از اول هماهنگی میکردین کار به اینجاها کشیده نمیشد ...

مدیرها و افراد مسول برگزاری این همایش کسانی که سالها برای پا برجا موندن اینجا زحمت کشیدن و نمیشه که یهو یکی بیاد و بی برنامه کاری کنه که ممکنه مشکل ایجاد کنه. شما که علاوه بر اینکه تو کار محتوا نقشی نداشتین تاحالا , در کل ١٠ تا پست هم ندادید تو این سایت و دلخور شدین که زحماتتون بیفایده بوده ! همه ما حتی زیادتر هم زحمت کشیدیم و اخیلی وقتا به دلایلی نشده, اینکه دلیل نمیشه !!

بعد هم برای باقی اعضا که میگن بگین چه مشکلی ایجاد میکنه و کسی جز چند تا از بچه هایی که تهران نیستن نمیبینه , دوستان این سایت بالای ٣ هزار تا عضو داره و چشم هرکدومشون ممکنه به این بخوره و یا توسط کسی تو جاهای دیگه پخش بشه و این چیزی نیست که بشه کنترل اش کرد. و به همین دلیل خیلی از اعضا هستن که دلشون نمیخواد توی ویدئو باشن به دلایلی و این مشکل قبلا هم سر عکس های همایش پیش اومده بود... و این یکی از دلیل مهمی هستش که ویدئو اول باید بازنگری بشه.من خودمم نمیتونم بیام مراسم و دوست داشتم که مستقیم ببینیمش ولی این قضیه نشدنش رو کاملا درک میکنم .

خانم آرون عزیز که جزو مدیران سایت هستین از شما انتظار میره قبل از گذاشتن پست زحمت به خودتون بدین و بررسی کنین . اگر پرس و جو میکردین متوجه میشدین که ما از 2 شنبه با 3dmahdi عزیز هماهنگ بودیم. توروندور مستقیم با دوست خوبمون 3dmahdi در تماس بودن.

من از انجام کارها و به نتیجه نرسیدنشون ناراحت نیستم. بنده مدیر 7 تا سایت هستم که 4 تاشون رو خودم نوشتم. قبل از اهانت به کاربران بهتره کمی فکر کنید. همرو در سطح خودتون نبینین. نتنها من بلکه تمام اعضای سایت انتظار دارن از اله سار که بیان و خودشون دلیل مخالفتشون رو بگن. شما که میگین 3000 عضو دارین چند نفر فعال هستند. اینو بگین. به تاریخ ننازین به واقعیت بنازین. فکر نمیکنین اگه کمی با احترام با همه اعضا صحبت کنین بیشتر نتیجه میگیرین؟ من تو این سایت دوستای خوبی پیدا کردم . برین ببینین مدیران دیگه چجوری برخورد میکنن با بچه ها. شما هدفتون از این کار کم کردن اعضای فعال سایت هستش. که این خودش نشون میده این سایت فقط برای بعضی از اعضا ساخته شده و بقیه عملا مصرف گرا هستند در حالی که سایت شما رو خود بچه ها میچرخونن و اگر بچه هایی که شما غریبه صداشون میکنین و فقط واسه مطلب گماردن ، اگر نباشن شما هم نیستین. ممنون از پاسخ زشتتون

ضمن تشکر از دوستانی که در تلاش بودند برای این گردهمایی و همچنین سپاس از توروندور و هل هوند که قصد داشتند ایده ای نو و جذاب رو کار کنند

مسلما دیدن زنده اعضا و گفتگوها و اون فضا دیدنی و لذت بخشه

ولی هوند عزیز خودتون که شرایط این روزا رو که میدونی از کوچکترین چیزی ممکنه مشکلی بوجود بیاد

فرض کن سوالی در باب ما*** مطرح بشه یا کلامی گفته بشه که به شرایط حال جامعه ما اندکی مربوط باشه همین ممکنه باعث دردسرهای پیش بینی نشده ای بشه

پخش زنده مسلما جذاب ترو ارجح تره ولی از اونجایی که ما جهان سومی هستیم (!) نمی خوایم که این آخرین فعالیت سایت و فروم باشه:دی

پس حداقل با خیال راحت منتظر گزارش دوستان و نسخه ی کنترل شده ی مراسم میمونیم

ممنون

HELLHOUND

دو نکته مهم رو باید توجه بکنید:

1- آردا یک فضای مجازی هست و مراسمش با مراسمی مثل اختتامیه جشنواره فجر فرق میکنه. توی فضای مجازی چیزی به اسم حریم خصوصی وجود داره که باید رعایت بشه. شاید یکی نخواد تصویرش توی سایت باشه و ما به این قضیه احترام میذاریم. همونطور که گندالف خاکستری هم گفت توی مراسم رونمایی قصه های ناتمام هم همین مورد رو با عکسها داشتیم و نتونستیم از چندتاشون استفاده کنیم. اعضای ما با بازیگرانی که توی جشنواره فجر بودن متفاوت هستن. اونها رو همه میشناسن اما بعضی از اعضای آردا شاید نخوان شناخته بشن.

2- توی مراسم ممکنه صحبتهایی بشه که بیانش توی یک جمع خصوصی مشکلی نداره اما اینکه به صورت آنلاین پخش بشه ممکنه برای خود شخص و سایت ایجاد مشکل بکنه. فرض کنید در این مراسم یک نفر یه صحبت نامربوط کرد، این فیلمی که شما به صورت زنده پخش میکنید میتونه به عنوان مدرک استفاده بشه.

شما اگه پخش زنده اختتامیه همون جشنواره رو دیده باشید متوجه شدید که چندبار پخش زنده قطع شد!

ما با توجه به تجربیات قبلی احتمال دادیم که ممکنه موارد مشکل داری تو فیلم باشه که باید کنترل بشه. کما اینکه در موارد قبلی هم موارد چند ثانیه ای بود که از نسخه نهایی حذف شدن.

//

دو موضوع دیگه هم هست که با توجه به اینکه میگید مدیر چند سایت هستید باید بهش واقف باشید

1- تصمیمات مدیریت شخصی نیست. تصمیمی که اعلام شد نظر جمیع مدیریت بود. من به جناب توروندور هم در پیغام خصوصی گفتم که اول بررسی کنید که امکان همچین برنامه ای وجود داره یا نه. در همون زمان که شما در مورد شدن یا نشدنش بررسی میکردید ما هم در مورد اینکه چطور انجام بشه و چه قسمتهایی در پخش زنده بیاد و چه تبعاتی میتونه داشته باشه سبک سنگین کردیم و قبل از اینکه شما پاشید برید و اونجا تست کنید نتیجه رو به توروندور اعلام کردیم تا زحمت بیهوده نکشید. این کار رو هم قبل از اینکه وارد فاز عملی بشید و در همون فاز امکان سنجی اعلام کردیم تا تو زحمت نیافتید.

2- مدیریت یک صدای واحد داره. فرقی نداره که اله سار چیزی رو بگه یا من. تصمیم جمعی بوده و اگه یه نفر بگه کافیه. در ثانی مدیریت دلایل رو بیان میکنه اما وظیفه نداره کسی رو قانع کنه.

ازت تشکر میکنم تور جان که زحمت کشیدی و جواب دادی اما کل فعالیت ما توسط 3dmahdi تایید شده بود و بدون هماهنگی مدیر سایت نبود. این مخالفت فقط و فقط از جانب اله سار صورت گرفته و مورد قبول همه شده. دوست من امیدوار بودم خود السار بیان و جواب بدن. به هر حال اگر فکر میکنید با این صحبت شما کاربرای سایت که اکثرا موافق بودند قانع شدند من دیگه حرفی ندارم .

خانم آرون عزیز که جزو مدیران سایت هستین از شما انتظار میره قبل از گذاشتن پست زحمت به خودتون بدین و بررسی کنین . اگر پرس و جو میکردین متوجه میشدین که ما از 2 شنبه با 3dmahdi عزیز هماهنگ بودیم. توروندور مستقیم با دوست خوبمون 3dmahdi در تماس بودن.

من از انجام کارها و به نتیجه نرسیدنشون ناراحت نیستم. بنده مدیر 7 تا سایت هستم که 4 تاشون رو خودم نوشتم. قبل از اهانت به کاربران بهتره کمی فکر کنید. همرو در سطح خودتون نبینین. نتنها من بلکه تمام اعضای سایت انتظار دارن از اله سار که بیان و خودشون دلیل مخالفتشون رو بگن. شما که میگین 3000 عضو دارین چند نفر فعال هستند. اینو بگین. به تاریخ ننازین به واقعیت بنازین. فکر نمیکنین اگه کمی با احترام با همه اعضا صحبت کنین بیشتر نتیجه میگیرین؟ من تو این سایت دوستای خوبی پیدا کردم . برین ببینین مدیران دیگه چجوری برخورد میکنن با بچه ها. شما هدفتون از این کار کم کردن اعضای فعال سایت هستش. که این خودش نشون میده این سایت فقط برای بعضی از اعضا ساخته شده و بقیه عملا مصرف گرا هستند در حالی که سایت شما رو خود بچه ها میچرخونن و اگر بچه هایی که شما غریبه صداشون میکنین و فقط واسه مطلب گماردن ، اگر نباشن شما هم نیستین. ممنون از پاسخ زشتتون

یه سوال :

من کجای اون پست به شما اهانت کردم ؟

چرا الکی به من انگ میزنید که هدف من کم کردن فعالیت اعضا هستش ؟ و من کی غریبه صدا زدمشون؟ من فقط دارم میگم که از اینکه زحماتتون بی فایده بوده دلخور نشین چون ما هم زحمتای زیادتری بوده و کشیدیم و بی فایده شده اما دلخور نشدیم و به راهمون ادامه دادیم !

اگه من دنبال کم کردن فعالیت اعضا بودم که اولشم استارت آردا رو نمیزدم !!

پاسخ من اگه به نظرتون زشت بوده پاسخ شما چند برابر توهین آمیز و زشت بود ...

اینا رو که خوندم واقعا غصه خوردم که بعد از مدتها برگشتم آردا.

دیگه کاری ندارم به این قضیه ... موفق باشین

یک پیشنهاد!

حالا که پخش زنده منتفی شده.یکی از دوستان هر کسی که مایل باشه با دوربین دستی یه چند دقیقه ای از همایش رو فیلمبرداری کنه و صحنه هایی رو هم که قابل نمایش نیست رو حذف کنه.اینجوری ما هم می تونیم از همایش استفاده کنیم.

با تشکر.

همه دلایلی که مهدی گفت رو میدونن و درک میکنن.مهدی هم منطقی و ملایم گفت

ولی چه نیازی هست که با این لحن با یک کاربر صحبت بشه؟: مدیرها و افراد مسول برگزاری این همایش کسانی که سالها برای پا برجا موندن اینجا زحمت کشیدن و نمیشه که یهو یکی بیاد و بی برنامه کاری کنه که ممکنه مشکل ایجاد کنه. شما که علاوه بر اینکه تو کار محتوا نقشی نداشتین تاحالا , در کل ١٠ تا پست هم ندادید تو این سایت و دلخور شدین که زحماتتون بیفایده بوده ! همه ما حتی زیادتر هم زحمت کشیدیم و اخیلی وقتا به دلایلی نشده, اینکه دلیل نمیشه !!)(در اون زمان پست اون کاربر پاک شده بود و بصورت دستی نقل قول کردم!)

اگه کسی زحمتی میکشه باید سعی کنیم که جواب ما دلگرمش کنه نه اینکه دلخور بشه برخوردهایی مثل اون سه خط بالا دلسرد کننده است و امیدوارم تکرار نشه

طبیعیه که هل هوند و توروندور از این قضیه مکدر بشن ولی اونام شرایط فروم رو درک میکنند پس نیازی نیست که با گلایه هوند برخورد تندی داشته باشیم

دو نکته مهم رو باید توجه بکنید:

1- آردا یک فضای مجازی هست و مراسمش با مراسمی مثل اختتامیه جشنواره فجر فرق میکنه. توی فضای مجازی چیزی به اسم حریم خصوصی وجود داره که باید رعایت بشه. شاید یکی نخواد تصویرش توی سایت باشه و ما به این قضیه احترام میذاریم. همونطور که گندالف خاکستری هم گفت توی مراسم رونمایی قصه های ناتمام هم همین مورد رو با عکسها داشتیم و نتونستیم از چندتاشون استفاده کنیم. اعضای ما با بازیگرانی که توی جشنواره فجر بودن متفاوت هستن. اونها رو همه میشناسن اما بعضی از اعضای آردا شاید نخوان شناخته بشن.

2- توی مراسم ممکنه صحبتهایی بشه که بیانش توی یک جمع خصوصی مشکلی نداره اما اینکه به صورت آنلاین پخش بشه ممکنه برای خود شخص و سایت ایجاد مشکل بکنه. فرض کنید در این مراسم یک نفر یه صحبت نامربوط کرد، این فیلمی که شما به صورت زنده پخش میکنید میتونه به عنوان مدرک استفاده بشه.

شما اگه پخش زنده اختتامیه همون جشنواره رو دیده باشید متوجه شدید که چندبار پخش زنده قطع شد!

ما با توجه به تجربیات قبلی احتمال دادیم که ممکنه موارد مشکل داری تو فیلم باشه که باید کنترل بشه. کما اینکه در موارد قبلی هم موارد چند ثانیه ای بود که از نسخه نهایی حذف شدن.

//

دو موضوع دیگه هم هست که با توجه به اینکه میگید مدیر چند سایت هستید باید بهش واقف باشید

1- تصمیمات مدیریت شخصی نیست. تصمیمی که اعلام شد نظر جمیع مدیریت بود. من به جناب توروندور هم در پیغام خصوصی گفتم که اول بررسی کنید که امکان همچین برنامه ای وجود داره یا نه. در همون زمان که شما در مورد شدن یا نشدنش بررسی میکردید ما هم در مورد اینکه چطور انجام بشه و چه قسمتهایی در پخش زنده بیاد و چه تبعاتی میتونه داشته باشه سبک سنگین کردیم و قبل از اینکه شما پاشید برید و اونجا تست کنید نتیجه رو به توروندور اعلام کردیم تا زحمت بیهوده نکشید. این کار رو هم قبل از اینکه وارد فاز عملی بشید و در همون فاز امکان سنجی اعلام کردیم تا تو زحمت نیافتید.

2- مدیریت یک صدای واحد داره. فرقی نداره که اله سار چیزی رو بگه یا من. تصمیم جمعی بوده و اگه یه نفر بگه کافیه. در ثانی مدیریت دلایل رو بیان میکنه اما وظیفه نداره کسی رو قانع کنه.

3dmahdi جان امیدوارم موفق بشین تو راهتون. اما شک نکنین من به شخصه دیگه نه آردا میام نه به کسی توصیه میکنم بیاد. اگر هم گفتم مدیر سایتم واسه این بوده که خودم میدونم اول باید با مدیریت هماهنگ کرد(در جواب دوستمون آرون) . امیدوارم شما و دیگر مدیران سایت های ایرانی متوجه بشین که مدیران سایت رییس جمهور نیستند. من قصد اهانت به هیچ شخصی ندارم. و اگر هم کسی از من دلخور شد عذر خواهی میکنم.

من دیگه نه حرفی دارم نه دفاعی. اصلا جای این بحث ها اینجا نیست. ماشالا بچه های آردا همگی بالغ و عاقل هستند.

امیدوارم روزهای خوبی در دنیای مجازی داشته باشیم.

مهدی جان همه ما واقف هستیم به اینکه واسه این سایت چه زحماتی کشیده شده ، به هرحال خط مقدم نبرد با مسائل خارجی هم تیم مدیریت هستند و هرکسی که مدتی تو نت فعالیت داشته باشه این رو درک میکنه و همه ما به هرحال تجربه ای در مدیریت داشتیم.

اما سرمایه سایت هم کاربران اون هستند و اینکه دوست دارند در شرایطی کمک سایت کنند و سعی در پیشرفت بهتر اون داشته باشند ، این موضوع رو از این دیدگاه باید نگاه کرد.

خصوصا اینکه آردا به نوعی تنها سایت تالکینی ایران هست و یادمه چند وقت پیش حتی همایون گرامی میگفت میتونه واسه سایت گیم و خیلی موارد جانبی بسازه ولی وقتی نظر من رو در این مورد پرسید ، من قاطعانه گفتم نه ، این موضوع رو دنبال نکنه بهتر هست ، همونطوری که وقتی در جریان زحمات سینا عزیز قرار گرفتم ، بهش گفتم بهتره پیگیر این موضوع نباشه و این کار رو انجام نده چون به نتیجه نمیرسه با توجه به چیزهایی که قبلا اتفاق افتاده.

ولی چه بهتر میشد ، وقتی دوستان محترم در حال پیگیری بودند ، تیم مدیریت همون ابتدای کار ، مخالفت خودشون رو با این عزیزان ابراز می کردند که نه موضوع ادامه پیدا می کرد و نه به این حالت دلخوری دقیقه نودی تبدیل می شد.

ضمن اینکه دوستان گرامی هم خواهشا موضوع رو تموم شده بدونن ، نزدیک به 24 ساعت مونده به همایش تصویر قشنگی در ذهن کاربران ایجاد نمی کنه ضمن اینکه تصمیم گرفته شده و قطعا قابل تغییر هم نیست حالا با هر دیدگاه و نظری که پشت مسئله هست.

اما یک موضوع رو من به عنوان برادر کوچیک دوستان عرض میکنم ، قبلا هم سر اون مسائل مراسم گرفتن نسخه های ارباب حلقه ها و هابیت گفتم ، یکمی جو دوستانه باشه بهتره ، خشک کردن جو خوب نیست ، به هرحال این دوستی ها قرار نیست تنها در فضای مجازی بمونه ، البته این نظر من هست و شاید نظر یک سری از دوستان 180 درجه مخالف این باشه کما اینکه چند باری شاهدش بودیم.

خوش باشید و سلامت.

سلام به همه.

اول من عذرخواهی بکنم، بخشی از بدپیش رفتن این ماجرا تقصیر من هست که متاسفانه این چند روز فرصت نکردم به این تاپیک سر بزنم، وگرنه از همن اول می گفتم که دوستان توی دردسر نیوفتند.

دوم، همونطور که مهدی گفت، از یک طرف مسئله حفظ حریم خصوصی در میونه، خیلی از دوستان اینجا با اسم مجازی فعالیت می کنند، اینکه ما حضورشون رو بدون اجازه روی اینترنت پخش کنیم محیط رو واسشون نا امن می کنه و واسشون مشکل ایجاد می کنه. من این چند روز به این تاپیک سر نزده بودم، اما دونفر در این مورد بهم پیغام خصوصی دادند که همچین ماجرایی هست و این مشکل واسشون پیش میاد.

از طرفی همیشه توی مراسمی مثل این، با این فضا و این مهمانها، ممکنه حرفی زده بشه که عواقب حقوقی واسه ی ما داشته باشه. من در این مورد تجربه های قبلی دارم.

در انتها هم تشکر می کنم از زحمات دوستان، هم عذرخواهی می کنم از مشکلی که پیش اومد.

فیلم مراسم هم چند روز بعد از انجامش پخش خواهد شد، اما اول باید دیده بشه، ادیت بشه و بعد روی نت قرار بگیره.

با عرض اجازت

من هم خیلی جا خوردم که پخش آنلاین اول اوکی بود بعد مشکل پیدا کرد دوباره اوکی شد و دوباره مشکل پیدا کرد!!!!!!!!!!

ولی کاربران عزیز که در شهرستان ها هستند و یا نمی توانند بیایند باید بدانند که در این اتفاق نه مدیران سهلنگاری کردند و نه دیگران پس ما نباید دلخور باشیم چون دوستان تمام تلاششان را کردند و در پایان هم به خاطر ایجاد مشکل عذر خواهی.

امیدواریم حالا که نمی توانیم زنده چیزی را پخش کنیم عکس ها و فیلم ها بیش تر و بهتر از همایش قبلی باشد.

با عرض اجازت

من هم خیلی جا خوردم که پخش آنلاین اول اوکی بود بعد مشکل پیدا کرد دوباره اوکی شد و دوباره مشکل پیدا کرد!!!!!!!!!!

ولی کاربران عزیز که در شهرستان ها هستند و یا نمی توانند بیایند باید بدانند که در این اتفاق نه مدیران سهلنگاری کردند و نه دیگران پس ما نباید دلخور باشیم چون دوستان تمام تلاششان را کردند و در پایان هم به خاطر ایجاد مشکل عذر خواهی.

امیدواریم حالا که نمی توانیم زنده چیزی را پخش کنیم عکس ها و فیلم ها بیش تر و بهتر از همایش قبلی باشد.

دلمون خوش شده بود که آنلاین می بینیم و........

ولی اشکالی نداره بلخره هر کی تلاش خودش رو کرده......اگه به نتیجه هم نرسیده اشکالی نداره...بازم خوبه که تلاش خودشونو کردن...

من بازم راضیم......ولی امیدوارم فیلمبرداری دیگه کامل باشه.....

اینو که میتونین دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟

مشکلی هم نداره؟؟؟؟

با کیفیت بالا؟؟؟

دلمون خوش شده بود که آنلاین می بینیم و........

ولی اشکالی نداره بلخره هر کی تلاش خودش رو کرده......اگه به نتیجه هم نرسیده اشکالی نداره...بازم خوبه که تلاش خودشونو کردن...

من بازم راضیم......ولی امیدوارم فیلمبرداری دیگه کامل باشه.....

اینو که میتونین دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟

مشکلی هم نداره؟؟؟؟

با کیفیت بالا؟؟؟

سلام داین عزیز. بله همونجوری که قولش داده شد، فیلمبرداری با کیفیت مطلوب بوده و پس از بازبینی مدیزان در اختیار کاربران قرار داده میشه.

یه نکته ای رو دوستانی که میخوان با مترو بیان در نظر داشته باشن. توی ایستگاه صادقیه سوار قطارهای سریع السیر نشید چون اونها در ایستگاه اتمسفر توقف ندارن و یه سر میرن تا خود کرج. حتما بپرسید که قطار عادی باشه.

یه نکته ای رو دوستانی که میخوان با مترو بیان در نظر داشته باشن. توی ایستگاه صادقیه سوار قطارهای سریع السیر نشید چون اونها در ایستگاه اتمسفر توقف ندارن و یه سر میرن تا خود کرج. حتما بپرسید که قطار عادی باشه.

برای برگشت به مترو میشه نزدیک شهر کتاب تاکسی گیر آورد؟

بله، یه خط تاکسی بین مترو و پارک آبی هست.با همون میتونی بیای و بری

سلام

خوب بچه ها مراسم چجوری بود؟ چیا گفته شد؟

عکسی. فیلمی .... ؟

بنده به نوبه خودم از زحمات تمامی دوستان عزیز من جمله مدیران محترم سایت و سایر کاربرانی که هر کدوم بخشی از کارها رو برعهده داشتند تشکر و قدردانی میکنم.

مراسم عالی بود و جای دوستانی هم که تشریف نیاوردند خالی.

یه سری خبر خوب شنیدیم ، رفیق های آردایی رو از نزدیک دیدیم و تجدید دیداری شد و در کل خوش گذشت.

امیدوارم بازهم از این مراسم ها ، زود زود ببینیم.

با آرزوی موفقیت روز افزون برای همه شما عزیزان.

عکس، فیلم، سخنرانی، مصاحبه، ... همه چی روبراه و طبق برنامه بود؟

بنده به نوبه خودم از زحمات تمامی دوستان عزیز من جمله مدیران محترم سایت و سایر کاربرانی که هر کدوم بخشی از کارها رو برعهده داشتند تشکر و قدردانی میکنم.

مراسم عالی بود و جای دوستانی هم که تشریف نیاوردند خالی.

یه سری خبر خوب شنیدیم ، رفیق های آردایی رو از نزدیک دیدیم و تجدید دیداری شد و در کل خوش گذشت.

امیدوارم بازهم از این مراسم ها ، زود زود ببینیم.

با آرزوی موفقیت روز افزون برای همه شما عزیزان.

یه سری خبر خوب ؟

بله بله . همه چیز خوب بود. عالی بود. فیلم برداری هم شد. به زودی شما دوستان هم میبینید مراسم رو. عکس هم به زودی میاد رو سایت. ایشالا از جانب مدیریت.

اخبار خوب هم بود بله اما ترجیح میدم من نگم و از زبون خود آقای علی زاده بشنوین.

جای تک تکتون خالی بود. به امبد روزی که فانتزی کان داشته باشیم تو ایران و همه با هم به کمک هم بتونیم میزبانی کنیمش. واقعا جاتون خالی بود.

وای مگه آقای علیزاده هم عضو شدن ؟بسیارم خوب !

وای مگه آقای علیزاده هم عضو شدن ؟بسیارم خوب !

فكر كنم منظور فيلمي باشه كه از مراسم گرفته شده، هرچند آقاي عليزاده گفته بودن كه اگه بتونن عضو ميشن...

پ.ن: نميشه حداقل يه عكس بذاريد؟‌ :)

خب مراسم به خوبی سپری شد. جای همه دوستان خالی بود. با اینکه مکان برگزاری دور از تهران بود اما استقبال خوبی شد و جمعیتی بین 60 تا 70 نفر اومده بودن.

دوتا از عکسهای یادگاری اعضای آردا با آقای علیزاده رو براتون میذارم. باقی عکسها بماند برای گزارش مفصل که در چند روز آینده میره رو سایت.

ممنون از همه دوستانی که اومدن

post-1032-0-14201200-1409944185_thumb.jppost-1032-0-99122200-1409944224_thumb.jp

کتابایی که اونجا برای فروش بود، فقط ترجمه های آقای علیزاده بودن یا از انتشارات دیگه هم بودن؟

سلام داین عزیز. بله همونجوری که قولش داده شد، فیلمبرداری با کیفیت مطلوب بوده و پس از بازبینی مدیزان در اختیار کاربران قرار داده میشه.

واقعااااااااااااااااااااااا.....خیلی ممنونم...ببخشد منظورتون از بازبینی مدیران چیه...نکنه فیلم مراسم رو هم قراره فی*** کنین........ما گناه داریمااااا.

اگه میشه اذیت نکنین...به اندازه ی کافی تو این هفته از لحاظ روحی واسه این مراسم و حسرت هایش کتلت شدیم...

زحمت عکس یادگاری رو مهدی عزیز کشید ، دیگه این سری کلی داد زدیم ، هوار زدیم که آردایی جا نمونه واسه عکس یادگاری همه باشن.

فقط یک سوال ، واقعا از خانم های سایت ، کسی تشریف نیاورده بود یا ما افتخار آشنایی با دوستان رو نداشتیم؟! ، چون واسه خودم سوال شد.

انشاالله باقی عکس ها رو (کلی عکس هست) خدمت دوستان عزیز مدیریت میدم ، با گزارش کامل و صدا و فیلم و یه سری چیزهای دیگه که هرکدوم از عزیزان زحمتش رو کشیدن به موقعش خواهید دید و روی سایت قرار میگیره ، خوشحالم که بازهم سعادت بود در جمع دوستان گرامی باشم.

من درباره عکس سمت چپ توضیح از چپ به راست بگم بروبکس رو براتون بشناسین :دی

ردیف پایین از چپ به راست :ام سی کرافت ، گلورفیندل ، تام بامبادیل ، اله ماکیل

ردیف دوم از چپ به راست : همسرم تائوریل ، من ، هل هاوند ، دختر آقای علیزاده ، خود آقای علیزاده ، بقیه دوستان فکر کنم بره ما نیستن بره آکادمی فانتزی هستن.

ردیف 3 از چپ به راست : آگارواین ، 3دی مهدی ، گندالف د گری ،

ردیف آخر و بالایی هم : آرون ، تولکاس ادمین ، بگینز ، و اون آقا با پیراهن آبی تیره هم برومیر هستن

آقای فرهاد پور کجان ؟ سوال رو ازشون پرسیدین ؟

خب مثل این که خیلی به دوستان خوش گذشته. باشه نوبت ما هم میرسه... :)

من یکی رو از طرف تمام بچه های مشهد (یک Special Agent :| ) فرستادم تا وقتی برگشت بتونیم همچین حسابی از خجالتش در بیایم و خودمونو خالی کنیم! :دی

جدا از شوخی این مراسم هماهنگی های زیادی داشته. روز ها تلاش و زحمت دوستان و مدیران عزیز. پیگیری های فراتر از تصور زیادی داشته...بهرحال توفیق نبود خدمت دوستان باشم و واقعا متاسفم اما خوشحالم که چنین همایش بزرگی تونست با موفقیت برگذار بشه و تبریک میگم به تمام مسئولان و برگذار کنندگان همایش و خسته نباشید ویژه میگم بهشون. و همچنین امیدوارم به تمام دوستانی که شرکت داشتند در سومین همایش آردا بهشون خوش گذشته باشه. تمام سعیم رو میکنم تا در پادکست شماره 45 آردا مفصل و همه جانبه بپردازیم به این همایش و به شخصه سعی میکنم شما دوستانی که مثل من نتونستید در این مراسم حضور داشته باشید رو راضی و خوشحال کنم. :)

گرچه هنوز به جزئیات این مراسم آگاه نیستم و منتظر تصاویر بیشتری هستم...

به امید همایش ها و مراسم های بیشتر. :|

آقای فرهاد پور ساعت 7 رفتندو همه رو غافل گیر کردند

آقای فرهاد پور ساعت 7 رفتندو همه رو غافل گیر کردند

تورندور اصلا نتونستین باهاشون صحبت کنید ؟

از مدیریت محترم و تمامی عزیزانی که زحمت برگزاری این همایش رو کشیدن تشکر می کنم. امیدوارم بازم از این فرصت ها پیش بیاد و دوست داران تالکین بتونن که از چنین مراسم ها و فضاهایی بهره ببرن.

حیف شد که آقای فرهادپور زود تشریف بردن. ایشون سخنرانی ای هم داشتن؟

پ.ن:

mccroft عزیز زحمت کشیدن و برام درخت و برگ امضا شده آوردن. از ایشون و تور عزیز بابت زحمتشون تشکر می کنم.

ممنون :)

نه متاسفانه. اما به جاش من با آقای علیزاده صحبت کردم. توی پادکست میشنوین

میگم آقای فرهاد پور خودشون سخنرانی کردند ؟ آیا در سخنرانیشون به فیلم هابیت هم پرداخته اند ؟

من درباره عکس سمت چپ توضیح از چپ به راست بگم بروبکس رو براتون بشناسین :دی

ردیف پایین از چپ به راست :ام سی کرافت ، گلورفیندل ، تام بامبادیل ، اله ماکیل

ردیف دوم از چپ به راست : همسرم تائوریل ، من ، هل هاوند ، دختر آقای علیزاده ، خود آقای علیزاده ، بقیه دوستان فکر کنم بره ما نیستن بره آکادمی فانتزی هستن.

ردیف 3 از چپ به راست : آگارواین ، 3دی مهدی ، گندالف د گری ،

ردیف آخر و بالایی هم : آرون ، تولکاس ادمین ، بگینز ، و اون آقا با پیراهن آبی تیره هم برومیر هستن

اون دوستانی که گفتی مال آکادمی فانتزین به جز یکیشون(عینکی موی نسبتا فر، تی شرت سورمه ای که فرزین سوریه و دبیر ادبیات گمانه زن(همون آکادمی فانتزی) میباشد بقیه از بچه های قدیم سایتن.دوستمون با تیشرت سفید و نوشته، گالم هست، دوستمون با عینک و تی شرت سرخابی مارمولک و دوستمون با پیراهن قهوه ای پیشگوی بزرگمون مالبت میباشد.به جز مارمولک که اولین خبر آردا بعد از بازگشایی رو کار کرد و دیگه کاری نکرد بقیه دوستان فقط در دوره اول سایت فعالیت داشتن)

جای دوستانی که نبودن خالی.

من ازشون پرسیدم ناکسا رو نکردن :)

بسیار خوب...

آقا جا داره منم به نوبه ی خودم از تمام بچه ها و دوستان عزیز خصوصا مدیران لایق سایت و دوستانی مثل توروندور و گاندولف د گری و... که زحمت عکسا و بقیه کاراش رو توی این مراسم کشیدن تشکر ویژه کنم ... :| :| :|

دست مریضاد دوستان به ما که خیلی خوش گذشت ;)

راستی به مدیران سایتم باید یه خسته نباشید جانانه بگم چون بیشتر بار زحمت این مراسم رو دوش اونا بود @-) :) :| :) :D :|

احساس میکنم این دفعه که من نبودم صد برابر بهتر بوده و بیشتر خوش گذشته :) جای من خالی :دی

منم امیدوارم دوباره ازین جلسات و همایش ها بذارین که دور هم جمع شیم . :)

چقدر طول میکشه تا ویدیوها رو بذارید ؟

احساس میکنم این دفعه که من نبودم صد برابر بهتر بوده و بیشتر خوش گذشته :) جای من خالی :دی

منم امیدوارم دوباره ازین جلسات و همایش ها بذارین که دور هم جمع شیم . :)

منم دقیقا همین احساسو دارم.

چقدر طول میکشه تا ویدیوها رو بذارید ؟

با عرض اجازت

دوست عزیز طول می کشد تا فیلم ها و عکس های برگزیده انتخاب بشوند و بعد تازه فیلم ها باید ادیت شوند تا قابل پخش باشند.

آخرین همایش هم فیلم ها و عکس ها 6 روز بعد بر روی صفحه سایت آمد.

شب خیلی خوبی بود

البته اینکه دوستان گفتن 60-70 نفر اومده بودن فک کنم یه کم اغراق بودشا،من خودم نیم ساعت تاخیر داشتم و دیر رسیدم ولی تو همون مدتی که بودم فک نمیکنم به 50 نفر حتی میرسیدیم مگر اینکه یه سری همون اول بودن و بعد رفتن که من ندیدمشون.

موقع عکس گرفتن که شد من خودمو مشغول نوشیدنی کردم چون موهام هنوز درنیومده بود و حتی تو این مدت خودم از خودم عکس نگرفته بودم ولی دیگه افتادم تو رودروایسی و دست سرباز وطن رو گرفتن و اد نشستیم اون وسط دیگه :)

آقا یه شکایتی هم من از کافی شاپش بکنم،ما یه موهیتو اونجا سفارش دادیم بخوریم،تا جایی که عقل ناقص اینجانب اطلاع داره موهیتو با لیموترش درست میشه و کلی خوشمزه هستش ولی اونجا انگار یه جور سبزیجاتی چیزی وسطش قاطی کرده بودن یا حداقل مال من اینطوری بودش که کلیم بدمزه بود و فقط از سر مجبوری خوردمش

موهیتو میکس رام و نعناع و لیمو ترش وسودا و شکره.و در نتیجه دیدن نعناع توش چیز عجیبی نیست!

در مورد شمارش هم البته من اواسط مراسم که سرنگشتی حساب کردم نزدیک 60 نفری بود.

راس میگه تولکاس هم بره جمعیت هم بره موهیتو. هرکاری کنی موهیتو بیرون موهیتو نیست چون اصل قضیه توش نیست خوب :دی

موهیتو میکس رام و نعناع و لیمو ترش وسودا و شکره.و در نتیجه دیدن نعناع توش چیز عجیبی نیست!

در مورد شمارش هم البته من اواسط مراسم که سرنگشتی حساب کردم نزدیک 60 نفری بود.

پس نعنا بودش اون لامصب

نه من جاهایی که قبلا خوردم این ترکیبی نبوده خدا رو شکر،حتی اگه اشتباه بوده اون ترکیبی که قبلا من خوردم به این ترجیحش میدم.

والا 4 ردیف صندلی 8تایی بود که تقریبا پر بود و یه عده از بچه ها هم دور نشسته بودن یا روی صندلیای دور میز،ولی خب شما لابد مسلط تر بودی ازونجایی که شمارش کردی

خیلی خوش گذشت اوم فقط آقای فرهاد پور خیلی زود در رفتن نشد ازشون امضا بگیرم کلا تجربه ی جالبی بود بعد سال ها تونستم باز آقای علیزاده رو ببینم در ضمن اون کلیپ دو قسمتی رو هم که بانو آرون زحمتش رو کشیده بود رو هم حتما برای دانلود تو سایت قرار بدید

مرسی از دوستانی که زحمت این گردهمایی رو کشیدن

منم به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ آردایی ده ساله شدن این سایت رو به همه تبریک میگم . برای من سایت آردا مثل خانواده دوممه و واقعا توش احساس آرامش میکنم . امیدوارم همیشه آردا پا برجا بمونه و شاهد پیشرفت های چشمگیرش باشیم . خیلی دوست داشتم تو این همایش و گردهمایی حضور داشته باشم و بچه ها رو از نزدیک ببینم . اما قسمت نشد دیگه، امیدوارم از این دست همایش ها و دور هم بودن ها هر سال بیشتر و بیشتر بشه. واقعا خیلی زیباست که تالکین و داستانش این همه آدم رو با سنین مختلف از سراسر ایران و جهان دور هم جمع کرده و دوستی های عمیقی رو بین ما ایجاد کرده . ما خیلی خیلی ازت ممنونیم تالکین بزرگ . یادت گرامی :)

منم به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ آردایی ده ساله شدن این سایت رو به همه تبریک میگم . برای من سایت آردا مثل خانواده دوممه و واقعا توش احساس آرامش میکنم . امیدوارم همیشه آردا پا برجا بمونه و شاهد پیشرفت های چشمگیرش باشیم . خیلی دوست داشتم تو این همایش و گردهمایی حضور داشته باشم و بچه ها رو از نزدیک ببینم . اما قسمت نشد دیگه، امیدوارم از این دست همایش ها و دور هم بودن ها هر سال بیشتر و بیشتر بشه. واقعا خیلی زیباست که تالکین و داستانش این همه آدم رو با سنین مختلف از سراسر ایران و جهان دور هم جمع کرده و دوستی های عمیقی رو بین ما ایجاد کرده . ما خیلی خیلی ازت ممنونیم تالکین بزرگ . یادت گرامی :)

آخ حرف دل منو زدی

خیلی خوش گذشت اوم فقط آقای فرهاد پور خیلی زود در رفتن نشد ازشون امضا بگیرم کلا تجربه ی جالبی بود بعد سال ها تونستم باز آقای علیزاده رو ببینم در ضمن اون کلیپ دو قسمتی رو هم که بانو آرون زحمتش رو کشیده بود رو هم حتما برای دانلود تو سایت قرار بدید

مرسی از دوستانی که زحمت این گردهمایی رو کشیدن

کجا بودی شما ؟؟؟

میگم اون کلیپی که از پشت صحنه ارباب حلقه ها درباره تالکین گذاشته شده بود،از ترجمه من که تو فروم گذاشته بودم استفاده شده بود یا دوستان دوباره ترجمش کردن؟

مگه شما هم ترجمه کرده بودی؟ نه، الوه و اله سار دوباره ترجمه کردن و منم زیرنویس رو هماهنگ کردم. مال شما متن بود با زیرنویس؟

مگه شما هم ترجمه کرده بودی؟ نه، الوه و اله سار دوباره ترجمه کردن و منم زیرنویس رو هماهنگ کردم. مال شما متن بود با زیرنویس؟

شما هم کمک کنی عالی میشه :)

https://arda.ir/forum...indpost&p=40603

کجا بودی شما ؟؟؟

روی یکی از اون سه تا میز گرد مشکی نشسته بودم :)

چطور مگه ؟

شما هم کمک کنی عالی میشه :)

https://arda.ir/forum...indpost&p=40603

:)

سه ساعت سر زمانبندی زیرنویس وقت گذاشتم!

من خیلی هنر کنم این مداخل فرهنگنامه که سرم ریخته ویرایش کنم!

روی یکی از اون سه تا میز گرد مشکی نشسته بودم :|

چطور مگه ؟

چرا خودتو لو ندادی؟ لباس مشکی تنت بود؟

لایک به مهدی . واقعا چرا ؟؟؟ مگه مارو ندیدی. تابلو بود آردایی هستیم :)

آره من چند ماه پیش از روی زیرنویس انگلیسی ترجمه کرده بودم یه قسمتی از اون کلیپا رو که دوستمون لینک تاپیکشو گذاشتن.

حالا اگه قسمت باشه میخوام باقیش رو هم ترجمه کنم

آره من چند ماه پیش از روی زیرنویس انگلیسی ترجمه کرده بودم یه قسمتی از اون کلیپا رو که دوستمون لینک تاپیکشو گذاشتن.

حالا اگه قسمت باشه میخوام باقیش رو هم ترجمه کنم

گلورجان شما بودی جنگ رو پیچوندی اومدی همایش؟

+کسی می دونه ویدیو ها رو کی می زارن؟

++دختر آقای علیزاده فعالیت نمی کنن اینجا؟ و کسی می دونه آقای علیزاده خودشون کی می آن برا فعالیت؟

*ویرایش ناظر:

اینجا یه سایت فرهنگی-ادبی هست و از کاربران کتاب خوانش انتظار میره که قواعد املایی و نگارشی رو به شکل صحیح و کامل رعایت کنن. بنابراین از شما و سایر دوستان میخوایم که از شکلهای نا صحیح کلمات ("عاغا" و "عایا" و ... به جای "آقا" و "آیا" و ...) استفاده نکنید. همچین کلمات رو به صورت SMSـی ننویسید ("ب" و "ک" و ... به جای "به" و "که" و ...). ممنون.

گلورجان شما بودی جنگ رو پیچوندی اومدی همایش؟

+کسی می دونه ویدیو ها رو کی می زارن؟

یه 74 روز لب مرزای ریوندل خدمت و گشت زنی کردیم که 4شنبه هفته پیش برای ادامه تحصیل،لرد الروند با ترخیصم موافقت کرد :)

+

اینو فقط خود مدیرای سایت میدونن ولی فک نکنم از 2هفته دیگه بیشتر طول بکشه

داریم گزارش کامل مراسم رو تهیه میکنیم و فکر کنم حداکثر تا آخر هفته گزارش رو به همراه همه ویدئو ها و سخنرانی ها و کلیپ های پخش شده رو بذاریم.

اوجوری که من از روی عکس دست جمعی بچه های سایت دیدم فهمیدم به همه خوش گذشته ، متاسفانه من نتونستم بیام و آرزوی دیدن بچه ها از نزدیک رو باید با خودم به مدرسه ببرم :) ولی خوشحالم که بهتون خوش گذشت .

جای خالی منم مثل این که کلا احساس نشد :دی

آقای علیزاده رو متقاعد می کردین بیان توی سایت عضو شن .

گذشته از این حرف ها ، تشکر می کنم ازدوستانی که ما رو در جریان گردهمایی قرار دادن از پادکست گرفته تا فیلم ها :)

زودتر بذارین دلم کباب شد

تشکر بابت فیلمها

اما واقعا یک نفر نبود این سوال من رو از اقای فرهاد پور در مورد هابیت بپرسه ؟

دوستان گل کاشتین. و حسابی حسرت روی دل ما دورستانی‌ها:دی

من بیشتر از همه حسرت اون کتابای امضا شده رو می‌خورم! ایول بهتون که با یه عالمه کتاب اومده بودین:دی

خیلی ممنون

دوستان گل کاشتین. و حسابی حسرت روی دل ما دورستانی‌ها:دی

من بیشتر از همه حسرت اون کتابای امضا شده رو می‌خورم! ایول بهتون که با یه عالمه کتاب اومده بودین:دی

خیلی ممنون

بله گزارشات خیلی خوب بودن ممنون بابت عکسها وویدوها ومطالب :)

مکان همایش بسیار عال بود اون فضای پر از کتاب خیلی زیباست

اون انرژی 10 سال پیش اقای فرهادپور رو در این سخنرانیشون ندیدم . اگه من بودم حتما چند تا سوال اماده می کردم ، نه اینکه بعد از 10 سال همچین مراسمی برگزار بشه ، همه موهاشون سفید شده ، ولی اقای فرهاد پور دارن به جمعیت نگاه می کنه ویکی هم سوال نمی کنه !!! ، اخرش هم که بعد از سخنرانیشون جلسه رو ترک می کنند وتمام .

خیلی دلم می خواست تو این مراسم حضور داشتم، ولی خوب نشد

دست همگی هم درد نکنه و خسته نباشید

اون انرژی 10 سال پیش اقای فرهادپور رو در این سخنرانیشون ندیدم . اگه من بودم حتما چند تا سوال اماده می کردم ، نه اینکه بعد از 10 سال همچین مراسمی برگزار بشه ، همه موهاشون سفید شده ، ولی اقای فرهاد پور دارن به جمعیت نگاه می کنه ویکی هم سوال نمی کنه !!! ، اخرش هم که بعد از سخنرانیشون جلسه رو ترک می کنند وتمام .

جناب علی نظری.

تا اونجایی که بنده به یاد دارم ، یکی دو مورد سوال از ایشون شد ، در ضمن قرار نیست که فرد مورد نظر رو به توپ سوال بست ، ضمن اینکه جناب فرهاد پور کار داشتند و چاره ای جز ترک مجلس هم نبود ، بین صحبت ها هم باز نمیشد پرید و ایشون رو سوال بارون کرد.

با این حال تورندور ، تعدادی سوال رو آماده کرده بود که از ایشون بپرسه ولی باید شرایط و یک سری مسائل محیا باشه که این کار انجام بشه ، ممطئن باشید که عمدی در کار نبوده و کسی قصد بی اعتنایی نداشته اما شرایط ایجاب می کرد که فقط به سخنرانی گوش بدیم و بعدش هم فرصتی برای کار دیگه ای نبود.

امیدوارم پاسخ بنده براتون قابل قبول باشه.

جناب علی نظری.

تا اونجایی که بنده به یاد دارم ، یکی دو مورد سوال از ایشون شد ، در ضمن قرار نیست که فرد مورد نظر رو به توپ سوال بست ، ضمن اینکه جناب فرهاد پور کار داشتند و چاره ای جز ترک مجلس هم نبود ، بین صحبت ها هم باز نمیشد پرید و ایشون رو سوال بارون کرد.

با این حال تورندور ، تعدادی سوال رو آماده کرده بود که از ایشون بپرسه ولی باید شرایط و یک سری مسائل محیا باشه که این کار انجام بشه ، ممطئن باشید که عمدی در کار نبوده و کسی قصد بی اعتنایی نداشته اما شرایط ایجاب می کرد که فقط به سخنرانی گوش بدیم و بعدش هم فرصتی برای کار دیگه ای نبود.

امیدوارم پاسخ بنده براتون قابل قبول باشه.

بنده با توجه به ویدیویی که دیدم گفتم اگر دقت کنید کسی که میاد و مجری هست میگه کسی سوال نداره ، و کسی سوال نمی پرسه تا اینکه خود اقای فرهاد پور با دستشون اشاره می کنه ، و بعد هم که جوابش تموم میشه در دقیقه 25:49 صدای مجری خیلی ضعیف هست که میگه " دوست دیگری " یعنی کسی دیگه نمی خواد سوال بپرسه ، بعد اقای فرهادپور چند ثانیه نگاه می کنند و وقتی کسی هیچ واکنشی نشون نمیده یک توضیح میدهند و در اخر هم خودشون میگن اگر سوالی نیست .

در هرحال شما انجا بودید و اطلاع داشتید که ایشون عجله داشتند و اینکه در وسط سخنرانی نمی شود سوال بپرسید و همچنین توجه ودقت شما به این مسئله گویای اینحرف شماست که کسی قصد بی اعتنایی نداشته ، و از پاسخ شما متشکرم .

توجه ودقت شما به این مسئله گویای این هست که کسی قصد کوتاهی نداشته ، و از پاسخ شما متشکرم .

کوتاهی؟

کوتاهی زمانی هست که کسی وظیفه داشته باشه کاری رو انجام بده. اینجا کسی وظیفه نداشته سوال شما رو بپرسه!

کوتاهی؟

کوتاهی زمانی هست که کسی وظیفه داشته باشه کاری رو انجام بده. اینجا کسی وظیفه نداشته سوال شما رو بپرسه!

درمورد سوال خودم ، قبل از برگزاری مراسم تقاضا و خواهش کردم که آن را بپرسند ، نه اینکه دستور داده باشم یا اینکه گفته باشم وظیفه ی کسی است . و اگر این سوء برداشت شده پوزش می طلبم .

شما متن موردنظر بنده در جواب گاندالف خاکستری رو به گونه ی دیگری برداشت کرده اید ، اولا بنده از ایشان که وقت گذاشتند و جواب بنده را دادند تشکر کردم ، و ایشون هم نظر بنده را درک کردند و فهمیدند که منظور من چیست ودر نظرشان گفتند که کسی قصد بی اعتنایی نداشته ، که منظور من هم همین بوده ، و به همین دلیل نظر خودم را ویرایش و کلمه کوتاهی را به بی اعتنایی تغییر دادم .

اونایی که مشتاقن چهره من رو ببینن ... بیان. :!! :D :(( =)) =))

دوستانی که در مراسم امضای کتاب حضور داشتن و کتاباشون امضا شد:

من این عکسو دیدم:

post-1571-0-18057700-1410694687_thumb.jp

می‌خواستم بگم که کتاب سیلمی که من دارم، متاسفانه جنس کاغذش به قدری نازک و به درد نخوره که مجبورم با حسرت به این عکس نگاه کنم. نمی‌دونم چرا اخیرا روزنه کتاباشو با چنین کیفیت پائینی چاپ و منتشر کرده. خواستم بگم اگه از دوستان کسی می‌تونه حتما این گلایۀ منو به روزنه اطلاع بده.

یه سوال:

اینا چی هستن؟:

post-1571-0-60077700-1410695329_thumb.jp

ممنون

پ.ن:

بخش سوم افسانه های ناتمام خیلی حجیمه، اما بخش چهارمش چنین نیست. هر دو تا بخش با هم قراره ترجمه و و در یه جلد منتشر بشن، یا جدا از هم؟

در مورد سوالتون خب اینها هم برگه هایی هستن که بین برخی کتاب ها در گذشته گذاشته شده بود و بعضی ها به این صورت با سایت آشنا شدن یا توی همایش اول آردا هم از اینها اسم برده شده. مثلا این پست تور رو ببینید: https://arda.ir/forum/index.php?showtopic=1132&view=findpost&p=57546

(کاش منم وقتی کتابا رو میگرفتم همچین چیزی بود بینش!)

در مورد پی نوشت هم خب با توجه به حجم بسیار کمش اگه قرار باشه منتشر بشه، حتما به همراه بخش سوم منتشر میشه...

البته کاربری اصلی این نشانک ها برای مشخص کردن جایی از کتاب هست که دارید میخونید. هر وقت میخواید خوندن رو ول کنید اینو میذارید لای کتاب تا دفعه بعدی خیلی راحت بتونید خوندن رو از سر بگیرید. در واقع Bookmark هستن.

برای جذابیت بیشتر از تصاویر مرتبط با کتاب استفاده شده و آدرس سایت هم زیرش خورده.

چقد جالبن. برامون اسکن کنین و بذارین بی زحمت.

ممنون

دوستانی که در مراسم امضای کتاب حضور داشتن و کتاباشون امضا شد:

من این عکسو دیدم:

post-1571-0-18057700-1410694687_thumb.jp

می‌خواستم بگم که کتاب سیلمی که من دارم، متاسفانه جنس کاغذش به قدری نازک و به درد نخوره که مجبورم با حسرت به این عکس نگاه کنم. نمی‌دونم چرا اخیرا روزنه کتاباشو با چنین کیفیت پائینی چاپ و منتشر کرده. خواستم بگم اگه از دوستان کسی می‌تونه حتما این گلایۀ منو به روزنه اطلاع بده.

یه سوال:

اینا چی هستن؟:

post-1571-0-60077700-1410695329_thumb.jp

ممنون

پ.ن:

بخش سوم افسانه های ناتمام خیلی حجیمه، اما بخش چهارمش چنین نیست. هر دو تا بخش با هم قراره ترجمه و و در یه جلد منتشر بشن، یا جدا از هم؟

در مورد کتاب افسانه های ناتمام ، جناب علیزاده گفتند که برنامه ایشون ترجمه دوران سوم یا همون بخش سوم هست و با این تفاسیر فکر کنم برنامه ای فعلا برای بخش چهارم که کمتر هست ، ندارند.

البته تو همایش ، ما به ایشون گفتیم که این چند صفحه رو هم انجام بدید ، ما کتاب با ترجمه شما رو دوست داریم و ... ، مشخص نیست ، فعلا شکر خدا دوران سوم حتمی شده ، انشاالله کتاب به صورت کامل دستمون برسه ، چون اون آخرش هم مطالب خیلی خوبی داره.

چقد جالبن. برامون اسکن کنین و بذارین بی زحمت.

ممنون

توی این لینک چندتایی پیدا کردم 9 صفحه داره ولی من صفحه پنج رو گذاشتم چون عکس گیلدور توش هست :D

http://www.councilofelrond.com/downloadcats/elves-character-bookmarks/page/5/

عکس های دسته جمعی توسط چه کسی گرفته شده ؟ و با چه دوربینی بوده که کیفیت بالایی دارند ؟

عکس های دسته جمعی توسط چه کسی گرفته شده ؟ و با چه دوربینی بوده که کیفیت بالایی دارند ؟

زیر تصاویر درون گزارش مراسم اسم عکاس ذکر شده + اگه عکس ها رو ذخیره کنید درونشون مدل دوربین و اطلاعات دیگه رو میتونید مشاهده کنید