همون طور که میدونید قرار بود توی سایت و فروم تغییراتی ایجاد کنیم. احتمالا تغییرات تو همین یکی دو روز شروع میشه.
قراره سیستم فروم هم عوض بشه بنابراین باید کل فروم رو به سیستم جدید تبدیل بشه و این کار یکم زمان بره. بنابراین ممکنه سایت و فروم برای چند روز و شاید حتی یک هفته در دسترس نباشه.
با تشکر از صبوری شما! :ymsmug:
اله سار —
سلام. با تشکر مهدی عزیز بابت لطفی که همیشه به من داشته.
فروم و خود سایت بازگشایی شد. پذیرای هر گونه نظر، پیشنهاد و انتقاد هستیم.
مرسی.
baggins —
سلااااام
اوووووه تغییرات
چقدر پیچیده شده اینجا :ymsmug:
خسته نباشی اله سار جان
تغییرات نهاییه یا تغییراتی تکمیلی هم داره؟ ا
الان هم که دارم می نویسم با چپ گرد راست گرد مشکل پیدا کردم.
کل سایت هم چپ گرد هست، کاریش نمیشه کرد
تو تغییرات پوسته هم وقتی وارد شدم عوض کردم، اما گزینش دیگه الان نیست.
اله سار —
سلام.
مرسی.
حتما تکمیلی هم داره! منتظر نظرات شما هستم.
در ومرد راست به چپ بودن فروم، پایین صفحه ی فروم یه گزینه واسه زبان هست، بگذارش روی فارسی، اگه روی فارسی هست روش کلیک کن و دوباره بگذارش رو فارسی. درست میشه.
bard —
سلام
میخواستم بگم سایت خوب شده ولیکاش توی صفحه اولیه سایت
ورود به پورتال و ورود به تالار مجزا نشون داده میشدن یعنی مکان های پر تردد سایت به جای دیگه مشخص میشدن پخش موزیک هم فراموش شدهrss هم برای تالار روشن نیست
baggins —
اوکی درست شد
در مورد مطالب خوانده شده و نشده:
الان داشتم نگاه میکردم نشونه ای کنار تایپ های جدید زده نمیشه (تو پوسته قبلی با رنگ قرمز مشخص میشد)
برای خونده شده ها هم باید خودمون علامتگذاری رو فعال کنیم؟
3DMahdi —
چرا زده میشه. منتها الان همه خوانده نشده است و آبی نشون داده میشه. پایین صفحه اصلی دکمه «علامت زدن کل انجمنها به عنوان خوانده شده» رو بزن.
اله سار —
اوکی درست شد
در مورد مطالب خوانده شده و نشده:
الان داشتم نگاه میکردم نشونه ای کنار تایپ های جدید زده نمیشه (تو پوسته قبلی با رنگ قرمز مشخص میشد)
برای خونده شده ها هم باید خودمون علامتگذاری رو فعال کنیم؟
در حال حاظر همه مطالب برای شما بصورت خوانده نشده هست. از پایین صفحه ی فروم «علامت زدن کل انجمن ها به عنوان خوانده شده» رو بزنید، همه بصورت خوانده شده در میاد و بعد از این پست های جدید براتون مجزا میشه.
اله سار —
سلام
میخواستم بگم سایت خوب شده ولیکاش توی صفحه اولیه سایت
ورود به پورتال و ورود به تالار مجزا نشون داده میشدن یعنی مکان های پر تردد سایت به جای دیگه مشخص میشدن پخش موزیک هم فراموش شدهrss هم برای تالار روشن نیست
پست شما رو منتقل کردم به اینجا! از همین تاپیک استفاده کنید تا من مفصل در مورد تغییرات توضیح بدم.
در مورد صفحه ی اول متوجه نشدم موضوع کجاست؟ً
در مورد RSS ، فعاله! آیکونش رو پایین سمت راست فروم ببینید، یا از این لینک استفاده کنید.
baggins —
پوسته اصلی سایت IP.Borad Mobile هست دیگه. درسته؟ (من که اومدم تنظیمات پیش فرض روی IP.Board بود)
در کل خیلی فروم پیشرفته ، بروزی شده :ymsmug:
ممنون از زحماتتون، واقعا خیلی خوب شده
اله سار —
پوسته اصلی سایت IP.Borad Mobile هست دیگه. درسته؟ (من که اومدم تنظیمات پیش فرض روی IP.Board بود)
الان چک کردم روی IP.Borad بود.
خواهش می کنم.
3DMahdi —
نه پوسته اصلی IP.Board هست. اون یکی برای وقتیه که با موبایل میاین تو فروم و خیلی جمع و جور تره تا تو گوشی موبایل بشه راحت تو فروم گشت. پیشنهاد میدم از IP.Board استفاده کنی.
baggins —
سایت یه رنگ دیگه بود چی میشد. مثلا قهوه ای سوخته
baggins —
اسم و بنر بالای تالار؟
تغییرات محسوسی که انجام شده؟
Tom Bombadil —
اول یه خسته نباشید خدمت اله سار عزیز.کارت حرف نداره :ymsmug:
راجع به رنگش من با همین آبی موافقم.فوق العاده شیک شده.در مورد طرح صفحه آردا که یه عکسی میاد و چندتیکه ست و ...ایده ی بی نظیری بود!!!
ما یه نکته ای:امن گشتم تو چند صفحه...یه سری فایل پیوست که قبلا فرستاده بودیم حذف شده و نیست!!!
یه پیشنهاد هم دارم:اگه بشه گزینه پیوست فایل رو هم تو قسمت ارسال اضافه کنید عالی میشه
راستی بالای فروم نوشته نمیشه حذفش کرد؟؟؟:isp community
راستی بالای صفحه از آردا خبری نیست...قرار نیست لوگو داشته باشیم؟؟؟
در ضمن اگه دقت کرده باشید تو نظرات اگه وقتی فارسی تایپ میکنیم انگلیسی هم باشه جمله بهم میریزه که این مشکل تو فروم قبلی نبود.درست بشه عالی میشه!!!!
بازم ممنون
3DMahdi —
سایت یه رنگ دیگه بود چی میشد. مثلا قهوه ای سوخته
اسم و بنر بالای تالار؟
تغییرات محسوسی که انجام شده؟
در مورد تم و رنگ هرگونه پیشنهادی پذیرفته میشه. اون بنر و اسم بالای فروم هم قراره با لوگویی که شما میسازین جایگزین بشه. در مورد تغییرات هم اله سار یه پست کامل و دقیق توی همین چند روز میزنه.
اول یه خسته نباشید خدمت اله سار عزیز.کارت حرف نداره :ymsmug:
راجع به رنگش من با همین آبی موافقم.فوق العاده شیک شده.در مورد طرح صفحه آردا که یه عکسی میاد و چندتیکه ست و ...ایده ی بی نظیری بود!!!
ما یه نکته ای:امن گشتم تو چند صفحه...یه سری فایل پیوست که قبلا فرستاده بودیم حذف شده و نیست!!!
یه پیشنهاد هم دارم:اگه بشه گزینه پیوست فایل رو هم تو قسمت ارسال اضافه کنید عالی میشه
راستی بالای فروم نوشته نمیشه حذفش کرد؟؟؟:isp community
راستی بالای صفحه از آردا خبری نیست...قرار نیست لوگو داشته باشیم؟؟؟
در ضمن اگه دقت کرده باشید تو نظرات اگه وقتی فارسی تایپ میکنیم انگلیسی هم باشه جمله بهم میریزه که این مشکل تو فروم قبلی نبود.درست بشه عالی میشه!!!!
بازم ممنون
فایلهای پیوست توی روند تبدیل حذف شدن. نمیشه کاریشون کرد. توی فروم قبلی هم نمیشد با پاسخ سریع فایل پیوست فرستاد. باید از «ویرایشگر پیشرفته» استفاده کنید.
در مورد لوگو و اسم بالای فروم هم که چند خط بالاتر توضیح دادم.
برای رفع مشکل نوشتن فارسی و انگلیسی با استفاده از دکمه پایین فروم زبان رو یکبار انگلیسی و دوباره فارسی کنید درست میشه.
Tom Bombadil —
توی نسخه قبلی وقتی تو قسمت ارسال پیام خصوصی میرفتیم یه جایی داشت تحت عنوان جستجو بین کاربران که اسم گیرنده رو میشد از توش سرچ کرد.الان نیست!!!!
یه پیشنهاد دیگه...توی قسمت ارسال پیغام خصوصی وقتی که میخوایم نام دریافت کننده رو وارد کنیم...اگه بشه یه سرچ پیشرفته روش وارد کنیم که مثلا وقتی حرف b رو تایپ کنیم تمام اعضایی که اول اسم کاربریشون b هست رو نشون بده خیلی عالی میشه
Mo.Mirnoruzy —
سلام به شما
راستش دستتون درد نکنه که خیلی زحمت کشیدین. واقعا تغییراتی که دادین خیلی به جا هستن.
ولی به نظر من تم فروم یه نمه تالکینی نیست و امروزیه.که به نظر من بهتر میبود اگر تم دیگه ای روش می زاشتین. ولی با این حال دستتون درد نکنه.
فقط یه چیزی هست اونم اینه که چرا نقطه ها و علامت سوال و اینا بعضی هاشون می پرن اول خط؟ یه نمه دقط کنید به متن دیگران.
kaambiz —
توی نسخه قبلی وقتی تو قسمت ارسال پیام خصوصی میرفتیم یه جایی داشت تحت عنوان جستجو بین کاربران که اسم گیرنده رو میشد از توش سرچ کرد.الان نیست!!!!
یه پیشنهاد دیگه...توی قسمت ارسال پیغام خصوصی وقتی که میخوایم نام دریافت کننده رو وارد کنیم...اگه بشه یه سرچ پیشرفته روش وارد کنیم که مثلا وقتی حرف b رو تایپ کنیم تمام اعضایی که اول اسم کاربریشون b هست رو نشون بده خیلی عالی میشه
با اجازهی صاحابش!
الان هم همینطوریه. توی باکس دریافتکننده، اگه یکی دو حرف اول نام کاربری رو وارد کنید خودش کاربر (یا کاربران) با اون مشخصات رو فهرست میکنه.
دقیقترش میشه این:
Tom Bombadil —
با اجازهی صاحابش!
الان هم همینطوریه. توی باکس دریافتکننده، اگه یکی دو حرف اول نام کاربری رو وارد کنید خودش کاربر (یا کاربران) با اون مشخصات رو فهرست میکنه.
دقیقترش میشه این:
من الان یه چند باری این کاری که شما گفتی رو انجام دادم نشد!!!!!یعنی سرعت اینترنت من پایینه؟؟؟512 کمه؟؟؟ :ymsmug:
راستی تو فروم قبلی قبل از اینکه یه پاسخ رو بفرستیم یه گزینه پیش نمایش داشت که خیلی وقتا مفید واقع میشد...که الان حذف شده
kaambiz —
من الان یه چند باری این کاری که شما گفتی رو انجام دادم نشد!!!!!یعنی سرعت اینترنت من پایینه؟؟؟512 کمه؟؟؟ :ymsmug:
راستی تو فروم قبلی قبل از اینکه یه پاسخ رو بفرستیم یه گزینه پیش نمایش داشت که خیلی وقتا مفید واقع میشد...که الان حذف شده
چی بگم!؟ مال من که کمتره.
توی ادیتوری که پایین هر صفحهی هر تاپیک هست، روی «ویرایشگر پیشرفته» کلیک کنید، پیشنمایش رو خواهید دید.
3DMahdi —
همونطور که آقا کامبیز اشاره کردن با حروف اول نام کاربری لیست باز میشه. حداقل باید سه حرف رو وارد کنید. سرعت من هم کمتره اما مشکلی ندارم.
این قابلیت توی تم IP.Board Mobile وجود نداره. از کدوم تم استفاده میکنی؟
سلام به شما
راستش دستتون درد نکنه که خیلی زحمت کشیدین. واقعا تغییراتی که دادین خیلی به جا هستن.
ولی به نظر من تم فروم یه نمه تالکینی نیست و امروزیه.که به نظر من بهتر میبود اگر تم دیگه ای روش می زاشتین. ولی با این حال دستتون درد نکنه.
فقط یه چیزی هست اونم اینه که چرا نقطه ها و علامت سوال و اینا بعضی هاشون می پرن اول خط؟ یه نمه دقط کنید به متن دیگران.
یه بار زبان فروم رو انگلیسی و دوباره فارسی کن مشکل برطرف میشه. نمیدونم چه مشکلی داره که وقتی از اول پیشفرض فارسی هست سمت نوشتن رو راست به چپ نمیشناسه اما با این تغییر متوجه میشه.
درباره تم هم گفتیم که هر پیشنهادی دارید بدین. فعلا از تم پیش فرض استفاده شده.
torambar —
واییییییییییییییییییی !! چی شده اینجا ! یه دنیا ممنون :D
الان که تغییرات رو دیدم فقط دهنم باز مونده ! واقعا کارتون عالیه !
فقط یکم طول میکشه تا به محیط جدید آردا عادت کنم ...
ولی واقعا از همه کسانی که برای سایت زحمت کشدن با تمام وجود تشکر میکنم ، آردا خیلی خیلی بهتر شده :ymsmug:
ویرایش :
یوهو ! دکمه ی تشکر هم اضافه شده ! به خاطر شیرینی تغییرات ، همه ی پست های این تاپیک رو «پسندیدم» ! :دی
ویرایش 2 :
انگار نمیشه تو به روز بیشتر از یه حد معینی تشکر کرد ! :-o
همچنان ممنون !
ویرایش 3 بعد از چند دقیقه گشتن !
شکلک ها انگار عوض شدن ! شکلک های قدیمی نشون داده نمیشن .
این ادیتوره هم یکم اذیت میکنه ، مثلا وقتی که میخوای یه شکلک اضافه کنی
3DMahdi —
یکی دوتا مورد توی تبدیل بوجود اومده. یکیش اینه که کل متن پستها رو متن تصور کرده و شکلهای پست های قدیمی رو نشون نمیده. اینو کاریش نمیشه کرد.
برای استفاده راحت تر از شکلکها هم میتونید از دکمه «نمایش همه» استفاده کنید. کار راحت تر از اون هم اینه که کد شکلک رو بنویسید تا خودش تبدیلش کنه.
تضاد —
این پیغام فقط محض تشکره و اگر جاش اینجا نیست شرمنده. نمی تونستم چیزی نگم.
واقعاً دست شما درد نکنه.خدا قوت. من همچنان در سایت سرگردانم ولی این سرگردانی برام مثل گشتن توی یه قلعه ی اسرارآمیزه که انگار سالها پیش درش قدم گذاشتم و با وجود تازگی، ناآشنا نیست. فقط باید چند تا پیچ رو رد کنی و چیزهای تازه رو کشف کنی! مثل فیلم جدید آلیس در سرزمین عجایب می مونه!
واقعاً دست همه ی کسانی که زحمت کشیدن درد نکنه. سایت خیلی سریع برگشت و کیفیتی قابل توجه داره. پیوندها به اندازه ی کافی گویا هستند و آدم دیگه راهش رو گم نمی کنه. کمی زمان میبره تا به شکل و شمایل جدید عادت کنم ولی این عادت کردن روند لذت بخشی داره. هیچ فکر نمی کردم این قدر به خوندن و گشتن توی این دنیای شیرین عادت کرده باشم و چند روز ندیدش، یه جور احساس دلتنگی بهم بده!
باز هم سپاس :ymsmug:
اله سار —
سلام به همه. همونطور که الان همه متوجه شدید سایت و فروم تغییرات اساسی کرده. اول از همه جا داره از زحمات کامبیز عزیز هم تشکر مجدد کنم که بدون اون اصلا تغییرات ممکن نمی شد.
مهمترین تغییر اینه که CMS آردا عوض شده و فروم هم الان از سیستم IPB استفاده می کنه.
با توجه به تجربه ی چندسال گذشته و بازخوردی که از وضعیت آردا گرفتم از عضو گیری توی خود سایت اصلی صرفنظر کردم و الان عضوگیری فقط توی فروم آزاده.
به همون دلیل قبلی از قسمت نظرسنجی های صفحه ی اول صرفنظر کردم، نظر خودم اینه که توی فروم یک تالار به این موضوع اختصاص بدیم و برای هر نظرسنجی تاپیکی با گزینه های مورد نظر بزنیم، اما خودتون می تونید این پیشنهاد رو با چیزی مناسبتر جایگزین کنید.
فرهنگنامه با سایت اصلی ادغام شده و الان جزوی از اونه که می تونید منوی اون روی توی سایت اصلی ببینید. همینجا از زحمات مهدی عزیز و تضاد عزیز که زحمت زیادی برای ترجمه ی بخشهای فرهنگنامه کشیدند تشکر کنم.
فروم تم خاصی نداره، ولی من آماده ی شنیدن نظرات و طرح های شما برای تغییر و طراحی تم جدید هستم.
کل سیستم در مرحله ی رونمایی اولیه و رفع عیب هست، پس اگر مشکلی در هر کجای اون میبینید، یا پیشنهاد جدیدی دارید، اعلام کنید، من تا اونجا از دستم برمیاد در رفعش سعی می کنم.
من یک دو روزی توی فروم جهت همین موضوعات در خدمتتون خواهم بود، بعد از اون همه چیز به روال سابق بر می گرده.
مرسی.
Olόrin —
ممنون. خوشحال شدم
baggins —
؟؟؟
پیغام های در حال ارسال حذف شده؟ (نمیشه فهمید که پیام فرستاده شده یا نه؟)
narich —
اینجا دیگه کجاس؟ :D
مرسی از اله سار و کامبیز که بالاخره نمردیم و دیدیم پست دادن :-
منم فکر می کنم که تم تالکینی نیست و رنگش هم خوب نیست. به نظرم همون رنگ قهوه ای یا کرم بهتر بود :-
من یک دو روزی توی فروم جهت همین موضوعات در خدمتتون خواهم بود، بعد از اون همه چیز به روال سابق بر می گرده.
چرا آخه؟ :ymsmug: :-o نمی شه بیشتر تو فروم باشید؟ :D
چن چیز دیگه: من ارسال فایل پیوست رو نیافتم :-
لوگوی نهایی رو به من بدید که بتونم به عنوان آواتار پیج در فی.س ب.وک قرارش بدم.
از اله سار هم میخوام که یه عنایتی به پیج فی.س بو.ک بکنه. مثلا میشه تو صفحه اول آدرس پیج رو قرار بدید؟
میشه آواتار رو بزرگ تر نشون بده؟(مثلا حداکثر 400*300) یا از این حالت مربعی بیرون بیاد؟
فنگورن —
تبریکات و تشکرات بی حد و اندازه خودم رو به دوستان و خصوصا مدیران ابراز میدارم .
چند سوال :
نام نمایشی یعنی چی ؟ 3 تا نام نمایشی ، چه کاربردی داره ؟
ستاره های موجود در پنل به چه معناست !
narich —
شرمنده این پست رو اشتباهی گذاشتم و هرکاری کردم نتونستم حذفش کنم :ymsmug:
گزینه حذف کوش؟ :-o
Tom Bombadil —
شرمنده این پست رو اشتباهی گذاشتم و هرکاری کردم نتونستم حذفش کنم :ymsmug:
گزینه حذف کوش؟ :-o
اول عرض ادب خدمت narich عزیز!!!
بعدشم با اجازه صاحبان سایت من جوابی دارم :- من گزینه ی حذف رو پیدا نکردم...ولی میتونستی دکمه ی ویرایش(که در زیر هر پستی که میزنید وجود داره)رو بزنید و همونجا تبدیلش کنی به یه چیز دیگه و یا همین جملتو اونجا توجیه میکردی :D
راستی آقای اله سار عزیز من تازه خوشحال شده بودم که از وجود شما در سایت فیض ببریم...ای کاش امکانش بود میموندید.
3DMahdi —
؟؟؟
نه سیستم این فروم. تا جایی که من بررسی کردم همچین امکانی نداره.
چن چیز دیگه: من ارسال فایل پیوست رو نیافتم :ymsmug:
لوگوی نهایی رو به من بدید که بتونم به عنوان آواتار پیج در فی.س ب.وک قرارش بدم.
از اله سار هم میخوام که یه عنایتی به پیج فی.س بو.ک بکنه. مثلا میشه تو صفحه اول آدرس پیج رو قرار بدید؟
میشه آواتار رو بزرگ تر نشون بده؟(مثلا حداکثر 400*300) یا از این حالت مربعی بیرون بیاد؟
برای ارسال فایل پیوست باید ویرایشگر پیشرفته رو بزنی.
لوگوی نهایی هم هنوز آماده نشده. هروقت آماده شد بهت میدیم.
پیج فی.سب.وک رو هم میذاریم.
آواتار رو هم درست میکنیم.
دیگه چی؟ :D
چند سوال :
نام نمایشی همین اسمیه که داری(arven) توی هر ماه سه بار میتونی تغییرش بدی. کاربردش هم محض تنوع و گیج کردن بقیه است! (تا اونجا که من دستگیرم شد)
ستاره ها هم برای رتبه دادن به سایر کاربراست.
شرمنده این پست رو اشتباهی گذاشتم و هرکاری کردم نتونستم حذفش کنم :-o
گزینه حذف کوش؟ :-
نمیدونم چرا الان امکان حذف برای شما غیر فعاله. احتمالا اشتباه شده. درستش میکنیم.
رضائی.استل —
سلام.پیامهای خصوصی من گم شده!نمیدونم مشکل کجاست.از کجا پیداشون کنم؟
kaambiz —
چند سوال :
برای حفظ امنیت (سختتر کردن کار کسی که بخواد با حدس زدن، کلمهی عبور شما رو پیدا کنه)، شما دوتا هویت جدا دارید. یکی usernameتون هست که باهاش به سیستم وارد میشید، یکی هم نام نمایشی؛ که اسمی هست که باقی کاربران بالای تصویر شما، توی صفحهی پروفایل شما و ... میبینند. میتونند یکی باشند.
kaambiz —
امکان حذف پست براتون فراهم شد. لینک صفحه فی.سب.وک هم به صفحه اصلی سایت اضافه شد. درباره آواتار فعلا تغییری ندادیم چون آواتارها توی صفحات مختلفی نشون داده میشه و ممکنه که تغییر ابعادش باعث بشه نظم صفحات بهم بخوره. فعلا صبر کنید تا بررسی بشه.
3DMahdi —
توی روند تبدیل فایلهای پیوستی که در وسط متن قرار نگرفته بود حذف شدن، اما اگه اونا رو توی متن قرار داده باشین باقی موندن ولی به جاش یه متن نوشته شده. برای برگردوندن کافیه دکمه ویرایش اون پست رو بزنید و بدون هیچ تغییری ذخیره اش کنید تا فایل پیوست رو ببینید. این کار رو برای چندتا از پستها انجام دادم. هر کس مال خودش رو درست کنه حل میشه.
برای دیدن پستهایی که توش فایل پیوست گذاشتید به این آدرس برید.
Tar-Isilmo —
به به...ما امروز تازه فهمیدیم سایت درست شده...و چه عالی هم شده. دست همه ی ادمین ها و مخصوصا اله سار عزیز درد نکنه چون واقعا لذت بردم. خیلی هم ممنون که به حرفم گوش دادید و صفحه های توییتر و آر اس اس رو ساختید. چیزی نمونده فقط قالب هست که اونم قراره تغییر داده شه...
چیزایی که توی این قالب من خیلی ازشون خوشم اومد:
1- آخرین مقالات
2- فرهنگنامه ی انگلیسی و فارسی
3- مقالات تصادفی
در کب چیزی نمونده بگم. واقعا ترکونده آردا این دفعه! :ymsmug:
Legolas Greenleaf —
کاملا با m.o.mirnoruzi موافقم...قالب فروم خیلی مدرنه اصن حال و هوای تالکینی نداره...به آدم حس سایت دارن شان رو میده...یه کمم زیادی ساده ست...ولی اون عکس تالکین که گذاشتین وااقعا جالب بود.
ایده ی هرکی بوده دمش بسیار گرم... :ymsmug:
Tar-Isilmo —
راستی دو تا سوال:
1- فرق اله سار با Elessar چیه؟ چرا دو تا داریم که هم ادمین هستن و هم آواترشون یکیه؟ :ymsmug:
2- این برادر admin کیه مدیر شده پستی هم نداده؟ :-o
narich —
محدودیت زمانی برای ویرایش یا حذف پست وجود نداره؟ :ymsmug:
3DMahdi —
نه فعلا نداره. مگه اینکه دوباره مثل دفعه قبل یکی بیاد و مشکل ایجاد کنه و مجبور بشیم دوباره این محدودیت رو بذاریم.
اله سار —
اول عرض ادب خدمت narich عزیز!!!
بعدشم با اجازه صاحبان سایت من جوابی دارم :ymsmug: من گزینه ی حذف رو پیدا نکردم...ولی میتونستی دکمه ی ویرایش(که در زیر هر پستی که میزنید وجود داره)رو بزنید و همونجا تبدیلش کنی به یه چیز دیگه و یا همین جملتو اونجا توجیه میکردی :-o
راستی آقای اله سار عزیز من تازه خوشحال شده بودم که از وجود شما در سایت فیض ببریم...ای کاش امکانش بود میموندید.
مرسی از لطفتون. تا جایی مقدور باشه در خدمت هستم.
اله سار —
مشکل حل شد؟
اگر نه، از ابتدای فروم جدید اینطور بوده یا بعدش بوجود اومده؟
اله سار —
راستی دو تا سوال:
1- فرق اله سار با Elessar چیه؟ چرا دو تا داریم که هم ادمین هستن و هم آواترشون یکیه؟ :-o
دوتا آی دی در اختیار خودمه. فرق خاصی ندارند! :ymsmug:
ادمین هم یک آی دی موقته برای رفع و رجوع کارهای فنی.
baggins —
فایل پیوست پیام خصوصی مشکل داره؟ هر چی فایل آپلود میکنم تا آخر میره بعد پیام آپلود با شکست مواجه شد روبرو میشم؟ (آپلود عکس)
3DMahdi —
فایل پیوست پیام خصوصی مشکل داره؟ هر چی فایل آپلود میکنم تا آخر میره بعد پیام آپلود با شکست مواجه شد روبرو میشم؟ (آپلود عکس)
مشکلی نداره. همین الان فرمت های jpg، gif و png رو تست کردم. مجموع حجم تمام پیوستها در یک پیغام خصوصی نباید از 2 مگ بیشتر بشه.
یه بار دیگه امتحان کن.
راستی در مورد این:
؟؟؟
الان بررسی کردم دیدم که این امکان به صورت پیشرفته تری وجود داره.
پیام خصوصی رو باز کن. توی ستون سمت راست یه قسمت به است «همراهان» داره. اونجا آخرین زمانی که پیغام خصوصی توسط طرفین مکالمه خونده شده نوشته میشه. اگه هم تا حالا نخونده باشه مینویسه «خوانده نشده». حتی اگه به چند نفر هم فرستاده باشی همه رو یکجا میتونی ببینی.
Tulkas Astaldo —
تشکر از اله سار عزیز بابت زحماتش.از راه دور بوس بوس
به شخصه هیچ علاقه ای به ظاهر جدید فروم ندارم!! دونقطه لبخند
البته خب به عنوان یه عضو تقریبا غیر فعال خیلی هم نظری نمیتونم بدم.لزوم تغییراتو کاملا درک میکنم ولی ظاهر پوسته جدید برایم به هیچ وجه جذاب نیست(البته شاید به خاطر کار کردن بیش از حد با پوسته قبلیه)
خلاصه که حال نمیده ولی تشکر باز هم برای وقتی که گذاشتی
یه چیز دیگه:به هیچ وجه هم با تغییر لوگوی آردا موافق نیستم.لوگو هویت یه مجموعه است به نظرم.من حتی با اون A هم موافق نبودم.همون درخته بسیار بسیار بهتر از هر پیشنهادیست به نظرم
baggins —
مشکلی نداره. همین الان فرمت های jpg، gif و png رو تست کردم. مجموع حجم تمام پیوستها در یک پیغام خصوصی نباید از 2 مگ بیشتر بشه.
یه بار دیگه امتحان کن.
آپلود عکس همچنان با مشکل روبروست :: مهدی جان معلومه که برای شما ارسال میشه، Administrators بودن همنجا ها به درد میخوره دیگه :ymsmug:
دوستان دیگه با این مشکل مواجه نیستن؟؟ (فقط پ.خ نیست ، پیوست کل فروم این مشکل رو داره)
3DMahdi —
آپلود عکس همچنان با مشکل روبروست :: مهدی جان معلومه که برای شما ارسال میشه، Administrators بودن همنجا ها به درد میخوره دیگه :ymsmug:
دوستان دیگه با این مشکل مواجه نیستن؟؟ (فقط پ.خ نیست ، پیوست کل فروم این مشکل رو داره)
من دو تا اكانت دارم. با اون يكي كه ادمين نيست امتحان كردم نه با اين!
فقط با عكس مشكل داري؟ چه فرمتي و چه سايزي؟
baggins —
الان داشتم عکس های والپیپر هایی که قبلا فرستاده بودم رو هم چک میکردم اما با همون مشکل روبرو شدم. تو هر سایزی کوچک بزرگ متوسط. با فرمت jpg & png نکنه مشکل از سیستم منه؟! عجیبا غریبا
Tom Bombadil —
الان داشتم عکس های والپیپر هایی که قبلا فرستاده بودم رو هم چک میکردم اما با همون مشکل روبرو شدم. تو هر سایزی کوچک بزرگ متوسط. با فرمت jpg & png نکنه مشکل از سیستم منه؟! عجیبا غریبا
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم...تست کردم نشد...هیچ فایلی رو آپلود نمیکنه...از فایل 100 کیلو بایتی تا 1 مگا بایتی!!!
به تقلید از torambar :-o ویرایش 1:من الان یه مشکلی رو متوجه شدم.هم تو ارسال پیغام خصوصی و هم زدن پست تو بخش پیوست این پیغام برای من میاد:شما مقدار 1.88MB از 1.95MB مقدار حجم آپلود خود را استفاده کرده اید (بیشترین حجم فایل آپلودی: 75.88K است)و در نتیجه چیزی رو نمیتونم آپلود کنم :ymsmug:این یعنی اینکه ما کلا 1.95MB حجم برای آپلود داریم؟؟؟
رضائی.استل —
بله.مشکلم حل شد.با تشکر.
اله سار —
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم...تست کردم نشد...هیچ فایلی رو آپلود نمیکنه...از فایل 100 کیلو بایتی تا 1 مگا بایتی!!!
به تقلید از torambar :-o ویرایش 1:من الان یه مشکلی رو متوجه شدم.هم تو ارسال پیغام خصوصی و هم زدن پست تو بخش پیوست این پیغام برای من میاد:شما مقدار 1.88MB از 1.95MB مقدار حجم آپلود خود را استفاده کرده اید (بیشترین حجم فایل آپلودی: 75.88K است)و در نتیجه چیزی رو نمیتونم آپلود کنم :ymsmug:این یعنی اینکه ما کلا 1.95MB حجم برای آپلود داریم؟؟؟
ممکنه دوباره تست کنید و ببینید مشکل برطرف شده یا نه؟
Tom Bombadil —
مشکل کاملا برطرف شد.الان پیغامش اینه: شما مقدار 1.88MB از نامحدود مقدار حجم آپلود خود را استفاده کرده اید (بیشترین حجم فایل آپلودی: 2MB است)
از اله سار عزیز تشکر میکنم
baggins —
درست شد.
narich —
خب حالا تکلیف تم سایت چی میشه؟ می شه عوضش کرد؟ :ymsmug:
3DMahdi —
آره ميشه عوض كرد. شما طرحش رو پيشنهاد بدين. اله سار هم زحمت ساخت تم رو ميكشه.
Mo.Mirnoruzy —
همون تم قبلی چطوره؟ بهش عادت کرده بودیم. شما تم دیگه ای در نظر دارین؟
3DMahdi —
نه هيچ تمي در نظر نداريم و منتظر پيشنهادات شما هستيم. من به شخصه از تم قبلي خيلي خوشم ميومد، اما بچه ها ميخواستن اون تم هم عوض بشه!
Legolas Greenleaf —
نه بابا داداش مهدی...به نظر من تم قبلی خیلی هم قشنگه!
فقط اگه میشه یه کم رنگشو عوض کنین واینا...یه کم تغییران کوچولو و...
torambar —
کی به تم قبلی اعتراض داشت ؟!
اگه بتونین اون پوسته رو روی این فروم جدید بزارین که خیلی خوب میشه !اگه هم نمیشه ، یه چیزی تو مایه های همون باشه ... مثلا پست ها رو به شکل برگ دفتر نشون بده و ...
البته میدونم ساختن یه تم جدید وقت میبره ، ولی خب اگه زحمتشو بکشید و این کار رو هم انجام بدید عالی میشه
3DMahdi —
کسی اعتراض نداشت. تورین و چند نفر دیگه توی تاپیک پیشنهادات و انتقادات گفتن که برای تنوع تم عوض بشه. تورین هم قبول کرد که تم جدید رو طراحی کنه اما بعدا منصرف شد.
دیشب به اله سار گفتم که اگه امکانش هست تم قبلی رو با سیستم جدید سازگار کنه. باید ببینیم فرصت میکنه یا نه.
رضائی.استل —
ببخشید که ما کوچیکترا تو کارهای شما دخالت میکنیم ولی همون تم قبلی خیلی خیلی بهتربود.
Gladriel —
اینجا چرا اینطوری شده؟! :D :ymsmug: :-o :- من به شدت احساس غریبی میکنم!فقط دو سه روز نبودم کل حساب آردا از دستم در رفت!(این شکلک ها هم که همش این ور و اون ور میرن!)دست تمامیه کسانی که زحمت کشیدن درد نکنه ولی مطمئنا"من فقط تا دو سه هفته باید با این جا ور برم تا حسابش بیاد دستم... ! من به آردای قبلی عادت کرده بودم... :-
3DMahdi —
اینجا چرا اینطوری شده؟! :D :ymsmug: :-o :- من به شدت احساس غریبی میکنم!فقط دو سه روز نبودم کل حساب آردا از دستم در رفت!(این شکلک ها هم که همش این ور و اون ور میرن!)دست تمامیه کسانی که زحمت کشیدن درد نکنه ولی مطمئنا"من فقط تا دو سه هفته باید با این جا ور برم تا حسابش بیاد دستم... ! من به آردای قبلی عادت کرده بودم... :-
زیاد عجیب نیست. دو روزه عادت میکنی. پستت رو به این تاپیک منتقل کردم. این تاپیک رو بخونی زودتر با فروم جدید آشنا میشی.
Tar-Isilmo —
سلام!
این نام دوم رو از کجا میشه تغییر داد؟ مثلا من دیدم نریچ واسه خودش رو زده witch king of angmar !
مرسی
3DMahdi —
سلام!
این نام دوم رو از کجا میشه تغییر داد؟ مثلا من دیدم نریچ واسه خودش رو زده witch king of angmar !
مرسی
تو پروفایلت ویرایش مشخصات رو بزن.
Aslan —
یعنی این تالار ماهانکسار خودمونه :D :x :D
ایول ایول داش اله سار رو داش کامبیز و ایول :ymsmug: :D :-o
ایول ایول داش اله سار رو داش کامبیز و ایول :x :D :-
کلا ایول همه ی بچه های فروم
فکر کنم اخرین نفری باشم که تغییرات فروم رو می بینی درسته :دی
به قول به بعضی از دوستان تو فروم احساس غریبی می کنم و اصلا بهش عادت نکردم مخصوصا تو پست دادند ها :دی
قالب فروم به نظرم همون رنگ قهوه ای بود بهتر نبود
در ضمن این این نقل و قول کردن ها و نوشتن پست از سمت چپ به راست یه ذره مشکل :دی
در کل از کل مدیران سایت تشکر می کنم که این تغییرات رو انجام دادند
پ.ن :
جناب اله سار و کامبیز فکر کنم بعد از تغییرات باز از فروم جیم شدند درسته :دی
می گم دوستان خواهشا زمانی که پست رو نوشتن نوشته هاشون رو از راست به چپ درست کنند این جوری راحت تر می تونیم پست ها رو بخونیم
یه چیزه دیگه شاید بد باشه اما باید بگم :دی
از قالب فروم خوشم نمی یاد چون اصلا حال و هوای سرزمین میانه رو نداره اگه می شد یه ذره قدیمی ترش کرد خیلی بهتر می شد این جوری شبیه تالار های گفت و مان یا تالار های بازی البته امکانات تالار زیاد شده و این یکی از نقاظ قوتشه اما قالب به نظرم به موضوع تالار نمیاد :- :-
یه چیز دیگه و اون هم یه ذره اطلاعات شخصی ر خیلی لو می ده مسلا این که من کی ها رو دوست خودم کردم یه ذره نا جوره چون باعث کدورت می شه یا این که ببینی یه نفر داره کدوم تاپیک رو می خونه یه چی کار می کنه هم به نظرم یه ذره مشکل داره
3DMahdi —
اين تاپيك رو ميخوندي مشكلاتت حل ميشد. از پايين فروم زبان رو يكبار انگليسي و دوباره فارسي كن تا مشكل چپ و راست بودن حل بشه.
اين تم هم تم پيشفرض و آزمايشيه، قراره تم درست بشه. نخواستيم به خاطر نبودن تم تغييرات رو عقب بندازيم.
از طريق ويرايش مشخصات كاربري هم ميتوني نمايش دوستانت در پروفايلت رو غيرفعال كني.
baggins —
رنگ تم کنونی رو قهوه ای کردم. رنگ عوض کردن چه مکافاتی داره، چه برسه به تم. سلیقه میخواد که ما از آن عاجزیم.
مشکل: الان داشتم همین فایل رو آپلود میکردم که نتیجه شد: "آپلود نادیده گرفته شد (خطا 500)"
ویرایش:
خیلی هم بد نشده ها! چرا نظر ها رو جاری نمیکید!!
" یادم باشه دیگه از طرح های خودم بد ننویسم :-o "
فنگورن —
چه بلایی سر نظر سنجی هامون اومده ؟ پست اله سار رو مبنی بر حذف نظر سنجی صفحه اول سایت خوندم ، نظر سنجی های آینده هیچی ، ولی حیف نیست تمام نظر سنجی های گذشتمون هیچ و پوچ بشه ؟ من خیلی بهشون علاقه مند بودم . عاقبت نظر سنجی آخریه چی شد ؟
نمیشه یه لینک کوچولو ، حد اقل تو تالار گفتگو ، از نظر سنجی های قدیمیمون داشته باشیم ؟
لطفا !
اله سار —
چه بلایی سر نظر سنجی هامون اومده ؟ پست اله سار رو مبنی بر حذف نظر سنجی صفحه اول سایت خوندم ، نظر سنجی های آینده هیچی ، ولی حیف نیست تمام نظر سنجی های گذشتمون هیچ و پوچ بشه ؟ من خیلی بهشون علاقه مند بودم . عاقبت نظر سنجی آخریه چی شد ؟
نمیشه یه لینک کوچولو ، حد اقل تو تالار گفتگو ، از نظر سنجی های قدیمیمون داشته باشیم ؟
لطفا !
می تونید برای نظرسنجی ها تاپیک بزنید. و گزینه ها رو توی هر تاپیک اضافه کنید، یعنی نظرسنجی بر اساس تاپیک بشه نه توی صفحه ی اول سایت. و یک فروم هم برای نظرسنجی ها ساخته بشه. در مجموم امکان برگردوندن اونها نیست چون چیزی معادلش توی صفحه ی فعلی سایت نر نظر نگرفتم.
نتیجه ی نظرسنجی اخر هم به این شکله:
شخصیت مورد علاقه شما در دنیای آردا چه کسی است ؟
گالادريل : 35 - 30.2%
گندالف 25 - 21.6%
آراگورن : 22 19%
تورين تورامبار : 14 - 12.1%
تام بامباديل : 8 - 6.9%
ويچ كينگ : 7 - 6%
تئودن : 2 - 1.7%
فين گولفين : 1 - 0.9%
فينرود فلاگوند : 1 - 0.9%
بلگ كمانگير : 1 - 0.9%
هورين تاليون : 0 - 0%
Tom Bombadil —
<p>اول از bagins عزیز تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتی و روی طرح کار کردی :ymsmug: هر چند که من این رنگ آبی رو ترجیح میدم :-o
اما یه پیشنهاد دیگه دارم.....میگم حالا که اسباب کشی کردیم به خونه ی جدید نظرتون راجع به عوض کردن وسایل خونه چیه؟
3DMahdi —
خیلی هم بد نشده ها! چرا نظر ها رو جاری نمیکید!!
" یادم باشه دیگه از طرح های خودم بد ننویسم :-o "
ممنون. خوبه، یکم پس زمینه دسته های انجمنها پر رنگه. البته سیستم تم این فروم با تم قبلی فرق داره. تم فروم قبلی خیلی عکس داشت اما اینجا زیاد از عکس استفاده نمیشه. باید ببینیم اله سار تم رو چیکار میکنه.
<p>اول از bagins عزیز تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتی و روی طرح کار کردی :ymsmug: هر چند که من این رنگ آبی رو ترجیح میدم :-
اما یه پیشنهاد دیگه دارم.....میگم حالا که اسباب کشی کردیم به خونه ی جدید نظرتون راجع به عوض کردن وسایل خونه چیه؟
خب این یعنی چی؟ یکم توضیح بده! :D
Tom Bombadil —
خواستم یکم حساسش کنم :D
منظورم این بود که یکم به تاپیک ها نظم بدیم
من مثلا چند وقت بود که دنبال فانتزی های دیگه میگشتم(مدت زمانی ست کتاب خونم پایین اومده :ymsmug: )دیدم آشفتگی های فراوانی!!!!
من جمله:تاپیک pottermore.com و دارن شان /darren shan و رولینگ دوباره مینویسد در یاران حلقه
تاپیک سه گانه وراثت در مربوط به طرفداران
تاپیک موجودات تخیلی رولینگ در بخش موجودات فانتزی
تاپیک نقدی بر کتاب نارنیا-چیزی که بیش از حد بزرگ انگاشته شد! و آیا جی.کی.رولینگ یک شیاده؟ و نقدی کوتاه بر کتاب ششم هری پاتر و نقدی بر کتاب هری پاتر و قدیسان مرگ در بخش دنیای جادویی
و یک بخش کامل مربوط به وارکرافت
بنظرتون بهتر نیست توی بخش دنیای فانتزی یه بخش جدا درست کنیم به اسم دیگر فانتزی ها و تو اونجا هم برای هر فانتزی یک تاپیک زده بشه و مباحث راجع به اون در داخل بخش خودش قرار بگیره؟ :-o
3DMahdi —
بخش دنیای جادویی همون چیزیه که میخوای. شاید اسمش به نظر جوریه که آدم فکر هری پاتر میافته اما قراره مال همه فانتزی های دیگه باشه(حالا شاید اسمش رو عوض کردیم)
وارکرافت به دلیل اینکه ایده اولیه اش از تالکین بوده و شاگردش ادامه اش داده بخش جدا داره. بخش موجودات هم که بحثش جداست و جدا هم بمونه بهتره. اما بقیه باید به دنیای جادویی منتقل بشه. در اولین فرصت اینکار رو میکنم. ممنون بابت اینکه اشاره کردی.
ویرایش:
8 تاپیکی که در مورد سایر دنیاهای فانتزی بود به بخش دنیای جادویی منتقل شد. تاپیک «سبک ها و نویسندگان» رو منتقل نکردم چون لزوما همه اونها فانتزی نیستن و بهتره تو همون یاران حلقه بمونه.
ویرایش2:
لطفا !
بخش جدیدی توی فروم برای نظرسنجی ها ایجاد شده و نتایج نظرسنجی های قبلی رو توش اضافه کردم. بقیه تاپیکهایی هم که مربوط به نظرسنجی بود به اون بخش منتقل شده.
Mo.Mirnoruzy —
یه بار خواستم یه عکس پیوستی رو باز کنم یه صفحه سفید خیلی بزرگ شد باز شد و عکس یه گوشه ای اون وسط مسطها بود که با کلی زور پیداش کردم. بهتر نیست که عکس های پیوستی توی یه صفحه یا تب جدید باز بشن؟
kaambiz —
یه بار خواستم یه عکس پیوستی رو باز کنم یه صفحه سفید خیلی بزرگ شد باز شد و عکس یه گوشه ای اون وسط مسطها بود که با کلی زور پیداش کردم. بهتر نیست که عکس های پیوستی توی یه صفحه یا تب جدید باز بشن؟
سفید؟ باید سیاه باشه و تصویر مورد نظرهم وسط صفحه. از چه مرورگری استفاده میکنید؟
Mo.Mirnoruzy —
فایر فاکس . البته الان که باز کردم درست باز شد
دفعه قبل صفحه خیلی بزرگتر از خود عکس باز شد ولی الان درست شد..
Turin+ —
صفحه اول سایت رو دیدین ؟ این لینک پایین رو هم ببینید
خب منظور؟! با احتمال 99.99% میتونم اطمینان بدم که اله سار اصلا اون سایت رو ندیده. من چندین سایت دیگه دیدم که صفحه ورودشون اینجوریه و این یه چیز عادیه. یه سال پیش که با اله سار در مورد تغییر صفحه اول صحبت میکردیم همچین ایده ای داشتیم. حتی قرار بود من یه طرح سه بعدی بسازم و بذاریم روی سایت و یه کارهایی هم کردم اما بعدا تصمیم عوض شد و شد این شکلی که الان میبینید. خلاصه که قطعا سایتهای دیگه ای به این شکل هستن و ما هم ادعای ابداع نداریم، اما مطمئنن از روی اون سایت کپی نشده.
راستی یه سوال. نظر سنجی ها از این به بعد چه جوریه؟ تو سایتن یا تو فروم؟ فقط اعضا می تونن رای بدن یا همه؟ یا مثل قبله؟
نظرسنجی ها توی فروم خواهد بود و طبعا کسانی که عضو هستن میتونن رای بدن. برای هر نظرسنجی یک تاپیک باز میشه و شما هم اونجا رای هاتون رو میدید و هم نظراتتون رو میگید. اگه پیشنهادی برای نظرسنجی دارید با پیغام خصوصی به من بدید.
Tom Bombadil —
امروز که سایتو باز کردم به یه چیزی برخوردم که معنیشو نفهمیدم...اگه میدونید بگید
دقیقا بالای سمت راست سایت این رو نوشته:UA-27168704-1
بطور دقیقتر:
اله سار —
امروز که سایتو باز کردم به یه چیزی برخوردم که معنیشو نفهمیدم...اگه میدونید بگید
دقیقا بالای سمت راست سایت این رو نوشته:UA-27168704-1
بطور دقیقتر:
کد مربوط به شمارشگر گوگل سایت بود. الان دیگه دیده نمیشه، مرسی.
Tom Bombadil —
گاهی اوقات توی آپلود کردن عکس ها نوار مربوطه پر میشه ولی عملیات با شکست مواجه میشه...دلیلش چیه؟
این گاهی اوقات که گفتم کم هم نیست
اله سار —
گاهی اوقات توی آپلود کردن عکس ها نوار مربوطه پر میشه ولی عملیات با شکست مواجه میشه...دلیلش چیه؟
این گاهی اوقات که گفتم کم هم نیست
حجم عکس ها چقدره؟ ممکنه حجم زید باشه.
یا ممکنه مشکل از اینترنتتون باشه.
Tom Bombadil —
حجم عکس ها چقدره؟ ممکنه حجم زید باشه.
یا ممکنه مشکل از اینترنتتون باشه.
حجم کمتر از 1 مگا بایت
اینترنت:512 وایمکس ایرانسل
اله سار —
حجم کمتر از 1 مگا بایت
اینترنت:512 وایمکس ایرانسل
فکر می کنم مشکل از کیفیت انتقالتون هست (یعنی همون آپلود اینترنت تون). یا چیزی شبیه این.
چون وقتی گاهی درست آپلود میشه، یعنی سیستم درست کار می کنه. اگر اصلا نمی تونستید آپلود کنید موضوع فرق می کرد.
Tulkas Astaldo —
حالا شد آردای دوست داشتنی!!
تشکر بابت زحمت.فقط کیفیت لوگو پایین نیست؟
اله سار —
حالا شد آردای دوست داشتنی!!
تشکر بابت زحمت.فقط کیفیت لوگو پایین نیست؟
خواهش.
چرا هست متاسفانه، سورسی که دارم کوچیک ه. واسه همین با ریسایز اینطوری میشه.
ممکنه که با فوتوشاپ بشه کیفیتش رو آورد بالاف اما من وقتش رو ندارم. با اینکه احتمالش کمه، اما می گردم ببینم اصلش رو پیدا می کنم یا نه.
baggins —
admin های سایت در مورد چی صحبت میکنید، من که تفاوتی تو فروم نمیبینم!
3DMahdi —
يه تم جديد به فروم اضافه شده شبيه تم قبليه. از پايين فروم ميتونيد تم جديد رو انتخاب كنيد.
بورومیر —
درود بر دوستان دیار روشنایی و تاریکی
بدون هیچ مقدمه ای عرض میکنم که ظهور ناگهانی بورومیر کبیر، فرمانروای برج نگاهبانی را شادباش اعلام میدارم.باشد که در این روز فرخنده، جشنی باشکوه درخور شان بورومیر کبیر برپا سازید. :ymsmug:
و جا داره اینجا از اله سار جانِ عزیز تشکر کنم.واقعاً سایت عالی شده، اله سار جان.دارم ازش لذت میبرم.از دوستانی دیگه ای هم که برای سایت زحمت کشیدن تشکر می کنم.
3DMahdi —
بدينوسيله شادي و شعف خود را از ظهور مجدد بورومير اعلام ميدارم. باشد كه اين ظهور را غيبتي نباشد!
narich —
من نیز شادی خودرا مبنی بر بازگشت کاپیتان گاندور اعلام میدارم. :ymsmug:
baggins —
پوسته جدید خوب شده. فقط زمینه سبز لجنی چشم رو اذیت میکنه. یا شایدم رنگ روشن پوسته . نمیدونم کدومشه ولی آزار دهنده اس
thanks
torambar —
دستتون درد نکنه ! زیبا شده ... فقط من کمبود هدر رو خیلی احساس میکنم !
Legolas Greenleaf —
و اما پوسته ی جدید...
خیلی هم خوووووووووووووووووب!!!قشنگ شده...می پسندیم :دی
Mo.Mirnoruzy —
نمی دونم چرا این پوسته جدیدو احساس می کنم کم کیفیته؟ طراحیش خوبه ولی ...
Tom Bombadil —
خب مثل اینکه تو این یه روز که من نبودم کلی عوض شده اینجا :ymsmug:
اول از اله سار عزیز و دست اندر کاران تشکر ویژه رو دارم...
دوم از این که یکی از اعضای قدیمی سایت برگشته خوشامد مگم...بورومیر عزیز به خونه ت خوش اومدی
آما....راجع به پوسته جدید:همه میدونیم که جای یه لوگوی خوب خالیه...اون بالا بدجوری خالیه.تو ذوق میزنه..رنگ زیتونی بدکم نیست ولی فکر میکنم رنگ قهوای فروم قبلی دلنشین تر بود.نمادهایی که در صفحه ی اصلی فروم کنار هر مطلب هست(مردم تا منظورمو گفتم :-o )یکم کم کیفیت نیست؟
البته اینایی که گفتم چیزی از ارزش کار اله سار عزیز کم نمیکنه
فنگورن —
من لوگویی رو که با همکاری بگینز طراحی کردیم به چند نفر، کاردان سپردم تا ایراداتش گرفته بشه ، اما این درخت بی کیفیت بالای سایت دلم رو خالی کرد .
به دلیل مشکل آپلود عکس arven این پست رو من قرار دادم. متن زیر از طرف arven و خودم هست.
کی به این نتیجه رسیدید؟
موقعی که سفارش ریزه کاری ها رو میدادم !؟
بیخیال ! مطمعنا اگه لوگوی قبلی اشکالی نداشت هیچ وقت به فکر تغییرش نمی افتادید ، چطور همه بچه ها از تم غیر تالکینی فروم حاظر، شاکی اند ( که فقط خدا میدونه تم تالکینی چه شکلیه ! ) در صورتی که از لوگو ، که باید نقش معرف اهم ویژگیهای دنیای تالکین باشه ( و در حال حاظر نیست ) راضی اند ؟
یه درخت با یه سوراخ بزرگ دارکوب در وسطش ، واقعا لوگوی مناسبی برای دنیای آرداست ؟
تغییر همیشه سخت و پر زحمته ، اما وقتی برای اصلاح عیوب باشه ، ارزشمنده .
من سه نمونه از طرح های اولیه لوگوی پیشنهادی خودمون رو قرار میدم ، باشد که دوستان توجه مضاعف نمایند.
اینم از روند لوگوی پیشنهادی:
1-
2-
3-
elros —
تغییرات رو تبریک می گم
اله سار —
به دلیل مشکل آپلود عکس arven این پست رو من قرار دادم. متن زیر از طرف arven و خودم هست.
کی به این نتیجه رسیدید؟
موقعی که سفارش ریزه کاری ها رو میدادم !؟
بیخیال ! مطمعنا اگه لوگوی قبلی اشکالی نداشت هیچ وقت به فکر تغییرش نمی افتادید ، چطور همه بچه ها از تم غیر تالکینی فروم حاظر، شاکی اند ( که فقط خدا میدونه تم تالکینی چه شکلیه ! ) در صورتی که از لوگو ، که باید نقش معرف اهم ویژگیهای دنیای تالکین باشه ( و در حال حاظر نیست ) راضی اند ؟
یه درخت با یه سوراخ بزرگ دارکوب در وسطش ، واقعا لوگوی مناسبی برای دنیای آرداست ؟
تغییر همیشه سخت و پر زحمته ، اما وقتی برای اصلاح عیوب باشه ، ارزشمنده .
من سه نمونه از طرح های اولیه لوگوی پیشنهادی خودمون رو قرار میدم ، باشد که دوستان توجه مضاعف نمایند.
اینم از روند لوگوی پیشنهادی:
1-
2-
3-
من واقعا مخالفتی با تعویض لوگو ندارم! یعنی شکل و شمایل سیستمی که داره اینجا کار می کنه اصلا واسم مسئله ی مهمی نیست! تمرکز من بیشتر روی موضوعات فنی و امکانات ه و اینکه مشکلی واسه سایت پیش نیاد!
بعلاوه ی اینکه نظر نهایی رو شاهین (تولکاس) و مهدی می دند، چون زحمت سروکله زدن با خوب و بد فروم به عهده ی اونهاست!
اما کار شما دوستان زیباست، و چه استفاده بشه یا نشه من پیشاپیش از زحمتتون تشکر می کنم.
3DMahdi —
همونظور که میبینید کیفیت لوگو و آیکونهای کنار فرومها بهتر شده. اگه بازم ایرادی میبینید بگید.
baggins —
جزئیاتی که اضافه شده فروم رو بهتر کرده. ممنون
فقط دسته های انجمن ها مشکل کیفیت پایین ، طرح نامناسب (یه کوچولو) ، کشیدگی تو برخی جاها . اون دندونه های پایینش هم بدش کرده!
Tom Bombadil —
منم با بگینز موافقم...در ضمن بالای فروم هم به شکل زجرآوری خالیه
3DMahdi —
جزئیاتی که اضافه شده فروم رو بهتر کرده. ممنون
فقط دسته های انجمن ها مشکل کیفیت پایین ، طرح نامناسب (یه کوچولو) ، کشیدگی تو برخی جاها . اون دندونه های پایینش هم بدش کرده!
آره میدونم، یکم سعی کردم کیفیتش بهتر بشه اما چیز جالبی نشد. شما که دستی در فتوشاپ داری ببین میتونی کیفیتش رو بهتر بکنی؟ این عکس رو که پیوست میکنم ببین چیکارش میتونی بکنی، پیشنهاد من اینه که ابعاد تصویر رو بزرگ بکنی(دو برابر) و بعد روش ویرایشها رو انجام بدی و فایل PSD رو به من یا اله سار بدی تا تصویر رو عوض بکنیم. این عکس برای فروم قبلی تهیه شده بود و با اینجا زیاد سازگار نیست.
منم با بگینز موافقم...در ضمن بالای فروم هم به شکل زجرآوری خالیه
آره، به اله سار گفتم قراره اگه امکانش باشه یه نوار زیر دکمه های پیغام خصوصی و اعلامیه ها قرار بدیم. یه پس زمینه هم قرار شده زیر لوگو و کادر جستجو قرار بگیره. فعلا این قسمت رو داریم تست میکنیم.
این پس زمینه ای که گذاشتید قشنگه اما شخصا در صورت عدم وجود لوگوی قبلی دلسرد میشم
اله سار —
مهدی میشه توضیحی من باب اینکه لوگو کجاست،بدی؟
این پس زمینه ای که گذاشتید قشنگه اما شخصا در صورت عدم وجود لوگوی قبلی دلسرد میشم
لوگو رو من برداشتم. و این این هدر رو جایگزیم کردم تا ببینم نظر بقیه چیه.
یا باید به لوگوی خالی اون بالا اکتفا کرد، یا یک هدر اونجا داشت.
اول که لوگو بود، هم مهدی چندبار و هم باقی دوستان گفتند اونجا خالیه، پس هدر رو گذاشتم.
از اینجا به بعد سه تا حالت پیش میاد، یا من یه جای یگه واسه لوگو تو یه جای دیگه از تم پیدا می کنم، یا شماها و هرکدوم از دوستان که می تونه یه هدر طراحی که که اون لوگو توش باشه. یا اینکه بر می گردیم به همون لوگوی خالی بدونن هدر.
3DMahdi —
اینکه هدر بالای سایت و فروم یکی باشه خیلی خوبه.
سمت راست هدر جای خالی برای لوگو داره. میشه لوگو رو انجا توی هدر جا داد.
اله سار —
اینکه هدر بالای سایت و فروم یکی باشه خیلی خوبه.
سمت راست هدر جای خالی برای لوگو داره. میشه لوگو رو انجا توی هدر جا داد.
توی این هدر؟ فکر نکنم قشنگ دربیاد! می خوای خودت رو سیستممت یه تست بزن! مشرق مغرب میشه! اون لوگو یه هدر طراحی شده و اختصای می خواد.
narich —
آقا این اندازه آواتار رو درست نمی کنید؟ :ymblushing:
راستی من الان بالای سایت هیچی نمی بینم. یعنی لوگو نداره و خالیه
ویرایش : وقتی صفحه رفرش میکنم اون هدر(؟) که می گید میاد. که زیاد هم جالب نیست
Mo.Mirnoruzy —
به نظرم اگه اندازه اش از دو طرف محدود بشه و هم اندازه صفحه بشه بهتره. همین طور به نظرم رنگ پس زمینه بهتره قهوه ای بشه که هم به هدر بیاد و هم شبیه فروم قبل از تغییرات بشه.
بعد راستی یه چیز دیگه. نمی شه مثل قبل با زدن اون هدر به صفحه اول رفت؟ خیلی راحت تر بودا
3DMahdi —
به نظرم اگه اندازه اش از دو طرف محدود بشه و هم اندازه صفحه بشه بهتره. همین طور به نظرم رنگ پس زمینه بهتره قهوه ای بشه که هم به هدر بیاد و هم شبیه فروم قبل از تغییرات بشه.
بعد راستی یه چیز دیگه. نمی شه مثل قبل با زدن اون هدر به صفحه اول رفت؟ خیلی راحت تر بودا
اندازه فروم ثابت نیست و با تغییر اندازه پنجره مرورگرتون تغییر میکنه اما عکس اینطور نیست. بنابراین امکان اینکه توی همه موارد اندازه هدر با فروم یکی بشه وجود نداره و فقط میشه تو یه حالت اونا رو تنظیم کرد. برای همین بود که اله سار از اول هدر رو نذاشت.
نمیدونم میشه اونو لینک کرد یا نه اما میتونید از دکمه "تالارها" که زیرش هست برای رفتن به صفحه اصلی استفاده کنید.
Mo.Mirnoruzy —
مگه الان مال خود سایت (نه فروم) محدود نیست؟ نمی شه مثل همون شه؟
نمیدونم میشه اونو لینک کرد یا نه اما میتونید از دکمه "تالارها" که زیرش هست برای رفتن به صفحه اصلی استفاده کنید.
ولی اگه بشه خیلی راحت تره
3DMahdi —
مگه الان مال خود سایت (نه فروم) محدود نیست؟ نمی شه مثل همون شه؟
ولی اگه بشه خیلی راحت تره
سیستم سایت و فروم متفاوته. مال سایت رو میشه این کار رو کرد اما فروم رو نه. اندازه سایت ثابته برای همین هم اگه اندازه پنجره رو کوچیک کنید نوار اسکرول افقی ظاهر میشه اما فروم اینجوری نیست و تا یه حدی خودش رو کوچیک میکنه تا توی صفحه جا بشه و به اسکرول نیازی نباشه.
درباره لینک هم اله سار باید بگه. من در جریان نیستم.
اله سار —
در مورد اندازه ی هدر مهدی توضیح داد.
اما در مورد پسزمینه، اگر فکر می کنید رنگش خوب نیست، یا هرچیزی، یه عکس با طرح هاشور دار، یا پرز دار، یا کلا یه طرحی که بشه گذاشت توی زمینه تا تکرار بشه، به هر رنگی که فکر می کنید مناسبه، به اندازه ی 88 در 127 بسازید، یا طراحی کنید. بگذارید اینجا، اگر بقیه موافق بودن میگذارمش پسزمینه ی فروم!
در مورد اون لینک بالای صفحه هم، فعلا به همین شکل می مونه، همونطور که مهدی گفت از تب تاالارهااستفاده کنید، اونم همه جا در دسترسه.
Tar-Isilmo —
این هدری که میگید کو؟ :ymblushing:
baggins —
این هدری که میگید کو؟ :ymblushing:
برای اجرا شدن تغییرات اعمال شده فروم دستور زیر رو دوبار اجرا کنید.
please enter Ctrl + F5 OR Shift + F5
baggins —
سمت راست دسته ها رو خودتون صاف کردین یا تو فرایند اینطوری شده؟ حالت پخی بهتر نبود؟
بابت زحمات ممنون
اله سار —
سمت راست دسته ها رو خودتون صاف کردین یا تو فرایند اینطوری شده؟ حالت پخی بهتر نبود؟
بابت زحمات ممنون
خودش این طوری می شه. چون سایزش متغیره.
مرسی از شما بابت درست کردنشون.
baggins —
الان فکر کنم هدر روی 50% تنظیم شده. ولی Fit نیست اگه اشتباه نکنم باید روی 40% تنظیم بشه. با 50 درصد فونت فروم بزرگ هست.
؟؟
اله سار —
الان فکر کنم هدر روی 50% تنظیم شده. ولی Fit نیست اگه اشتباه نکنم باید روی 40% تنظیم بشه. با 50 درصد فونت فروم بزرگ هست.
؟؟
هدر؟ بالای انجمن؟ نه روی 100% هست. هم طولش هم عرضش.
Tom Bombadil —
وقتی اومدم تو سایت 2 تا هدر رو هم دیدم :ymblushing: تا اومدم پست بدم که 2تا هدر داریم درست شد
حالا مشکل از چشای من بود یا واقعا 2 تا هدر بود؟
ویرایش:الان دیگه مطمانم دو تا هدر داریمو چشام در سلامتی کامله:
Tom Bombadil —
توی قسمت مشاهده مشخصات خودم که میرم تعداد ارسال ها با اونی که تو صفحه اول تالار میزنه متفاوته...صفحه مشخصات دیر به دیر آپ میشه یا مشکل داره؟
تضاد —
والا به نظر بنده ی حقیر که هدر خوبیه. با نظر استاد مهدی هم موافقم. اگر لوگوی خوبی با همین حال و هوا طراحی بشه میشه سمت راست جاش انداخت ولی اصولاً بیرون گود نشستن و لنگش کن گفتن راحت تره :-*
اینه که دست زحمتکشان رو باید فشرد :ymblushing:
Tulkas Astaldo —
همپنان بر موضع قبل خودم مبتی بر استفاده از لوگوی قبلی اصرار دارم
narich —
منم همون لوگوی قبلی رو ترجیح می دم. البته یکم باید رنگ و روش عوض شه!
راستی این هدرهم که دوتا شده. گزینه (آخرین ارسال های انجمن) تغییر مکان داده :ymblushing:
3DMahdi —
وقتی اومدم تو سایت 2 تا هدر رو هم دیدم :ymblushing: تا اومدم پست بدم که 2تا هدر داریم درست شد
حالا مشکل از چشای من بود یا واقعا 2 تا هدر بود؟
ویرایش:الان دیگه مطمانم دو تا هدر داریمو چشام در سلامتی کامله:
منم همون لوگوی قبلی رو ترجیح می دم. البته یکم باید رنگ و روش عوض شه!
راستی این هدرهم که دوتا شده. گزینه (آخرین ارسال های انجمن) تغییر مکان داده :-*
قالب فروم دچار تغيير شده و شما داريد هر دوتا رو ميبينيد. دكمه Ctrl+F5 رو بزنيد درست ميشه.
Tom Bombadil —
لطفا تصحیح شود
در عکسی که قرار میدهم کلمه ای اومده که فکر میکنم صحیحش" تفاوتش" باشه
Gladriel —
بببخشید برای من یک مشکلی پیش اومده:امروز که اومدم پست یکی از دوستان رو بپسندم(!) اخطار اومد که دارم امتیاز غیر مجاز میدم! قضیه ی این امتیاز غیر مجاز چیه؟!
3DMahdi —
لطفا تصحیح شود
در عکسی که قرار میدهم کلمه ای اومده که فکر میکنم صحیحش" تفاوتش" باشه
تصحیح شد. ممنون
بببخشید برای من یک مشکلی پیش اومده:امروز که اومدم پست یکی از دوستان رو بپسندم(!) اخطار اومد که دارم امتیاز غیر مجاز میدم! قضیه ی این امتیاز غیر مجاز چیه؟!
امروز چندتا پست رو پسندیدید؟ احتمالا محدودیت داره. میگردم و خبر میدم.
Gladriel —
امممم... خیلی کم... فقط حدودای...شش یا هفتا...
تقصیر من نیست که! داشتم پست های قدیمی بچه ها رو میخوندم که به یه پست هایی برخوردم که دلم نیومد نپسندم! :ymblushing:
3DMahdi —
محدودیت 10تا در روز داشت. الان گذاشتم روی 20تا. دیگه بیشتر از این جالب نمیشه.
امروز باید 10تا دیگه بتونید بپسندید!
Gladriel —
خیلی ممنون! فکر نکنم دیگه تا بیست تا پیش برم! :ymblushing: اون 10 تا محدودیت (که الان شد 20 تا) در هر بازدید محسوب میشه یا هر روز؟
3DMahdi —
احتمالا پستم رو قبل از ویرایش خوندید. محدودیت روزانه است.
حالا یه پست رو بپسندید ببینید درسته. اگه مشکلی بود بگید، اگر نه که هیچی.
ویرایش:
اون پیغام خطا رو هم ویرایش کردم تا پیام مفهوم تر باشه. الان با این پیغام روبرو میشید:
"امتیاز غیر مجاز - شما تعداد محدودی پست را در هر روز می توانید بپسندید. سقف مجاز امروز شما پر شده است."
اگه باز هم جایی از این جور پیغامها دیدید که مفهوم کامل رو نمیرسوند بگید تا تصحیح کنیم.
ممنون
Mo.Mirnoruzy —
یه سوال برای من پیش اومده. اون ستاره ها که هر کاربر داره که برای برخی چندتاش پره دقیقا چی هستن و با دادن ستاره به اون ها دقیقا چه اتفاقی می افته؟
بعد یه مسئله دیگه. من تو تاپیک نظرسنجی جدید بودم ستاره هایی شبیه همون با عنوان امتیاز تاپیک دیدم اما اونو برای هیچ تاپیک دیگه ای ندیدم. می خواستم بدونم که چرا فقط مختص نظر سنجی هاست؟
Mou —
میشه tapatalk را برای انجمن فعال کنید که با گوشی بیام
اله سار —
یه سوال برای من پیش اومده. اون ستاره ها که هر کاربر داره که برای برخی چندتاش پره دقیقا چی هستن و با دادن ستاره به اون ها دقیقا چه اتفاقی می افته؟
بعد یه مسئله دیگه. من تو تاپیک نظرسنجی جدید بودم ستاره هایی شبیه همون با عنوان امتیاز تاپیک دیدم اما اونو برای هیچ تاپیک دیگه ای ندیدم. می خواستم بدونم که چرا فقط مختص نظر سنجی هاست؟
خیلی به اون رنک ها و ستاره ها توجه نکنید. چیز مهمی نیستند!
اله سار —
میشه tapatalk را برای انجمن فعال کنید که با گوشی بیام
امکان فعال کردنش هست، اما مشکل سر آپدیت هاست و در دسترس نبودن من.
بهرحال فعلا می تونید از استایلی که برای موبایل بهینه شده استفاده کنید تا ببینم چی پیش میاد.
Gladriel —
شرمنده من دوباره با این پسندیدن مشکل پیدا کردم! به جان خود گالادریل قسم من امروز دقیقا 5 تا پست رو پسندیدم ولی سر ششمی اخطار اومد که دیگه پسندیدن بسه و سقف مجاز پر شده! :ymblushing: به ارو قسم دارم حقیقتو میگم!
اله سار —
شرمنده من دوباره با این پسندیدن مشکل پیدا کردم! به جان خود گالادریل قسم من امروز دقیقا 5 تا پست رو پسندیدم ولی سر ششمی اخطار اومد که دیگه پسندیدن بسه و سقف مجاز پر شده! :ymblushing: به ارو قسم دارم حقیقتو میگم!
بازهم اضافه ش کردم، الان شده روزی 30 تا.
قابلیت منفی دادن به یک پست رو هم فعال کردم. الان می تونید اگر از پستی خوشتون نمیاد بهش منفی بدید.
اینم روی روزی 30 تا تنظیم شده.
Tom Bombadil —
بازهم اضافه ش کردم، الان شده روزی 30 تا.
قابلیت منفی دادن به یک پست رو هم فعال کردم. الان می تونید اگر از پستی خوشتون نمیاد بهش منفی بدید.
اینم روی روزی 30 تا تنظیم شده.
این حرکت منفی هم خیلی جالبه:دی
فقط این وسط یه چی از دست رفت...اینکه نشون میداد چه کسانی اون پست رو پسندیده اند
اگه میشد یه حالتی بزاری که وقتی رو تعداد لایک ها میرفتی اسم اون افرادو نشون میداد خیلی جالب میشد
اله سار —
این حرکت منفی هم خیلی جالبه:دی
فقط این وسط یه چی از دست رفت...اینکه نشون میداد چه کسانی اون پست رو پسندیده اند
اگه میشد یه حالتی بزاری که وقتی رو تعداد لایک ها میرفتی اسم اون افرادو نشون میداد خیلی جالب میشد
بیشتر از این جهت اونو غیر فعال کرده بودم که تجربه ی قبلی نشون می داد ممکنه باعث بحث و دلخوری بشه!
اما ایرادی نداره، اونو هم فعال کردم تا ببینیم چی پیش میاد.
الان روی هر کدوم از امتیازها که کلیک کنید می تونید ببنید کی منفی یا مثبت داده.
elros —
می خواستم بدونم بعضی پست ها و تاپیک ها پاک شدند؟
چون پست های من رو زده 133 ولی نمی تونم همش رو تو پروفایلم پیدا کنم.
فنگورن —
امتیاز منفی نقطه عطفی در اصلاح پست ها میتونه باشه ، شاید از این به بعد به برکت امتیاز منفی کمتر شاهد اسپم باشیم ، البته اگه همه همکاری کنن و پست های بیجا رو بی نصیب از امتیاز منفی نکنند .
تو دمنتور وقتی یه پست از یه حد مشخصی بیشتر امتیاز منفی میگرفت ، پست به صورت خودکار نمایش داده نمیشد ، اینجا هم چنین عملکردی وجود داره ؟ ( اگه داشته باشه ، همه اعضا خودشون رو در اصلاح پست ها سهیم میدونند ) .
Tom Bombadil —
یه نکته:الان تو این سیستم جدید لایک و آنلایک مثل قبل دیگه در قسمت اعلامیه ها خبر داده نمیشه...میشه یه کاریش کرد که در صورت لایک یا آنلایک مثل قبل اطلاع رسانی بشه؟
راستی یه سوال:این اعضا قضیشون چیه؟Google, Facebook...این Googleکه همیشه ی خدا هست :-* بعد اونوقت اگه سوالم واستون خنده دار بود ببخشید...نمیدونم خب :ymblushing:
فنگورن —
چرا وقتی روی لینک (( آخرین ارسال های انجمن )) کلیک میکنم ، برای بار اول ، اعضای تازه عضو شده رو نشون میده ، و دفعه دوم پست های جدید رو !
آخرین ارسال های انجمن چه ربطی به تازه وارد ها داره ؟
narich —
اله سار جان خواهشا اینیکه نشون میده که کدوم یکی از اعضا امتیاز منفی یا مثبت داده رو غیر فعال کن که از همین الان دردسر شده! :ymblushing:
Tom Bombadil —
اله سار جان خواهشا اینیکه نشون میده که کدوم یکی از اعضا امتیاز منفی یا مثبت داده رو غیر فعال کن که از همین الان دردسر شده! :ymblushing:
اگر تصمیم به غیر فعال کردن رو دارین فقط منفی رو غیر فعال کنین که خصومتی خدای نکرده پیش نیاد.وگرنه مثبت که خیلی هم خوبه
اله سار —
می خواستم بدونم بعضی پست ها و تاپیک ها پاک شدند؟
چون پست های من رو زده 133 ولی نمی تونم همش رو تو پروفایلم پیدا کنم.
ممکنه بعضی از تاپیک ها و پستها از دسترس خارج شده باشند.
narich —
نه! نگفتم که گزینه رو وردارین! گفتم اینکه نشون میده کی رای داده رو وردارین :ymblushing:
اله سار —
یه نکته:الان تو این سیستم جدید لایک و آنلایک مثل قبل دیگه در قسمت اعلامیه ها خبر داده نمیشه...میشه یه کاریش کرد که در صورت لایک یا آنلایک مثل قبل اطلاع رسانی بشه؟
راستی یه سوال:این اعضا قضیشون چیه؟Google, Facebook...این Googleکه همیشه ی خدا هست :-* بعد اونوقت اگه سوالم واستون خنده دار بود ببخشید...نمیدونم خب :ymblushing:
نه متاسفانه امکان این موضوع فعلا نیست.
اونها روباتهای جستجوی گوگل یا فیسبوک یا سایتهای دیگه هستند که مطالب انجمن رو ایندکس می کنند.
اله سار —
چرا وقتی روی لینک (( آخرین ارسال های انجمن )) کلیک میکنم ، برای بار اول ، اعضای تازه عضو شده رو نشون میده ، و دفعه دوم پست های جدید رو !
آخرین ارسال های انجمن چه ربطی به تازه وارد ها داره ؟
حتما توی تب "اعضا" هستید! وقتی توی هرکدوم از تب ها باشید، آخرین تغییرات مربوط به همون تب رو بهتون نشون میده.
اله سار —
امتیاز منفی نقطه عطفی در اصلاح پست ها میتونه باشه ، شاید از این به بعد به برکت امتیاز منفی کمتر شاهد اسپم باشیم ، البته اگه همه همکاری کنن و پست های بیجا رو بی نصیب از امتیاز منفی نکنند .
تو دمنتور وقتی یه پست از یه حد مشخصی بیشتر امتیاز منفی میگرفت ، پست به صورت خودکار نمایش داده نمیشد ، اینجا هم چنین عملکردی وجود داره ؟ ( اگه داشته باشه ، همه اعضا خودشون رو در اصلاح پست ها سهیم میدونند ) .
نه همچین امکانی در نظر نگرفتم. این منفی و مثبت ها بیشتر جهت اظهار نظر هستند. احتیاج نیست اینهمه جدی بگیریدشون!
Tom Bombadil —
نه! نگفتم که گزینه رو وردارین! گفتم اینکه نشون میده کی رای داده رو وردارین :ymblushing:
عزیز منم منظورم همون بود که فقط برای نظرات منفی غیر فعال کنید که کسی نفهمه کی منفی داده...ولی مثبتا دیده بشه که کی داده
اله سار —
اله سار جان خواهشا اینیکه نشون میده که کدوم یکی از اعضا امتیاز منفی یا مثبت داده رو غیر فعال کن که از همین الان دردسر شده! :-*
اگر تصمیم به غیر فعال کردن رو دارین فقط منفی رو غیر فعال کنین که خصومتی خدای نکرده پیش نیاد.وگرنه مثبت که خیلی هم خوبه
سعی کنید با سعه ی صدر بیشری با این موضوع برخورد کنید!
همونطور که گفتم اینها جهت اظهار نظر هستند، خیلی جدیشون نگیرید!
اعضای فعال این فروم هم اونقدر نیستند که نشه این موضوع رو کنترل کرد!
و همه ی ما هم بزرگ و معقول هستیم و دلیلی نداره واسه ی خوش اومدن یا خوش نیومدن از چیزی مشکلی واسه ی هم پیش بیاریم!
می تونه تمرین خوبی باشه!
فعلا به همین شکل می می مونه.
narich —
عزیز منم منظورم همون بود که فقط برای نظرات منفی غیر فعال کنید که کسی نفهمه کی منفی داده...ولی مثبتا دیده بشه که کی داده
نه مثبت ها هم از یه نظر بده. مثلا من میبینم تو رای مثبت دادی و یکی دیگه نداده. می خوام جبران کنم و میام بهت مثبت می دم.
به نظر من برای رای های مثبت هم غیر فعال بشه بهتره
اله سار —
امکانش نیست، یا برای هردو باید فعال باشه یا برای هردو غیر فعال!
در نهایت اگه فکر می کنید منفی دادن مشکلی واستون پیش میاره منفی ندید.
Tom Bombadil —
نه مثبت ها هم از یه نظر بده. مثلا من میبینم تو رای مثبت دادی و یکی دیگه نداده. می خوام جبران کنم و میام بهت مثبت می دم.
به نظر من برای رای های مثبت هم غیر فعال بشه بهتره
به شخصه حرفت رو کاملا منطقی میدونم..هر چند خودم دوس دارم ببینم کی مثبت داده....و البته سعیم هم در اینه که تحت تاثیر قرار نگیرم
Mo.Mirnoruzy —
ولی به نظر من بهتره نشون داده بشن. چون این جوری من با لایک دادن یا دیس لایک نظر خودم رو می گم. اما اون جوری مشخص نیست که اون نظر منه.
Mou —
امکان فعال کردنش هست، اما مشکل سر آپدیت هاست و در دسترس نبودن من.
بهرحال فعلا می تونید از استایلی که برای موبایل بهینه شده استفاده کنید تا ببینم چی پیش میاد.
این نرم افزار اصلا تالار شورا را پیدا نمیکنه
اله سار —
این نرم افزار اصلا تالار شورا را پیدا نمیکنه
بله پیدا نمی کنه چون من نصب و فعالش نکردم!
منظور این بود که به آدرس فروم بیاید، و تم رو موبایل انتخاب کنید، تا بعد اگر امکانش بود اون رو هم نصب کنم.
اله سار —
لوگوی آردا هم به زیر صفحات اضافه شد.
قالب فروم با تقریب خوبی شبیه فروم قبلی شده.
با این حساب از نظر من دوره تغییرات به اتمام رسیده.
تشکر از نظرات و صبر و شکیبایی شما.
رضائی.استل —
سلام
توی تم قدیمی آردا در هر تاپیک شماره ی تمام صفحات وجود داشت که با کلیک کردن بر روی اونا به صفحه ی مورد نظر میرفتیم علاوه بر اینا دو تا کلید قبلی و بعدی هم داشت.توی تمهای بعدی داشتیم صفحه ی 1 تا 3 و دکمه های قبلی و بعدی و پرش به صفحه ی مورد نظر و یه دکمه ی رفتن به آخرین صفحه.اما اینجا دکمه ی پرش رو نداریم.خیلی خوب میشه اگه این نقص هم برطرف شه.
اله سار —
سلام
توی تم قدیمی آردا در هر تاپیک شماره ی تمام صفحات وجود داشت که با کلیک کردن بر روی اونا به صفحه ی مورد نظر میرفتیم علاوه بر اینا دو تا کلید قبلی و بعدی هم داشت.توی تمهای بعدی داشتیم صفحه ی 1 تا 3 و دکمه های قبلی و بعدی و پرش به صفحه ی مورد نظر و یه دکمه ی رفتن به آخرین صفحه.اما اینجا دکمه ی پرش رو نداریم.خیلی خوب میشه اگه این نقص هم برطرف شه.
روی کلید "صفحه" کلیک کنید، توی منویی که بز میشه شماره صفحه ای رو که می خواید برید بنویسید. به اون صفحه پرش می کنید.
رضائی.استل —
ای بابا!راست میگین.شرمنده.حواسمو بیشتر جمع میکنم.
narich —
با این حساب از نظر من دوره تغییرات به اتمام رسیده.
نه!!
اون هدر اصلا قشنگ نیست و یه جورایی کش اومده. بعد لوگوی اصلی چی میشه
اندازه آواتار هم که درست نشده :ymblushing:
Tulkas Astaldo —
به نریچ: لوگوی اصلی همینه که این پایین میبینی دیگه.
هدر هم واقعا خوبه.
راستی:در مورد امتیازات مثبت و منفی:کار بسیار خوبیست و حتی بودن اسم افراد هم بسیار به صلاحه.به قول اله سار ما همه بالغیم و باید سعی کنیم نظر همو درک کنیم
3DMahdi —
منم با این امتیازات مثبت و منفی موافقم. یه چیز رو باید درنظر داشته باشید که امتیاز مثبت و منفی به پست داده میشه، نه به ارسال کننده. بنابراین دلخوری نباید ایجاد بشه. این کار باعث میشه کمتر اسپم زده بشه.
بحث جبران کردن و تلافی لایک هم منتفی میشه. قرار نیست که هر کس پستی از ما رو لایک کرد ما هم تلافی کنیم و پست اونو لایک کنیم!
بهتره فلسفه این امتیازات رو بهتر درک کنیم.
ممنون از اله سار بابت زحماتش.
torambar —
بازم تشکر .
دوستان بهتره به جای اینکه با تغییرات برخورد کنیم ، سعی کنیم بهشون عادت کنیم . ایرادات رو میشه در طول زمان برطرف کرد
فقط یه نکته کوچیک که به نظرم اومد : اینه که این امتیازات مثبت و منفی رو نمیشه پس گرفت .
یه پیشنهاد هم دارم :
تو صفحه ی اول فروم یه ستون تقریبا خالی سمت راست وجود داره . میشه یه کم روی این فضا کار کرد و یکم صفحه ی اول فروم رو جذاب تر کرد . مثلا تاپیک های خیلی به درد بخوری تو انجمن هست که به نظرم هر بازدید کننده ای به خوندن این تاپیک ها نیاز داره . میشه یه چیزی مثل ساید بار درست کرد و تعدادی از این تاپیک ها رو اونجا لینک کرد . مثل تاپیک های : اطلاعات برای تازه واردین ، آموزش زبان الفی ، سوالات لوتر و سیلماریلیون و... . که باعث میشه این تاپیک های به درد بخور بهتر دیده بشه و بهتر ازشون استفاده کرد . همینطور میشه تو این قسمت یه قسمت کوچیک اختصاص داد به بعضی قسمت های صفحه اصلی مثل فرهنگنامه و ... .
الان تو اون ستون که در موردش گفتم ، فقط "جدیدترین تاپیک های ارسال شده" وجود داره .
فنگورن —
منم با نظر خوب تورامبار موافق ام .
اگه امکانش وجود داشت ، تا کید دارم که تاپیک نظر سنجی در صدر قرار بگیر، البته فقط نظر سنجی فعال مد نظرم است .
آخه میزان شرکت در نظر سنجی به شدت افت کرده .
با سپاس
3DMahdi —
ببخشید من یه چند روزی نبودم.
بازم تشکر .
دوستان بهتره به جای اینکه با تغییرات برخورد کنیم ، سعی کنیم بهشون عادت کنیم . ایرادات رو میشه در طول زمان برطرف کرد
فقط یه نکته کوچیک که به نظرم اومد : اینه که این امتیازات مثبت و منفی رو نمیشه پس گرفت .
یه پیشنهاد هم دارم :
تو صفحه ی اول فروم یه ستون تقریبا خالی سمت راست وجود داره . میشه یه کم روی این فضا کار کرد و یکم صفحه ی اول فروم رو جذاب تر کرد . مثلا تاپیک های خیلی به درد بخوری تو انجمن هست که به نظرم هر بازدید کننده ای به خوندن این تاپیک ها نیاز داره . میشه یه چیزی مثل ساید بار درست کرد و تعدادی از این تاپیک ها رو اونجا لینک کرد . مثل تاپیک های : اطلاعات برای تازه واردین ، آموزش زبان الفی ، سوالات لوتر و سیلماریلیون و... . که باعث میشه این تاپیک های به درد بخور بهتر دیده بشه و بهتر ازشون استفاده کرد . همینطور میشه تو این قسمت یه قسمت کوچیک اختصاص داد به بعضی قسمت های صفحه اصلی مثل فرهنگنامه و ... .
الان تو اون ستون که در موردش گفتم ، فقط "جدیدترین تاپیک های ارسال شده" وجود داره .
منم با نظر خوب تورامبار موافق ام .
اگه امکانش وجود داشت ، تا کید دارم که تاپیک نظر سنجی در صدر قرار بگیر، البته فقط نظر سنجی فعال مد نظرم است .
آخه میزان شرکت در نظر سنجی به شدت افت کرده .
با سپاس
توی اون ستون فقط موارد تعریف شده ای رو میشه گذاشت. مثل آخرین تاپیک ها و آخرین بلاگ ها و ...
ما چون خودمون سایت داریم نیاز به بلاگ نداریم و اونو غیر فعال کردیم. بقیه چیزهایی هم که میشد اونجا قرار بگیره به همین شکله. بنابر این فقط همین یه قسمت تو اون ستون باقی میمونه. تاپیک نظرسنجی جدید هم معمولا توی لیست تاپیکهای جدید تا مدتی باقی میمونه. باز میگردم ببینم همچین ماژولی هست که تاپیکهای انتخابی رو اونجا نشون بده یا نه.
توی این فروم ما پیغام خوش آمد گویی برای کاربران جدید داریم که لینک تاپیک تازه واردین توی اون هست.
تعداد شرکت کنندگان در نظرسنجی هم معلوم بود کمتر میشه. چون نظرسنجی به فروم منتقل شده و برای رای دادن باید حتما عضو شد.
پ.ن:
تورامبار جان اون ستون رو باید سمت چپ ببینی. اگه سمت راست میبینی یعنی مشکل داره. یه بار زبان فروم رو انگلیسی و دوباره فارسی کن.
Tom Bombadil —
توی آخرین پستی که زدم لایک و آنلایک رو ندیدم....حذف شده؟
3DMahdi —
نه امکان لایک و آنلایک کردن پست خودمون رو غیر فعال کردم. معنی نداره که آدم از پست خودش خوشش بیاد یا بدش بیاد. همچنان میتونید به پستهای سایر اعضا امتیاز بدید.
Aslan —
به نریچ: لوگوی اصلی همینه که این پایین میبینی دیگه.
منظورت همین درختی که روش نوشته آردا
می خواستم با اجازه ی شما ( مدیران فروم ) ببینم اگه می شه با مدیران سایت فانتزی فنز صحبت کنم ببینم اگه شد لوگوی فروم اردا رو به زارن تو لیست لوگوهای فرومشون
این جوری بهتر می شه :دی
نظرتون چی دوستان ؟؟
Tulkas Astaldo —
خیلی هم خوب.ما استقبال هم میکنیم که این کار رو دوستان انجام بدن.البته اینکه ما هم انجام بدیم،معلوم نیست!
ما زمانی با آکدمی هم همچین روابطی داشتیم.
Tar-Isilmo —
منم شاید بتونم با امید صحبت کنم تا اسم آردا رو توی لیست دوستانشون قرار بده!
البته اول نظر شما رو بدونم؟؟؟؟
پ.ن. واسه ی اونهایی که نمیدونن امید کیه= مدیر دمنتور
Aslan —
به تولکاس :
من با تئوس از کاربران فعال فانتزی فنز صحبت کردم و منتظر جوابش هستم و جواب رو به محض دریافت به اطلاع دوستان می رسونم
به تار :
می گم کی که این امید رو نشناسه :دی
Tulkas Astaldo —
به شخصه این اقای امید رو نمیشناختم.:دی
و البته آقای ایسیلموی عزیز،شما مدتهاست که میخوای اینکارو بکنی و البته تا به حال خبری به ما ندادی:دی
3DMahdi —
کار خوبیه ولی از الان بگم که چون تا مدتی اله سار نیست و من هم بلد نیستم توی تم سایت دست ببرم از انجام اقدام متقابل معذوریم.
حتما اینو اعلام کنید که فعلا قالب فروم امکان این کار رو نداره و ویرایش قالب فروم هم نیاز به وجود اله سار داره.
Tar-Isilmo —
جناب آستالدو، حتما خبر دارید که امید خان خودشون رو باز نشسته کردندو در نتیجه مدتی از کار های سایت فرار بودند. البته به من هم جوابی ندادند.
دوباره با وی صحبت میکنم:دی
عذر خواهی بنده را بپذیرید!
narich —
منم با این موافقم! شاید یعدا از دادن امتیاز پشیمون بشیم! یا نه اشتباهی امتیاز دادیم!
میشه این قابلیتو پس گرفتن امتیاز رو گذاشت؟ یا حداقل محدود باشه یعنی تا یه ساعت فرصت داشته باشیم که پسش بگیریم! :ymblushing:
ویرایش : راستی این لوگو رو به من بدید واسه پیج فیس.یوک! :-*
3DMahdi —
نه سیستم همچین امکانی نداره. لایک رو میشه پس گرفت اما امتیاز رو نه.
وقتی میخواید امتیاز بدید باید با دقت این کار رو انجام بدید.
Tom Bombadil —
نه سیستم همچین امکانی نداره. لایک رو میشه پس گرفت اما امتیاز رو نه.
وقتی میخواید امتیاز بدید باید با دقت این کار رو انجام بدید.
ببخشید این سوالو میپرسما..ولی این امتیاز که میگید چه فرقی با لایک داره؟من هر جا گشتم نتونستم گزینه امتیاز رو پیدا کنم
3DMahdi —
منظورم از لایک سیستم قبلی بود که دکمه "پسندیدم" داشت و امتیاز سیستم فعلیه که میشه امتیاز مثبت یا منفی داد.
3DMahdi —
همونطور که میبینید سایدبار نظرسنجی به فروم اضافه شده و از همونجا میتونید به نظرسنجی فعال پاسخ بدید. اینجوری همه میتونن متوجه نظرسنجی جدید بشن. زیر اون هم یه قسمت برای لینک دوستان درنظر گرفته شده که البته الان غیر فعاله و نشون داده نمیشه. اگه با سایتهای دیگه فانتزی هماهنگ کردید میتونیم برای تبادل لینک اقدام کنیم.
Tom Bombadil —
خیلی خوبه که نظرسنجی در صفحه اول اومده....ولی پس زمینه سیاهش سوال رو یه جورایی بد نشون میده....اگه فونت سوال و جواب رو هم یکی کنی جالب میشه.ممنون بابت زحماتت
3DMahdi —
اين سايدبار تنظيماتي براي رنگ و فونت نداره و اونها رو از خود تم ميگيره بنابراين نميشه عوضش كرد. اوني كه توي كادر تيره ميبينيد عنوان تاپيكه. سوال نظرسنجي توي كادر نوشته شده كه هم پس زمينه روشن داره و هم فونتش با جوابها يكيه.
تضاد —
من یه سؤال برام پیش اومد و خیلی مطمئن نبودم جاش تو این فروم هست یا نه. اگر اشتباهه پیشاپیش معذرت میخوام. سؤالم یه قدری بوی خامی میده، شرمنده. بلند بلند بهم نخندید :ymblushing: تازگی دیدم بالای عکس اعضا، چیزکی هست شبیه اسامی مستعار و اینها. اول فکر کردم فقط برای مدیران سایته. بعد دیدم دایره اش داره بزرگ تر میشه. تو بخش ویرایش اطلاعات کاربری چیزی که راهنماییم کنه ندیدم. میشه بنده رو از این جهل مرکب بیرون بکشین؟ @-)
پ.ن.
مثلاً بالای آواتار استاد مهدی نوشته ماندوس و بالای آواتار جناب تار ایزیلمو، نوشته مجری صندلی داغ ولی بالای مثلاً همین جناب تام بام بادیل نوشته عضو حرفه ای (ترجمه اش میشه همین؟ عضو پیشرفته شبیه درد و بلاست :-* )
3DMahdi —
اون اسمش عنوان کاربریه. به صورت خودکار سیستم فروم بر اساس تعداد پستهای کاربر اون عبارت رو تغییر میده. سه مرتبه وجود داره که آخریش همین Advanced Member هست که وقتی شخص 30 پست بده به این مرتبه میرسه. برای اینکه شخص بتونه خودش این عنوان رو عوض بکنه لازم بود که 150 تا پست بزنه و چون شما هنوز به این مقدار نرسیده بودید این گزینه رو توی بخش تنظیمات نمیدید.
از اونجایی که تو این فروم تعداد پستها مهم نیست این محدودیت رو به به 30 پست کاهش دادم و از الان هرکس که بیشتر از 30 پست زده باشه و بالای آواتارش عنوان عضو حرفه ای نوشته شده میتونه عنوان کاربریش رو از بخش ویرایش اطلاعات به دلخواه تغییر بده.
Mo.Mirnoruzy —
یه سوال
من که به مشخصات کاربری چندین نفر که سر زدم تعداد ارسال ها رو مثلا زده 90 تا ولی وقتی می زنم نمایش همه ارسال ها می نویسه "هیچ اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد." چرا؟
3DMahdi —
کی مثلا؟
بگو چک کنم.
Mo.Mirnoruzy —
مثلا اینا.
مالبت پیر
ارش
مَنوه سلیمو
durin
Imrahil Prince of Dol Amroth
warmaster
aratorn
3DMahdi —
پست هاشون موجوده اما نمیدونم چرا تو اون قسمت نشون نمیده.
چون سیستم فروم قدیم به جدید تبدیل شده این جور مسائل ممکنه بوجود بیاد. مهم اینه که پستها موجوده و از بین نرفته.
تا مدتی اله سار در دسترس نیست، وقتی اومد بهش میگم بررسی کنه ببینه این مشکل ناشی از چیه. ولی فکر نمیکنم بشه درستش کرد.
Tulkas Astaldo —
این یکی رو استثناء من میدونم!!! این افراد بعد بازگشایی محدد سایت پستی نزدن.و البته چون در اون زمان بدلیل وقفه طولانی ای که پیش اومده بودفمشکلاتی تو دیتابیس های سایت داشتیم،همه پست های قدیمی افراد توسط کاربری به نام آردا زده شد و عملا از اون ها نقل قول شد.اما تعداد پستاشون به صورت اسمی باقی موند
3DMahdi —
آره اول اینجوری بود اما بعد یکی دو سال اله سار همه نقل قول ها رو پاک کرد و با اسم خودشون توی سایت گذاشت. الان اون کاربر "آردا" دیگه پستی نداره.
مثلا الان تو این تاپیک پستهای مالبت پیر و aratorn هست:
احتمالا دلیلش همونه که اول گفتی، چون اونا بعد از بازگشایی سایت جدید(الان بهش باید بگیم جدید یا قدیم یا وسطی؟!) تو سایت نیومده بودن الان پستهاشون رو تو پروفایلشون نمیاره. ولی توی تاپیکها به اسم خودشون هست.
پ.ن:
راستی اون پروسه از ذهن تا روی کاغذ همچنان ادامه داره؟! :ymblushing:
Tulkas Astaldo —
بابا اون پروسه مگه رو کاغذ نیومد؟
همونا بود دیگه! بزن بریم:دی
3DMahdi —
اذیت نکن، قرار شد جمع بندی کنی بدی دیگه!
یه ربع وقت بذار تموم شه بره. این یکی کار من نیست! :دی
تا فردا برسون.
فنگورن —
به ما هم بگید جریان چیه ! از کنجکاوی ترکیدیم !
انقدر جلوی ما در گوش هم پچ پچ نکنید ... دی
قراره چیز هیجان انگیزی برای سایت دوباره اتفاق بیفته ؟!
سوال : مدیر ها میتونن به پیام های خصوصی افراد دسترسی داشته باشن ؟ یعنی میشه پیام خصوصی ای رو گزارش کرد ؟
3DMahdi —
چیز خاصی نیست. قوانین تنبیهی و تشویقی رو قرار بود تولکاس آماده کنه.
در حالت عادی ما به پیغامهای خصوصی دسترسی نداریم اما اگه کسی توی پیغام خصوصی براتون مشکل ایجاد کرد با دکمه گزارش زیرش میتونید به ما اطلاع بدید. توی قوانین هم اعلام کردیم که این کار رو بکنید. در اینصورت پیغام خصوصی برای ما نمایش داده میشه.
رضائی.استل —
یه سوال همینجا میپرسم:
راستی سلام!
چطوری و بر چه اساسی به کاربران امتیاز داده میشه؟ مطمِئنم که بر اساس تعداد پستهاشون نیست. چون در قسمت "اعضا "کسانی رو دیدم که تعداد پستهاشون از من بیشتر بود اما امتیاز "صفر" داشتن.
3DMahdi —
اون امتیازها مجموع امتیازهاییه که به پستهای اون کاربر داده شده(با استفاده از دکمه های زیر پستها). چون سیستم امتیازها تو فروم جدید اضافه شده طبعا پستهای مفید قدیمی امتیاز ندارن. این امتیازات چیز مهمی نیستن، زیاد بهشون توجه نکنید.
قوانین تنبیهی و تشویقی به فروم اضافه شد و روند تغییرات رسما به پایان رسید بنابراین این تاپیک بسته میشه.
قوانین با جدیت تمام اعمال میشه و هیچگونه مماشاتی در این زمینه با هیچ کسی نخواهیم داشت. از امروز «سیستم هشدارها» فعال میشه و هرکس میتونه اونو زیر آواتارش ببینه و از وضعیت اخطارهای خودش باخبر بشه. شرح قوانین توی تاپیک قوانین سایت و تالارگفتمان آردا اومده. لطفا با دقت اونو مطالعه و با جدیت بهش عمل کنید تا مشکلی بوجود نیاد.