تقويت كادر نظارت

تعداد پست‌ها: 108

سلام به همه دوستان

از امروز كاربر 3DMahdi به عنوان ناظر در بخش فروم ها،براي كمك رساني به كيفيت فروم،فعاليت ميكنن.

اميدوارم همگي كمال همكاري رو با ايشون داشته باشيم

خب مهدی تبریک میگم! ارتقا گرفتی !

خيلي ممنون.

اميدوارم بتونم به نحو شايسته اي از عهده اين مسئوليت بربيام. و اين کار بدون همکاري شما دوستان عزيز ممکن نيست.

فقط میگم :D

( جناب تولکاس می دونن )

من هم تبریک می گم.

:x

تبریک میگویم مهدی جان ، به حق انتخاب شایسته ای بود ( احسنت به حسن انتخاب تولکاس).

ولی یه سوال بپرسم ؟ ;))

سلسله مراتب قدرت تو آردا چه جوریه ؟ مصداقش کیان ؟ :-?

بلاخره باید بدونیم به کی باید شکایت کنیم! ;)) :x ;)) ;)) ;)) :D

جناب ملکور مورگوت :

گویا از افراد بلند مرتبه دوران نخست هستید !؟ ;))

حیف که از حضور گرمتون بی بهره ایم ، در جو مستحکم آردایی که ما دیدیم ، این گونه شوخی ها ، خللی ایجاد نمیکند. :D

خطاب به آرون:

خیلی ممنون از لطفت.

در پایین صفحه اول لیست مدیران سایت و انجمن رو میتونی ببینی. بالاترین شخص تو آردا اله ساره و از هرکی شکایت داری میتونی بهش بگی!

خطاب به ملکور مورگوت:

خب میبینم که بازم برگشتید به سایت امیدوارم روزهایی بهتر از قبل کنار هم داشته باشیم.

امیدوارم تقلب کردن توی نظرات رو دیگه تکرار نکنید چون این کار توهین به نظرات دیگرانه.

صد البته پشیمانم...به مدیریت سایت هم گفتم...

چه کاری از دستم بر میاد؟

از کلیه ی سایت بابت کاری که کردم ابراز پشیمانی میکنم...

البته من در این سایت ماندنی نیستم...میروم به شکلی دیگر در وبلاگ ها بگردم و با آنها بحث کنم اینطوری کمتر مزاحم میشوم و کمتر هم زحمت میکشم....

درود به اهل درود....

مهدی جان من قبلا این پست رو ندیده بودم وگرنه زودتر تبریک میگفتم هر چند خیلی دیره(تبریک میگم)

به امید موفقیت های بیشتر. ;))

خب یعد حدود دوسال به این نتیجه رسیدیم که دوباره نیاز به جوانگرایی داریم(بله! ما فجر سپاسی هستیم:دی)

مفتخرم که به اطلاع دوستان برسونم که از امروز کاربر عزیزarven به عنوان ناظر عمومی در فروم فعالیت خواهند کرد.همکاری شما با ما و arven موجب بالارفتن بهره وری سایت خواهد شد.

خبر های تکمیلی نیز به زودی اعلام خواهد شد.

با تشکر از همراهی و همکاریتون با ما

تیم مدیریت آردا

نوبت ما کی می شه :دی :دی

پ.ن :

مهدی و تولکاس الان تو دل خودشون می گن حاضریم از مخالفان سر سخت تالکین فرد بیاریم تا ناظر بخش بشه اما این اصلان رو به هیچ وجه ناظر نکنیم :دی

ها یادم رفت به ارون تبریک بگم !!

آرون جان بهت تبریک می گم و امیدوارم که بتونب تو کارت موفق باشی !!

در گوشی به آرون { با چقدر با ما راه میایی که بزاری راحت باشیم تو فروم ؟؟ }

تبريك ميگم به آرون عزيز

واقعا لياقتشو داشت

هم از نظر دانش تالكيني و هم از نظر اخلاق عاليه

اميدوارم در كنار هم موفق باشيم :دي

پس من كی مقام می‌گيرم؟! حيف نيست گندالف سفيد، جادوگر بزرگ، هيچ‌كاره باشه (جز پست‌ و تاپيک‌زدن)؟! (شوخی بود! به جرم سياسی‌حرف‌زدن اعدام نشم، يه وقتی!؟)

خوب بلگ جون یا همون arven عزیز.درجه و مسئولیت جدیدتون رو تبریک میگم.به حق لیاقتش رو هم دارید.کادوی من هم اینه که برای شما سعه صدر فراوان و صبر ایوب را از خداوند میخوام،که این روزها اداره فروم ها خیلی سخت شده.

موفق باشید.

حالا با سه شیفته شدن کار ناظران امیدوارم از فشاری که به مهدی میومد کم بشه.

بايد بهتون اعلام كنم كه خوشحاليم تضاد عزيز قبول مسئوليت كرده و از امروز به عنوان ناظر تالارهاي "شوراي خردمندان"، "كتابخانه هاي آردا"، "موجودات فانتزي" و "دنياي جادويي" فعاليت خواهد كرد.

ضمن آرزوي موفقيت براي arven و تضاد، از همه دوستان تقاضا داريم كه نهايت همكاري رو با ما و ناظران جديد داشته باشيد.

با تشكر، تيم مديريت آردا

به به .میبینم که ما هم توی فروم رفیق با نفوذ پیدا کردیم... :دی

تضاد جون خوشحال شدم.چون شما توی این تالار هایی که مهدی اشاره کرد فوق تخصص دارین ...

به مهدی : فقط یه مشکلی هست اونم اینه که جناب تضاد فقط از ساعت 8 تا 9 صبح به فروم سر میزنه. پس بقیه ساعتها زنگ تفریح هستیم. ;)

جناب تضاد چون سابقه تدریس دارن ،با این مسئولیت جدید ،رگ معلمیشون فعال میشه و ما نمیتونیم تو فروم نفس بکشیم... : :) :D :D

اول به تضاد و آرون عزیز تبریک میگم بابت ناظر شدنشون

و الحق که انتخاب های به جا و درستی بوده و ازین بابت از مهدی و تولکاس ممنونم

فقط میمونه یه نکته و اون اینکه کم کم داره بوی کناره گیری مهدی میاد.مهدی جان درسته که آرون و تضاد خیلی قابلیت های زیادی دارن و کاملا از عهده مسئولیتی که دارن برمیان ولی دوری تو از فروم به نفع سایت نیست!

کسی از سایت کناره گیری نخواهد کرد.به این شایعات دامن نزنید لطفا.مهدی همیشه با ما خواهد بود

بهله بهله می بینم که شخص دیگه ای هم ناظر بخش شدند !!

تضاد جون صمیمانه یهت تبریک می گم بابت ناظر شدند مخصوصا این که در بخش هایی ناظر شدی که واقعا در اون تبحر کافی داری !

فقط تضاد جون هوای ما رو داشته باش :دی

به تام :

این مهدی که من می بینم تا ما رو از سایت بیرون نکنه خودش بیرون نمی ره !! ( حداقل تا زمانی که من هستم اون هم هست :دی )

اما از شوخی گذشته فکر کنم مهدی به دلیل این که بیشتر بار های فروم رو رو دوشش بود این تصمیم رو گرفته مخصوصا این که پست هاش بالای 2500 رسیده !!

باز در پایان به آرون و تضاد تبریک می گم و امیدوارم که در کارشون موفق بشن !

پ.ن :

در گوشی به تضاد { واقعا که فهمیدم متضاد هستی !! }

تا جایی که ما یادمان هست شوما گفتی بودی که من ناظر نمی شم چون قبلا که ناظر بودی ... ! :دی { شوخی بود و به جد نگیر !! }

به ائارندیل:

آرون ناظر کل سایته و زمانی که جناب تضاد نیست به کل تالارها رسیدگی میکنه.

به تام:

من هرگز نمیتونم و نمیخوام که از آردا کناره گیری بکنم. فقط از مسئولیتهام کم کردم تا مشغولیتهام روی فعالیتم در فروم تاثیر نذاره. اگر کار نظارت رو ادامه میدادم تمام زمان حضورم در سایت صرف اون کارها میشد و نمیتونستم تو بحثهای تخصصی شرکت کنم.

واه! فرت و فرت كه ناظر می‌ذارين! :دی

شوخی بود! منم به آرون و تضاد عزيز تبريک می‌گم و براشون آرزوی موفّقيّت و پيشرفت قابل تحسينی در جامعه‌ی پيرامون رو می‌كنم و اميدوارم تا زود به زود پلّه‌های بهشت رو ترقّی كنن.

(در گوشی به مهدی: مهدی جان؛ هر وقت ناظر جديد انتخاب كردين، بهم فوری پيغام خصوصی بده تا برم به ليست دوستام اضافه‌ش كنم!)

راستی، چرا تضاد از اون ستاره‌ها نداره و گروهش هنوز membersئه؟

من از لطف دوستان ممنونم ولی چند تا نکته این میون هست که بد نیست برای خودمون یادآوری کنیم. واقعیت اینه که سایت آردا یه سایت هواداریه و بیشتر از هر چیزی بر پایه ی همکاری و فعالیت اعضا میگرده. پست هایی که ما اعضا می زنیم میتونه سایت رو بالا ببره یا برعکس. وظیفه ی من نوعی، بیشتر تولید محتوای سالم هست و بعد کمک به سالم نگه داشتن سایت. این وظیفه ی دوم کاری نیست که صرفاً بر عهده ی ناظرهای سایت باشه گو این که تو این مدت، استاد مهدی و جناب تولکاس واقعاً از خودشون مایه گذاشتند. من در تعریف کارشون میتونم کلمه ی فداکاری رو به کار ببرم و به نظرم هیچ هم اغراق نیست. اگر هر کسی پست های خودش رو چند بار بعد از نوشتن بخونه و با حرارت کمتری بنویسه مطمئن باشین سایت پر و پیمون تری خواهیم داشت و از کنار هم بودن بیشتر لذت می بریم.

اگر رفتم بالای منبر شرمنده ولی من واقعاً به آردا دل بستگی پیدا کردم و فکر می کنم بیشتر دوستان هم همین احساس رو دارن ;)

فکر کنم یکی از هزاران حسنی که این تغییر و تحولات جدید تو حوزه ناظران بوجود آورد، گرد گیریه لینک تیم مدیریت در صفحه اول سایت بود،حالا یه کمی هم به اون قسمت سر میزنیم و علاوه بر مدیران کل سایت ،مدیر همه بخشها و مدیران انجمن ها رو مشاهده میکنیم و کلی سرگرم میشیم. :دی

https://arda.ir/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=leaders

يه پيشنهاد برای مديران:

برای انجمن‌هايی كه تضاد مسئول اون‌ها نيست هم ناظر تخصصی يا جزئی بذارين. يعنی مثل بقيه مديران و ناظران، كلی نباشه. قصدم اين نيست كه بخوام بگم من رو هم مدير كنين؛ نه؛ اصلاً اين طور نيست.

به به! تبریک به آرون و تضاد عزیز! ایشاله همیشه توی کار هاشون موفق باشن! ;)

يه درخواست:

اگه توضيح بدين كه رسيدگی به گزارش‌ها توسط كدوم ناظر انجام می‌شه، ممنون می‌شم. آخه من هردفعه كه چيزی گزارش می‌كنم، از يكی از ناظرهای انجمن بهم پيغام و جواب می‌رسه! اگه يه توضيحی بدين، بهتر و با لحن مناسب‌تری می‌تونيم گزارش‌ها رو ارسال كنيم. با تشكر

تمام ناظرها گزارشات رو میبینن و هرکس که زودتر ببینه بهش رسیدگی میکنه.

خب ! مي بينيم كه تضاد پله هاي ترقي رو طي كرد و ناظر كل انجمن ها شد ! (پساپس تبريك !)

آرون هم ناظر كل انجمن‌ها شده! :o ;) :D به جفتشون تبريک می‌گم. :D :) البته يه شكايت هم از مديران و ناظران دارم كه چرا چنين چيز مهمی رو اعلام نكردن!؟ :D :)

چیزی تغییر نکرده

آرون که از اول ناظر کل انجمنها بود. تضاد هم همچنان فقط به همون 4 تالار رسیدگی میکنه. فقط گروه کاربریش رو تغییر دادیم که مشخص بشه جزو ناظرانه.

بله دوستان!و بالاخره سرمان خلوت شد.حالا دیگه میتونم که دوباره فعالیتم رو تو سایت شروع کنم.(پدر امتحانات رو درآوردم:دی)

حقیقتش من از نوروز به بعد دوباره پستهای جدید رو نخونده بودم یعنی اینکه وقت نکرده بودم که بخونم واسه همین الآن به جناب تضاد عزیز و آرون دوست داشتنی تبریک میگم.هزاران تبریک

موفق باشین

تبریک فراوان همراه با خوشحالی ! به دو دوست عزیز . امیدوارم بیشتر از قبل به پیشرفت آردا کمک کنید

دوباره به جایی رسیدیم که نیاز دیدیم نیاز به افراد جدید برای نظارت بر فروم آردا داریم. لذا امروز سه دوست عزیز به ناظران فروم اضافه شدند.

hamid stormcrow، ت.ت و تور

همینجا از این دوستان بابت اینکه این مسئولیت رو قبول کردن تشکر میکنیم و از همه کاربران عزیز تقاضا داریم کمال همکاری را با این دوستان عزیز داشته باشند

خب اله سار شخصا از من بارها توی پیغام خصوصی خواست تا بیام جاش ادمین کل سایت و فروم آردا بشم، حتی یه بار هم رمز اکانتش رو بهم گفت تا وسوسه بشم،ولی من هربار به صراحت درخواستش رو رد کردم و گفتم: "حامی و تعلق خاطری جز کسانی که مرا فرستاده اند، ندارم؛ و در تاپیکی ماندگار نمیشوم؛ و تابع هیچ دستوری نیستم.‏"‏ (که حتی اینو توی صفحه 496 سیلماریلیون هم از حرف من نقل قول کردن‏.)‏ ولی چون اصرارها زیاد بود و حتی یه بار خود جان تالکین پیامکی از دیار باقی برام فرستاد، قبول کردم بیام برای ناظرین جدید فروم آرزوی موفقیت کنم و من تاج رو به سرشون بذارم که حتی تور و حمید به بانو آرون گفتن: "بگذارید میتراندیر اگر مایل باشد، آنرا بر سرمان بگذارد؛ چرا که او باعث و بانی همه چیزهایی است که به ما رسیده؛ و این اعطای مقام، منصوبیت اوست." (اینبار اینا از صفحه 468 بازگشت شاه برداشت کردن) و من هم قبول کردم و از همینجا به سه دوست قدیمی ام تبریک میگم و از صمیم قلب از پروردگار توانا درخواست دارم: "تا ادمینیت تولکاس و سه بعدی پابرجاست، این ناظریت متبرک باد.‏"‏ (که حتی اینو هم توی صفحه 469 بازگشت شاه با دخل و تصرف از من نقل قول کردن؛ ولی منبع یادشون رفته ذکر کنن.‏)‏ خب دیگه، من باید برم شدوفکس رو تیمار کنم. راستی :دی یادم رفت؛ ":دی‏"‏‏!‏

به دوستان جدید تبریک میگم و امیدوارم که موفق باشن تو این راه

منم این انتخاب شایسته رو تبریک میگم.

به هر سه تون:ت ت عزیز-حمید پر اطلاعات و تور پرانرژی

امیدوارم چرخ آردا تندتر بچرخه

حقیقتا انتخاب شایسته ای بود .

تبریکات ویژه و از صمیم قلب من رو پذیرا باشید . :ymapplause:

واقعا شایسته ی این جایگاه هستن و بهشون شادباش میگم و امیدوارم که آردا با وجود چنین مدیران و ناظران و کاربران فعال و شایسته ای پله های ترقی رو طی کرده و روز به روز بهتر بشه.

همچنین تبریک ما رو هم پذیرا باشید ناظرهای جدید

درود...

تبریکات بنده را نیز پذیرا باشید دوستان عزیز.امیدوارم که در تک تک مراحل زندگیتون موفق باشید :ymapplause:

انتخاب ها شایسته است .

تبریک من را هم پذیرا باشید. :ymapplause:

با سلام

انتخاب خوبی بود.

تبریک میگم به هر سه نفر .

امیدوارم موفق باشید.

از همگی تشکر میکنم. دوستانی که در نمایه و یا اینجا ابراز لطف کردند به بنده. کسانی که تو دلشون نگه داشتن و کسانی که اصلا حال نکردن با اینجانب!! :دی

من باید به شما تبریک بگم چون دو تن از بهترین ها، آقا حمید و ت.ت عزیز برای این امر قبول مسئولیت کردند. برای ما که جز سنگینی مسئولیت و فزونی تعهد ها چیز دیگری ندارد.

به قول تضاد عزیز آردا یک سایت طرفداران هست که پست های شما اونو زنده نگه داشته. پس برای سلامتی هرچه بیشتر اون به پست های ارسالی تون دقت بیشتری کنید و البته ما نیز در این مهم در کنار شما هستیم.

منهم به نوبه ی خودم به این دوستان دوست داشتنی تبریک میگم :ymapplause:

خوب جا داره بنده هم از کلیه دوستانی که ابراز محبت کردن تشکر کنم همینطور از تیم مدیریت سایت که بنده رو قابل دونستن امیدوارم که بتونم از عهده این مسئولیت به خوبی بر بیام البته در این راه بی شک نیازمند لطف و همکاری همه دوستان هستم در پایان باید بگم:

Instead of a Dark Lord, you would have a great king, not dark but handsome and terrible as the dawn! Tempestuous as the sea, and stronger than the foundations of the earth! All shall love me and despair :ymapplause:

من هم تازه الان این خبر رو دیدم و از صمیم قلب برای این دوستان خوشحالم.

انتحاب ها کاملا به جا و شایسته بود و به نظرم هر سه این عزیزان جزو کاربلدهای سایتن و برای بالاتربردن روز ب روز کیفیت و کلاس سایت خیلی زحمت میکشن.

تور - ت.ت و حمید عزیز خیلی بهتون تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم...

انتخابی بسیار مناسبی بود :ymapplause: امیدوارم این سه عزیز در کارشون موفق باشن و همه ی ما در این مسیر کمکشون باشیم.

وای یعنی من نفر آخریم که تبریک میگم؟ :ymapplause:

ولی جدای از شوخی کاملا انتخاب منصفانه ای بود

تور پرانرژی

حمیدخان همیشه منطقی و خوش بحث

و ت.ت که واقعا نمک آرداست

این انتخاب شایسته رو بهشون تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی دارم

و اینک تبریکات من را نیز با اینکه دیر شده اما در نظر بگیرید که تازه متوجه شدم ، پذیرا باشید .

بله هر چه قدر که ناظران آردا بیشتر میشن مطمئنم که کیفیت پست ها و تاپیک ها هم بیشتر خواهد شد و صد البته برای اینکه این سه دوستمون از بهترین ارسال کننده های پست های خوب هستند .

فقط خواهشا مثل اون مبصر های بد اخلاق نباشید :دی

من هم به نوبۀ خودم به عزیزانمون تبریک میگم و از اینکه قبول مسئولیت کردین از شما تشگر میکنم.حقیقتا انتخاب شایسته ای بود.شک ندارم که آردا حتی از قبل هم پربارتر میشه.امیدوارم که ثابت قدم باشین.

پ.ن:

جای امین فارازون دوست داشتنی توی لیست ناظران خالیه!

با سلام و درود بی پایان

خوب تبریک می گم به تور - ت.ت و حمید عزیز و امیدوارم که ناظران خوبی باشند

و اما چند پ.ن :

1- توجه نمودید تولکاس بعد از عمری دوباره پست داد :دی { البته پست ترجمه هابیت رو اگه چشم پوشی کنیم ازش }

2- ت.ت به عنوان ناظر انتخاب شد و این یه امتیاز خوب برای انسان هاست که یه نمینده تو آردا دارند :دی

3- یه سوال چرا این قدر ناظران یهو زیاد شدند ؟؟ :دی

مهدی خبریه ؟؟ نکنه می خواهید برید یهو ؟؟

با ضمن تبريك به دوستاني كه جديدا به گروه مديريت پيوستند خواستم بگم حالا كه تعداد ناظرين افزايش يافته بهتر نيست يه تالار كاملا متفرقه درست كنيد؟ يه جايي جناب اله سار گفته بودند :

فکر می کنم یه تالار کاملا متفرقه باید درست کنیم. فعلا شما اگه دوست دارید همینجا ادامه بدید، تا ببینیم پیشنهاد بقیه دوستان در مورد ترکیب فروم چی هست.

مرسی.

حالا اين پست مال خيلي وقت پيشه . ولي به نظرم اگه عملي بشه خيلي خوب ميشه.

تبريك بنده هم پذيرا باشيد .:-?

با نظر دوستان در گروه مدیریت، الوه عزیز به کادر همکاران ما در فروم اضافه شد. ضمن تشکر از قبول مسئولیت توسط ایشون، امیدوارم همه دوستان عزیز با ایشون همکاری مناسبی داشته باشند.

به الوه عزیز پست مدیریتشو از طرف تمامی کاربران اردا تبریک میگم =))

به الوه تبریک میگم

انتخاب بجا و شایسته ای بود

اگه اینجا پست یه خطی اسپم حساب نمیشه، ... تبرک میگم !

به جناب الوه عزیز صمیمانه تبریک میگم!=))وامیدوارم تو کارش موفق باشه .انتخاب درست و عاقلانه ای بود.

تبریک=))

arw leg ara gan gim!

تبریک عرض میکنم جناب الوه انشالله موفق باشید!:-)

سلام جناب الوه ,تبریک می گم. امیدوارم موفق و موید باشید. :-) :-) :) :-)

درود...

بنده نیز تبریک میگم.امیدوارم که موفق باشید.

یاحق.

الوه تبریک :دی

جناب الوه مسولیت سختی رو قبول کردی امید وارم مثل بقیه دوستان که واقعا عالی کار کردن بتونی از پپسش بر بیای

مبارکت باد

اهم اهم

بهله حاجی ما هم ناظر شد

واقعا که حاجی الان با این مقام رسیدنت نمی تونی اسپم بدی :-)

اما خب در کل به الوه تبریک می گم و امیدوارم موفق باشی :ایکسـ

پ.ن :

در گوشی به الوه : خودمانیم بزار چند تا اسپم بدیم اوکی { اسمایل این شوکولات رو بگیر }

الوه اولین کسی ـه که وقتی مدیر {ناظر؟} شد، علاوه بر حسادت، خوشحال هم شدم! :دی {یه کم البته! :-)}

تبریک میگم الوه جان، این بار دیر رسیدم و نشد تاج رو میتراندیر بر سرت بذاره، با این حال دعای میتراندیر بدرقه راهت: "تا تخت اله سار پا برجاست، این نظارت متبرک باد" :-) :پی

خودم از خیلی وقت پیش که فعالیتت های تالکینی ـت در هر زمینه -از موسیقی و نامه و مقاله و مسابقات تا پادکست خودمون- رو دیدم، با خودم گفته الوه باید مدت ها پیش ناظر میشد! واقعا انتخاب بجایی بود. بازم تبریک :-)

الوه جان اگردیر شد به بزرگواری خودتون عفو کنید.آرزوی موفقیت برای شما در این جایگاه را از خداوند منان خواستارم(یخرده زیادی رسمی شد:دی)

تبریک الوۀ عزیز. باید زودتر از اینا قبول مسئولیت میکردین.

موفق باشین

همه گفتن ما هم بگیم دیگه:-)

الوه جان تبریک میگویم انشاارو در کارت موفق باشی

حالا کی نوبت ما میرسه؟؟:-)

اگه تبریک نگم انگار حسودیم شده!! :-)

آقا مبارکت باشه.جدی مسئولیت سختیه. امیدوارم موفق باشی ماهم ازت راضی باشیم.

تو هم وقت کردی ازین همه تبریک یه تشکر خشک بکن!!

آقا من تازه کارم، از این چیزا بلد نیستم، شرمنده اخلاق تالکینی همه ی دوستان :پی من رفتم صفحات قبل تقلب کنم، از چشمم پریده بود دوستان اینکارو کردن و فکر کردم لازم نیست، الان دیدمش :-) بگذریم :پی

با هرکدوم از پست هامون داریم قوانین رو زیر پا میزاریم، اصن هرپستی که اینجا میخورد عذاب وجدان داشتم :پی اما چه میشه کرد :-)

ممنون از تشکرهاتون و غیره، امیدارم بتونم وظیفه ای که برعهدمه رو انجام بدم، و البته میدونم لازم نیست خیلی کار انجام بدم چون اعضای خیلی خوبی اینجا داره که کارشون رو خیلی بهتر از من بلدن و بیشتر سعی میکنم فعالیت داشته باشم توی فروم آردا، جایی که بینهایت واسه من و واسه خودتون میدونم باارزشه...

هیچی دیگه، یکی بیاد تریبون رو تحویل بگیره من حرفام تموم شد :پی

{تور تریبون را تحویل میگیرد!}

اههم...بله!

بسیار خوشحالم از این که دوست عزیزم حاج الوه کبود ردا این مسئولیت رو پذیرفتند. انتخاب بسیار هوشمندانه و تصمیم مقطعی بزرگی انجام گرفت. برای الوه عزیز آرزوی موفقیت داریم و باز دوباره از کاربران فهیم و گل آردا تقاضای همکاری بیشتر با ناظرین و دقت بیشتر در فعالیت و البته قبل از همه این ها تقاضای فعالیت بیشتر داریم. :-)

با تشکر

{خب...نوبت کیه الان؟!}

{نوبت من؟!! :دی}

خب انگار من هم اولین نفر و هم آخرین نفری هستم که به الوه تبریک میگم!

الوه جان، همون حرف های قشنگی که بچه ها تا الان زدن، من دیگه حوصله ندارم برم کپی شون کنم بنویسم برات! :پی

تبریک میگم! امیدوارم هوای مارو بیش از پیش داشت باشی! :-)

(عجب اسپم بارونی شد اینجا! :وی)

{چی؟! منتظرید تریبون رو به کس دیگه ای تحویل بدم؟! نخیر، از این خبرا نیست! تریبون مال خودمه خیلی هم ازش خوشم اومده! به کسیش هم نمیدم! بفرمایید به کارتون برسید! :-) }

من خیلی اینجا رو دیردیدم خیلی دیر...خخخ

با این حال تبریک میگم به جناب الوه و امیدوارم که موفق باشید در راهتون.

من چرا الان این تاپیکو میبینم؟!

:-)

منم اگه قابل بدونین به الوه جان تبریک میگم!

واقعا شایسته و مناسب بود این انتخاب و بسی خوحال شدم! :-)

:-) خب دیدم همه ی برو بچه ها دارن تبریک میگن:/ حالا بذار ما هم یه اسپم بدیم دیگه:دی

اصلا چرا انقدر به قضیه اسپم ها و اسپمر ها حساسین دوستان :دی ما یه سایتی داشتیم حدودا روزی بیست سی تا اسپمر بن میکردیم :دی نزدیک هشتاد در صد بچه ها با اسپمر ها دوست ودن( اسپمر اتوماتیک بود و برنامک بود)

چرا انقدر اسپمر هارو با چوب میزنید بابا :دی

----

جدا از شوخی امروز که صدای الوه عزیزمون رو شنیذن نوعی شیفتگی در من بوجود اومد! ^ـ^ صداش خیلی خوب بود کاکان دیدم که خیلی زود جوشه با همه ( اصولا همه بچه های اینجا عالی هستن)

به قول الوه جان بچه ها اینجا همه استادن و نیازی به نظارت و این حرفا نیست اما برای کاربرانی همچون من (!) لازمه:دی

به هر حال خیلی تبریک! مبارکه! اسکرول موست واست بچرخه :دی

(بابت شوخی ها هم منو ببخشید دیگه )

با نظر دوستان در گروه مدیریت، اله‌ماکیل عزیز به کادر همکاران ما در فروم اضافه شد. ضمن تشکر از قبول مسئولیت توسط ایشون، امیدوارم همه دوستان عزیز با ایشون همکاری مناسبی داشته باشند.

خوب من اولین نفریم که تبریک میگم. اله ماکیل عزیز امیدوارم که تو کارت موفق باشی

از لطفی که گروه مدیریت به من داشتن ممنونم.

تشکر میکنم از شما لرد عزیز، امیدوارم بتونم مسئولیت خودم رو به نحو بهترین انجام بدم.

با انگیزه تر از همیشه در خدمت فروم و دوستان عزیزم هستم. ;) :D :D

منم به نوبه خودم تبریک می گم.امیدوارم همیشه موفق باشی.

من هم تبریک میگم جناب اله ماکیل ;)

امیدوارم موفق باشین و ما هم بتونیم کمال همکاری رو باهاتون داشته باشیم

ممنونم از شما الندیل عزیز و منصوره گرامی.

امیدوارم در کنار هم بتونیم برای فروم هر چه مفیدتر باشیم. ;) :D :D

.امیدوارم در کنار هم بتونیم برای فروم هر چه مفیدتر باشیم. ;) :D :D

تبریک به اله ماکیل. :D :D

همیشه یک کاربر جدی و مصمم هستی.امیدوارم که این اخلاق رو در پست جدید هم داشته باشی و اما مهم تر از همه پارتی بازی نکنی:دی

کینگ، ممنونم ازت.

منم امیدوارم همه ی چیزایی که گفتی محقق بشه.

رول دوباره راه افتاده و جای تو خالی!! ;) :D :D

تبریک می گم اله ماکیل جان. انتخاب مدیریت بسیار به جاست.

;) :D :D

ممنونم از شما رضآیی عزیز.

نظر لطف شماست. من همچنان عضو ناچیزی هستم در این فروم.;)

خجسته باد مقام بر تو ای اله ماکیل ای، ناظر، ای نگهبان... ;)

متشکرم کینگ جیمز! ;) :D :D

به به به به تبریک به اله ماکیل عزیز;)

چه خجسته اتفاقی:دی

مقام جدید رو به اله ماکیل عزیز تبریک میگم. امیدوارم همیشه کنار بچه های فروم باقی بمونه و در فعالیت های فروم و سایت بیش از پیش شرکت کنه. نظارت هم جای خودش.

بهت خیلی میاد Elemmacil cáno gondolinellon اله ماکیل ، فرمانده ی گوندولینی.

مبارکه برادر. ;)

خیلی خیلی به اله ماکیل عزیز تبریک میگم. فقط میگم هوای ما رو داشته باش...

D:

هرچند دیر منم تبریک میگم . ;)

وامیدوارم تمامی کاربران آردایی با تیم مدیریت نهایت همکاری را داشته باشن .

درسته دیرشده یکمی ولی منم به اله ماکیل تبریک میگم...

ایشا...بقیه هم یاد بگیرن عضو کادر بشن هر کاری بخوان بکن...

دوستان من عذر می خوام بابت تاخیر در تبریک.امیدوارم در کارتون مانند یک ودیر و ناظر عالی برای همیشه باشین.آمین و اضافه می کنم اله سار و دیگر مدیران بهترین انتخاب رو کردن.با امید کسب امید از ارو و آعوله

سلام به همه.

دوستمون @الوه لطف کردند و با قبول زحمت به جمع ادمین‌های سایت اضافه شدند. ضمن تشکر از ایشون، امیدوارم به این شکل روال کار در سایت به شکل بهتری پیش بره.

از الوه عزیز تشکر میکنم بابت زحمات زیادی که توی این چند سال برای سایت کشیده. و یه تشکر ویژه تر میکنم بابت قبول این مسئولیت جدید. امیدوارم سایت آردا با کمک های بی دریغش روز به روز بهتر بشه.

سلام به همه.

بعد از مدتها فعالیت، به علت مشغله‌ی اغلب دوستان، تیم نظارت قبلی تا مدتی و بصورت موقت «به عنوان ناظر» با سایت همکاری نخواهند کرد.

ضمن قدردانی بیکران از زحمات شبانه روزی این دوستان (که اگر نبودند سایت وضعیت مناسب فعلی رو نداشت)، امیدوارم خیلی زود و با فراهم شدن وقت آزاد برای اونها، زمینه لطف مجددشون به ما فراهم بشه.

با نظر دوستان در گروه مدیریت، turambar عزیز به کادر همکاران ما در فروم اضافه شد. ضمن تشکر از قبول مسئولیت توسط ایشون، امیدواریم همه دوستان عزیز با ایشون همکاری مناسبی داشته باشند.

با عرض اجازت از الوه عزیز

باید بگویم این مسئولیت گرانمایه و سخت و مقتدانه و نمی دانم از این جور چیزها بر جناب تورامبار مبارک بادا!!!

البته اعیاد ماه ربیع و شب یلدا هم مبارک!!!:)

من هم به جناب تورامبار تبریک میگم و امیدوارم تو کارشون موفق باشن

با نظر دوستان در گروه مدیریت، torambar عزیز به کادر همکاران ما در فروم اضافه شد. ضمن تشکر از قبول مسئولیت توسط ایشون، امیدواریم همه دوستان عزیز با ایشون همکاری مناسبی داشته باشند.

Turambar و Torambar عزیز به هر دو نفرتون تبریک می گم و امیدوارم که در انجام مسئولیت سختی که قبول کردید موفق باشید و بتونید دوباره حس و حال رو به فروم برگردونید. هر چند که به نظرم فروم با پست کم اما مفید بهتره تا فروم شلوغ اما کم محتوا.

من هم از ته دل به دو تا تورامبار عزیز تبریک میگم و از ته دل امیدوارم هوای مارو داشته باشید:)

با نظر دوستان در گروه مدیریت، @Nienor Niniel عزیز به کادر همکاران ما در فروم اضافه شد. ضمن تشکر از قبول مسئولیت توسط ایشون، امیدوارم همه دوستان عزیز با ایشون همکاری مناسبی داشته باشند.

به عنوان اولین نفر بهتون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشید.

پ.ن: اولین پستم بعد از حدود 1 سال بود. یک پست دو رکورد :|

در ۱ ساعت قبل، الوه گفته است :

با نظر دوستان در گروه مدیریت، @Nienor Niniel عزیز به کادر همکاران ما در فروم اضافه شد. ضمن تشکر از قبول مسئولیت توسط ایشون، امیدوارم همه دوستان عزیز با ایشون همکاری مناسبی داشته باشند.

به نیه نور عزیزم تبریک میگم و امیدوارم تجربه خوبی براش باشه و کاربران آرداییم باهاش همکاری لازم داشته باشن !

با عرض اجازت

من هم به نیه نور(منصوره ی سابق) تبریک می گویم.;)

باشد که از این کاربران فعال بیشتر داشته باشیم.

@The Witch-King   @Vána   @فین رود فلاگوند 

ممنون از لطفتون دوستان... امیدوارم همه مون در هر زمینه یی که ازمون برمیاد بتونیم مفید باشیم:)